| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima u Društvo forumu; Nisi ništa loše napravila dorina. Jedino ti zamjeram što ga nisi iskoristila prije nego si ga najurila. Na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Nisi ništa loše napravila dorina. Jedino ti zamjeram što ga nisi iskoristila prije nego si ga najurila. Na greškama se uči.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Jesam anthlon ![]() ali to nije bilo iskorištavanje
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Pa bila sam nešto nervozna i dečko je došao da me vidi kasno uveče posle njegovog posla a ja mu rekla kako mu je sve jedno da li će me videti ili ne pritom ne osećajući da je mrtav umoran došao da me vidi...mada ja ne bih to nazvala neko zlo već jednostavno kao moju sebičnost...Ali neko veće zlo mislim da nisam učinila,niti imam nameru.
__________________ ♥ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Koja tema!Ja sam uvijek malo bezobrazna, ali ne bi si to uzela za zlo ![]() Ima jedna situacija i nje kad se sjetim uvijek se nasmijem sama sebi. Jedne godine moj ex je otisao na auto show i kako ima digitalac bilo mi je logično da će fotkati. Kad je došao kuci ja ga pitala da mi pokaže fotke, a on je rekao da nije nista uslikao (ahaaaa, ne mo`š mi tako lagati). I onda sam ja jednog dana ( ) malo prčkala po njegovim cd-ovima (molim sve moraliste da pregrizu jezik i začepe sa komentarima na ovu rečenicu) i našla slike. I onda sam fino uzela cd i škare, izgrebala cd, vratila ga na mjesto i šutila o tome eto do sad Mrzim laž, pogotovo tako prozirnu. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima joj mama........ poznato mi je to grebanje cd-a i......... nađi moj post o tome....... imaš sreće što ti dragi ili to još nije vidio, ili ako je vidio a ti još uvijek tipkaš, znači da je sve ok, mislim nije ti niš' rekao hahahaa
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima "Neprijatelj, utjelovljenje zla, nečastivi, žena jednostavno rečeno, za svoja zla uvijek će pronaći opravdanje ma kako ono banalno zvučalo"... Tako nešto će Damfisk reći na ovo ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima mama: vi žene ste uvijek upravu.... stara narodna poslovica neču više srat majke mi.... ali onda ču umrijeti i neču moč' ovdje srat pa vi nečete čitati moja sranja ovdje.... ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:32.

Koja tema!
nađi moj post o tome....... imaš sreće što ti dragi ili to još nije vidio, ili ako je vidio a ti još uvijek tipkaš, znači da je sve ok, mislim nije ti niš' rekao
hahahaa