| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Uglavnom, najljepše je kad ne moraš o tome razmišljati... jer je pravi trenutak... pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! | |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je btw i fora mi je kad mi neko pred svima kaže da me voli,kad se ne srami svojih osječaja radi društva da ne bi ispo neka pičkica/papučar ili nešto slično.... glupo mi je kad je nekim muškima bed reć da vole curu samo zato jel će ih neki blesavi prijatelji šprdat radi toga da su papučari,pičice i slično...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je ekipa sam podjebava...ja sam im na takve "ispade" znal sam odgovorit: sam se vi smijte dececi, bum ja vas videl kad vas uvati neka mica maca... meni su izljevi ljubavi u javnosti il pred ekipom najnormalnija stvar....ne kuzim zasto se neki srame pokazat svoje osjecaje, pa ne pokazujes ih onim ljudima nego svojoj dragoj mackici...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je potpisujem... pa neki se jednostavno srame da ne ispadnu papučari... to mi bezveze.... ako nekog voliš ,to ne treba biti tajna,i ne treba se stidjeti toga,već treba biti ponosan na to... jel ljubav je ljubav,i svako kad tad nekoga zavoli...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #65 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je istina, ako ti je bad rec znaci da ne volis tu osobu i . (ili si jaako sramezljiv)
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je nemora bit da ne volis tu osobu...kaj je s onim kad ti cura nakon negdje mjesec dva izlazenja tj veze kaze da te voli....nemogu joj rec i ja tebe jer obicno to nije tak..nama deckima treba malo duze da zavolimo (makar sam negde cital da tek kad se mi zaljubimo i zavolimo te to iskazemo to isto slijedi i kod cura) al onda volimo i em to pokazujemo djelima em to pokazujemo rijecima.... ja sam rade za opciju da kad fakat zavolis i kad si u to siguran da tek onda ides to govorit, inace je to ko da pisas uz vjetar...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #67 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je tocno ta sranja nakon misec 2 su glupost triba ipak malo vise osim ako veza nije ono... krajnje intenzivna, onda mozda
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je ma ja sam doživila da mi lik nakon tjedan dana reko da me voli,i šta sam napravila? opalila mu se smijat u facu.... strašan je...
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je ne, prava ljubav se ne moze javiti prije 3-4 miseca veze iako je i to po meni rano jer triba odredjeno vrime da se ljudi otvore jedno prema drugom i upoznaju na visoj razini, a tek tad mozes rec osobi da ju volis, iako bas ces znat da volis nekog k ad pocnes voliti necije mane. sva ta sranja prije su s muske strane pokusaj odvlacenja zene u krevet u 90% slucajeva!
| | |
| | #70 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je je da.... ali npr i ako neku osobu poznaješ dugo (godinu dana),i tek ond upadneš s tom osobom u vezu,može ta osoba i ranije reć da te voli....
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:11.