Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; ...kada se u jutro probudim onako čupave kose kraj njega,a on mi kaže da nisam svjesna kolko sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-05-08, 21:20   #51 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-11-07
Godina: 33
Poruka: 2
danijela33sb se izdvaja iz mase
Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je

...kada se u jutro probudim onako čupave kose kraj njega,a on mi kaže da nisam svjesna kolko sam lijepa!
danijela33sb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 21:26   #52 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-04-08
Godina: 32
Poruka: 119
_tea_ se izdvaja iz mase

Kada te iz čista mira pita:KOLIKO?
Ti se nasmiješ,a on kaže:NAJVIŠE...
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 09:24   #53 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,238
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
po stoti put nije problem u davanju sebe nego u tome sto neke osobe ne znaju to uzvratiti!!! nadan se da je sad jasnije
slažem se da neke osobe ne znaju uzvratiti...meni je jasno tj ja mislim da si se ti dosta razočarao u ljubavi,davao si puno a nisi dobio ništa ili malo...

Citat:
Pravi autor: maja-manuela Pogledaj Poruke
meni je od početka jasno
ali nije uzrok tog njenog neznanja ili neuzvraćanja to što si ti previše davao-to govorim od početka
možda i je,možda je cura vidila da ga može vrtit oko malog prsta,jel joj je previše pokazivao da je voljena i sve,pa ga je levatila...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:05   #54 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,079
maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
možda i je,možda je cura vidila da ga može vrtit oko malog prsta,jel joj je previše pokazivao da je voljena i sve,pa ga je levatila...
onda je to bila neka glupača koja ga nije bila vrijedna...za takvu curu vrijedi to da kad bi on njoj davao malo,a ona njemu više,to bi bilo iz nekih neiskrenih namjera,tj.da ga izmanipulira npr.
takva mu ni ne treba...

Zadnji Uredio maja-manuela : 07-05-08 u 10:08.
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:08   #55 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

slažem se
a takih glupača ima na milijune.... ne cijene ono što imaju kraj sebe,i onda nađu nešto puno lošije koje cijene...
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:10   #56 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,481
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

mislim da pocnu cjenit nakon sto izgube... al tad je kasno
al slazem se s tobom neukrotiva, u potpunosti!
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:12   #57 (permalink)

da tako je cijene i kad izgube,ali onda je prekasno...
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 12:14   #58 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
A što je to 'pravi trenutak'- to mi stvarno nije jasno. Ako mi (nekim čudom ) posebna osoba izjavi svoju naklonost- samim time taj trenutak mi ne da postaje 'pravi', nego i poseban...

U svakom slučaju preferiram 'oči u oči' (i to ne zato jer se pismene izjave mogu koristiti kao dokaz I to je lijepo, ali prvi puta mora biti osobno).
Očito nikad nisi doživio da osoba pretjera sa osjećajima, pa to učini prebrzo ili u loše vrijeme...

Citat:
Kao što se očekuje da onaj koji izjavljuje ljubav to potkrijepi postupcima, isto bi trebalo vrijediti za onoga komu se izjavljuje. Recimo da se ljubav izjavi nekome tko još nije spreman tako otvoreno uzvratiti- osoba koja te cijeni će pokazati da joj je stalo do tvojih osjećaja, pa makar i ne uzvratila... To je u svakom slučaju puno bolje nego da ti preko 'jedne stvari' promrmlja 'i ja tebe'...
S druge strane znaš da je moguće da se to dogodi... nadam se da ti je sad jasno šta znači "pravi trenutak" - u nekim oblicima veza taj trenutak ne postoji, u nekima se dogodi nakon prvog seksa itd. (u sto različith verzija), ali kad mi osoba izjavljuje ljubav to mora biti u trenutku kad sam joj spreman iskreno uzvratiti... a ako iste osjećaje stvaramo istovremeno, znači da smo jednaki i to je ono savršeno...

Zadnji Uredio _Aris_ : 07-05-08 u 12:19.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 12:41   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Očito nikad nisi doživio da osoba pretjera sa osjećajima, pa to učini prebrzo ili u loše vrijeme...
Da što doživio.. I napravio- i to više nego jednom...

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
S druge strane znaš da je moguće da se to dogodi... nadam se da ti je sad jasno šta znači "pravi trenutak" - u nekim oblicima veza taj trenutak ne postoji, u nekima se dogodi nakon prvog seksa itd. (u sto različith verzija), ali kad mi osoba izjavljuje ljubav to mora biti u trenutku kad sam joj spreman iskreno uzvratiti... a ako iste osjećaje stvaramo istovremeno, znači da smo jednaki i to je ono savršeno...
A čuj, nisam pakav perfekcionist... Čaki i ako tajming nije dobar- loše tempirano izjavljivanje ljubavi, ako postoji 'nešto' među tim ljudima, može biti vrlo pozitivno iskustvo koje obogati odnos... S druge strane, moram priznati da sam donekle 'konzerva' u pogledu izjavljivanja ljubavi- mislim da cura/žena to ne bi trebala biti dovedena u situaciju da to učini prva. Meni se to i dogodilo, i osjećao sam se kao zadnji tukac. Jer nisam na vrijeme prepoznao situaciju- i povukao ručnu ili ju 'preduhitrio'...
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 13:03   #60 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
A čuj, nisam pakav perfekcionist... Čaki i ako tajming nije dobar- loše tempirano izjavljivanje ljubavi, ako postoji 'nešto' među tim ljudima, može biti vrlo pozitivno iskustvo koje obogati odnos... S druge strane, moram priznati da sam donekle 'konzerva' u pogledu izjavljivanja ljubavi- mislim da cura/žena to ne bi trebala biti dovedena u situaciju da to učini prva. Meni se to i dogodilo, i osjećao sam se kao zadnji tukac. Jer nisam na vrijeme prepoznao situaciju- i povukao ručnu ili ju 'preduhitrio'...
Uglavnom, najljepše je kad ne moraš o tome razmišljati... jer je pravi trenutak... pa ja velim da je najljepši način da mi netko izjavi ljubav kad je to u pravom trenutku... apsolutno je nebitno kako, jer ako je pravi trenutak način nećeš ni primjetiti... inače to postaje kao čestitanje rođendan - neki protokol, koji mora biti lijep da bi zadovoljio - ne mora... važan je motiv, a ne sam čin.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108