| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; ...kada se u jutro probudim onako čupave kose kraj njega,a on mi kaže da nisam svjesna kolko sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
možda i je,možda je cura vidila da ga može vrtit oko malog prsta,jel joj je previše pokazivao da je voljena i sve,pa ga je levatila...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,079
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
takva mu ni ne treba... Zadnji Uredio maja-manuela : 07-05-08 u 10:08. | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je slažem se ![]() a takih glupača ima na milijune.... ne cijene ono što imaju kraj sebe,i onda nađu nešto puno lošije koje cijene...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je mislim da pocnu cjenit nakon sto izgube... al tad je kasno ![]() al slazem se s tobom neukrotiva, u potpunosti!
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #58 (permalink) | ||
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
![]() Citat:
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 07-05-08 u 12:19. | ||
| | |
| | #59 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
![]() Citat:
Čaki i ako tajming nije dobar- loše tempirano izjavljivanje ljubavi, ako postoji 'nešto' među tim ljudima, može biti vrlo pozitivno iskustvo koje obogati odnos... S druge strane, moram priznati da sam donekle 'konzerva' u pogledu izjavljivanja ljubavi- mislim da cura/žena to ne bi trebala biti dovedena u situaciju da to učini prva. Meni se to i dogodilo, i osjećao sam se kao zadnji tukac. Jer nisam na vrijeme prepoznao situaciju- i povukao ručnu ili ju 'preduhitrio'...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | ||
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« tražite li sebi sličnost ili suprotnost
|
cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

) posebna osoba izjavi svoju naklonost- samim time taj trenutak mi ne da postaje 'pravi', nego i poseban...