| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 a s kakvim ti npr djelima nekome možeš pokazati ljubav? šta radiš? ima dosta tih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je ima dosta tih stvari, al to je moje privatno... nego moja poanta je da ces izrec rjecim naravno i da je to najlipse uci u oci, a da ces pokazat djelima i to ne preko noci nego polako bas kako je starka rekla, samo nemojte napravit gresku koju san ja napravija i zrtvovat se malo previse da bi nekome to pokazali jer cete tu osobu samo razmazit i naviknut na nesto, a zauzvrat dobit nista... naravno opet ovisi od osobe do osobe kako ce uzvratiti
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je nekažem da lijepa riječ ne dočarava koliko ti je stalo do nekoga ali svako može reći volim te, po meni se to pokazuje djelima npr: ako nekoga voliš onda ti je ta osoba u centru pažnje, tako da ti pamtiš svaku stvar koju ona voli i ne voli, sve one stvari što ju usrećuju i rastužuju, znaš svaku njenu mušicu, svaki njen pogled šta znači (ima puno istine u onoj narodnoj pijesmi "tvoje oči") tako da kad si s njom ona nemora ni reći nešto, jer si ti već osjetio šta želi u tom trenutku i šta osjeća poznavati nekoga i nadopunjavati se s njim to je pokazivanje ljubavi |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
to me podsjeća na onu izjavu da cure ne vole dečke koji su dobri prema njima,a to nije istina-bar kod mene | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Rijetko se dogodi to što kažeš. Ljudi se naviknu na dobro i traže još a malo daju
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je nazalost ne, ljudi su po prirodi pohlepni... bar u vecini slucajeva i nazalost nece ti uzvratiti nego samo traziti vise a davat manje... nisam jedini slucaj tako da znam sto govorim
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #26 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
a i ta vrsta ljudi koji na dobro tako reagiraju nije ona koja me zanima nisam naivna,znam da ima svega,ali to nema veze s temom o izjavljivanju ljubavi jer to više nema veze ni s ljubavi Zadnji Uredio maja-manuela : 06-05-08 u 16:56. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je A jbg, jedini je problem što rijetko znaš prije nego riskiraš... Možda jesam star, ali me godine nisu baš tako opametile- pa mislim da je vrijedno riskirati zbog toga što bi mogao naići na osobu koja će to bar znati cijeniti, ako ne i uzvratiti...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je istina, al ono stvarno ne znas na cemu si dok tu osobu skroz ne upoznas... al opet nema ti pomoci ako si takav opet ces raditi istu stvar stog od govorija sve mi se cini
| | |
| | #29 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je nekam daješ i pokazuješ ljubav do besvijesti a oni to ni malo ne znaju cijeniti i čuvati,nego tek kad izgube svate zapravo šta su izgubili,,, mentol-lijepo si to napisao,,, wolf-tako je rijetko se zna prije nego se riskira....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #30 (permalink) | |
tko shvati tek kad je izgubio,vjerojatno nije ni shvatio nego samo ne voli gubiti pažnju | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« tražite li sebi sličnost ili suprotnost
|
cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.