Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima u Društvo forumu; Pa možda nije Damfisk sasvim u krivu kada kaže da su žene zle Ne mogu vjerovati da se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-03-08, 20:21   #1 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima

Pa možda nije Damfisk sasvim u krivu kada kaže da su žene zle Ne mogu vjerovati da se slažem s njime djelomično

Pa evo, da ga još malo "ubijemo u pojam" zloćom, odlučila sam otvoriti temu da vidi koliko smo daleko ponekada spremne ići

Evo moje zlo i nisam nimalo ponosna na to:
Imala sam ispit i ex mi je došao nenajavljen u Zg. Ja jednostavno mrzim to ponašanje "imaj uvijek za mene vremena". Jednostavno me samo nazvao sa kolodvora da mi kaže da je tu... A ja sam mrtva - hladna rekla da si pogleda bus za nazad.

No vratio mi je za to. Itekako mi je vratio

'Ajde cure, imate vi kaj zločesto ispričati za našega Damfiska?
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 20:26   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru
Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ja jednostavno mrzim to ponašanje "imaj uvijek za mene vremena".
Pa to niko ne voli

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Jednostavno me samo nazvao sa kolodvora da mi kaže da je tu... A ja sam mrtva - hladna rekla da si pogleda bus za nazad.
...ali to nije bilo lijepo
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 20:27   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

pa kad smo bili u vrtiću jednog sam dečka slučajno pogodio kamenom u glavu...ili to vrijedi samo za veze?

ot: dorina slažem se sa tobom za ovaj odjeb i razlog odjeba
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 20:34   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

je se ne slažem
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 20:37   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 29
Poruka: 1,516
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

ni ja
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 20:59   #6 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,627
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Potpisujem ova 2 posta iznad...
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 21:00   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

ma vi mi niste zanimljivi...

čekam tatu-matu za ovu temu
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 21:08   #8 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Sad nitko neće od cura

Kaj je ovo? Dobrice smo postale?

Ma da! Moraju nekoga razapeti! Koja ironija
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 21:10   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Je je... dobre ste postale. A nema nijedne djevice na forumu. Da.

Prije braka nema sexa. I tu je 99% zla. Sve ste zle. Sveeeeeeeeeeeeeee :cry

Date muškima malo da umoče i okrenete nam svijete. Pf.
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 21:13   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,503
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ja mislim da nisam neko zlo učinila.....pojma nemam
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103