Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; istina... postoje iznimke ... hvala na nadopuni sad je manje vise sve receno...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-08, 17:51   #71 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,472
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba
Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je

istina... postoje iznimke ...
hvala na nadopuni
sad je manje vise sve receno
Forever with me till the end of time
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:52   #72 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

umjesto da mi cura nakon mjesec dva kaze da me voli, ljepse bi mi bilo cuti da je zaljubljena u mene...e to je vec prava stvar...u tome bi u pocetku uzivao vise nego da mi kaze da me voli...

slazem se da nit nakon 4 mjeseca nemres zavoljet nekoga...ako cemo o nekom normalnom putu od simpatija do ozbiljne veze...al sto ljudi sto cudi, sto cura dvjesta sisa....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:52   #73 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,236
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

tako je
nadopunjavamo se

mačor je da,zaljubljenost zvuči iskrenije nego ljubav u toj ranoj dobi...
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:54   #74 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,965
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

joj da ne gunđam da me nitko ne voli... mene država voli... izjavljuju mi ljubav pomochu uplatnica da im popunim državni proračun
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:55   #75 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 6,472
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ajde Vux bar te neko od roditelje voli i to je nesto nije sve tako crno

@ Macor
tocno tako!
Mudro zboriš o Mačure mudri!
Forever with me till the end of time
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 21:16   #76 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

...je bez reci!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 08:29   #77 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

kakve su vama one fore kad npr neko piše po mostovima "pero volim te" "đuro volim te"
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 08:50   #78 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Neukrotiva, to mi je klinacki!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 08:52   #79 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 3,549
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
kakve su vama one fore kad npr neko piše po mostovima "pero volim te" "đuro volim te"
jadne.. mrzim kad neki klinci saraju po zidovima samo da bi ispali face, a ta njihova zvrljotina ne lici na nista.. ak ces sarat, daj onda napravi posteni grafit, koji lici na nesto

a sva ostala saranja bilo gdje, po zidovima, tramvajima, itd. je imho cisti kretenizam..
Star 16-06-08, 08:55   #80 (permalink)

slažem se s obje
meni je to smiješno,npr neko uzme autolak i ide bzvz šarat po zidu i pisat "perice volim te" il neš slično,ak već tak nešto pišeš napravi sa stilom i kak spada...
ja nisam nikad tak šta pisala....
to obično rade neki koji žele da u očima svoje cure/dečka ispadnu neku frhunski partneri...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108