| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi najljepši način da vam neko izjavi ljubav je u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: macor slazem se da nit nakon 4 mjeseca nemres zavoljet nekoga... ovisi od osobe do osobe. i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je ma to sam dal ko primjer...i jos sam iza nadodal da se radio o normalnom putu...ne mjerim ja nista vremenom al to je bila ko neka smjernica, jer prvo se zaljubis pa te pere zaljubljenost i idealiziranje a sto si vise s tom osobom to splasnjava i bude se novi osjecaji, osjecaji prave ljubavi, voljenja te osobe zbog toga sto je... naravno da svugdje ima nebrojeno slucajeva da se nade par i vec nakon 2 mjeseca si pocnu izjavljivat ljubav...al neznam...meni to iskreno nekak prebrzo, jer sta ti je 2 mjeseca za upoznat drugu osobu, makar tolko da bi ju zavolio. mozes eventualno skuzit kak dise i skuzit kojim tokom sve to ide...bar ja tak funkcioniram kad sam zaljubljen... bitno je da se ne treba zurit i ne hrlit grlom u jagode s tim izjavama... rade to kazem kad to stvarno mislim i osjecam nego samo zato da eto ne ostanem duzan...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 646
![]() | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je ja ne bi nikad ni radi reda. ustvari, kad bolje razmislim, cini mi se da nikom jos dosad (mislim prije ove veze sad) ni nisam rekao V.T (curi mislim, da nebi neko krivo pomislio ) |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Banned | Re: najljepši način da vam neko izjavi ljubav je @fazer čekaj ti si rekao da nisi nikad rekao "volim te" a jesi li rekao u nekom drugom smislu da ju voliš? npr "ja tebe volim" ili nešto slično.... i ako nisi rekao u facu "volim te" jesi li to pisao u porukama? ili baš nikad na ni jedan način nisi rekao curi da ju voliš? @-vanderhook to s spermom je stvarno provala ![]() @mačor-pametno,to treba govorit samo kad se istinski osječa to |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:58.

a 
)