| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Najomlijeniji muški mirisi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vilenjaksalivade Aznate za onu AXE dark temtation...onaj cokoladni ??hmm hmm? ja sam ti ga gore komentirala....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Najomlijeniji muški mirisi Citat:
ot.meni ax africa,ax puls (obožavam te mirise), ferarri,police,muška kuba.....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najomlijeniji muški mirisi Acqua di Gio i već nekih pol godine Diesel Fuel For Life - dezić Old Spice White Water
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes Zadnji Uredio starka : 06-05-08 u 14:45. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najomlijeniji muški mirisi Jebo vas Aks i ta komercijala. CK Obssesion, a za ubijanje znoja old skul zvani Old Spice. A ne te čokoladne điđe. Pa nece mene niti jedna šemsa po gradu grist za guzicu! ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najomlijeniji muški mirisi E ovako: -Black code- Armani -Chopard- Cashran -Adventure- Davidoff -The one- D&G ... i još masa njih sad mi ne pada na pamet, a od dezića nešto jako neutralno, nivea, ili od vichya onaj bez mirisa... ps.zaboravila sam, je li ovo muški ili ženski mirisi tema, malo sam munjena danas , valjda su muški parfemci u pitanju ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: axe, dezic, miris, mus ki, parfem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

??hmm hmm?

parfemi,dezići

, valjda su muški parfemci u pitanju