| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Najomlijeniji muški mirisi u Društvo forumu; Koji je Vaš omiljeni muški miris? parfemi,dezići ?Čekam Vaše komentare... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najomlijeniji muški mirisi Hugo Boss, svi uglavnom.. tj ovi koje sam ja "pošnjofala". Axe ne valja. Uglavnom svi koji su lagani, svježi.. ne volim jake, a Axe mi se čini takav, iako, nisam ga dugo pomirisala.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ Zadnji Uredio Wamp : 06-05-08 u 11:17. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najomlijeniji muški mirisi moj nos nije navikao na nikakve parfeme, ni ženske ni muške i neam neki omiljeni,al ostalo mi je jednom u jaaako dobrom i dragom sjećanju ( ) AXE Afrika, tako da mi je taj miris ![]()
__________________ Dno is my good friend. I wanna be like Dno. Dno have so many friends. Dno is everywhere. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Najomlijeniji muški mirisi moj ih dragi koristi svakodnevno i super su...kud se ne znoji tu i miriši... probaj si ovaj novi (možda već i jesi) AXE neznam kako se zove ali ti je reklama onaj čokoladni tip što hoda cestom pa ga cure grickaju...dezodorans je suuuuperr,jako dobro miriši. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najomlijeniji muški mirisi ja koristim nivea aqua cool deo, a da kupim parfem su me uspili nagovorit i uzeja san Davioff - Silver Shadow meni se svidja + zene ga vole, ne more bolje
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najomlijeniji muški mirisi axe sam prije koristija i nisan bas odusevljen jer je neefektivan dovoljno, prekratko traje previse ga moras stavljat sto u krajnjoj liniji nije zdravo, al ubiti onaj na koji se naviknes i koji te pocne asocirat na osobu jako ti blisku ce ti biti (postat) najdrazi + nekad je prirodan miris osobe nesto najlipse sto ces osjetit jer ipak imamo mi ljudi jos dosta tog animalnog u sebi ![]() ![]()
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! Zadnji Uredio Sahataba : 06-05-08 u 11:20. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 298
![]() | Re: Najomlijeniji muški mirisi ax je super, njih par... ,nomadic, mex(neki kockasti mali plavi, baš je fin).........................
__________________ LUDO, smotano, ISKRENO, smješno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: axe, dezic, miris, mus ki, parfem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:16.

parfemi,dezići

) AXE Afrika, tako da mi je taj miris