| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima u Društvo forumu; ups nisan vidija da je zenski dio, malo san valija...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima ups nisan vidija da je zenski dio, malo san valija...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima ostavila ga preko telefona i dan danas se grizem zbog toga, al mladost ludost ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima A Boze kad si mlad ..svakave ti gluposti padaju na pamet, pa tako i ostavljanje decka preko papirica stavljenog mu u djep jakne, pa.. jednom sam prevarila al baš nako bezobrazno.. al danas sam pametnija i suosjecajnija.. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima ![]() ne pali kod čoveka koji može da jede eksere. ja jednom svršio u devojku pa rekao:"joj, oprosti zaneo sam se" a u stvari sam namerno to napravio, jednostavno mi se nije vadilo bilo mi je lepo i mrsko mi ga izvaditi na kraju.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #108 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Još malo majoneze i skoro pa jestivo ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima postala sam mu cura ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima ![]() E upravo to! Hahahhahahh.Ot. Hm ništa mi ne pada na pamet, a jbg, nisam zla! Možda su više bile neke zajebancije da ga kao zeznem ,ali neko zlo mu nikada nisam napravila.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:56.

i dan danas se grizem zbog toga, al mladost ludost