| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; istina... postoje iznimke ... hvala na nadopuni sad je manje vise sve receno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je istina... postoje iznimke ... ![]() hvala na nadopuni ![]() sad je manje vise sve receno ![]()
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je umjesto da mi cura nakon mjesec dva kaze da me voli, ljepse bi mi bilo cuti da je zaljubljena u mene...e to je vec prava stvar...u tome bi u pocetku uzivao vise nego da mi kaze da me voli... slazem se da nit nakon 4 mjeseca nemres zavoljet nekoga...ako cemo o nekom normalnom putu od simpatija do ozbiljne veze...al sto ljudi sto cudi, sto cura dvjesta sisa.... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je tako je nadopunjavamo se ![]() mačor je da,zaljubljenost zvuči iskrenije nego ljubav u toj ranoj dobi...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je ajde Vux bar te neko od roditelje voli i to je nesto nije sve tako crno@ Macor tocno tako! Mudro zboriš o Mačure mudri!
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #77 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je kakve su vama one fore kad npr neko piše po mostovima "pero volim te" "đuro volim te"
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je Citat:
a sva ostala saranja bilo gdje, po zidovima, tramvajima, itd. je imho cisti kretenizam..
__________________ | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je slažem se s obje ![]() meni je to smiješno,npr neko uzme autolak i ide bzvz šarat po zidu i pisat "perice volim te" il neš slično,ak već tak nešto pišeš napravi sa stilom i kak spada... ja nisam nikad tak šta pisala.... to obično rade neki koji žele da u očima svoje cure/dečka ispadnu neku frhunski partneri...
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« tražite li sebi sličnost ili suprotnost
|
cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:29.