| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima jelda?... i sam sebe sam uspio zbunit.....jbg... ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #25 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Pazi ovo - žena, i misli da nije neko zlo učinila... Hahahahahahahahahahaha... ...Dobar štos... baš mi je trebao ovaj smijeh...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #27 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima I ja isto ![]() Ma oni (m u velikom broju) su najčešće sposobni samo razočarati. Prvo igraju se faca, a kad vide da prihvaćaš pravila jedino kaj znaju je razočarati... A sami su željeli pravila ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 934
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima ... grlila sam se s pijana bivšim ... bilo je to bez ikakvih krivih namjera, stvarno strogo prijateljski ... ali ispred sadašnjeg dečka ...nemojte me... ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Citat:
![]() evo sad sam učinila zlo Belj!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
![]() |
« iscjedak
|
Vjenčanica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.

... grlila sam se s pijana bivšim ... bilo je to bez ikakvih krivih namjera, stvarno strogo prijateljski ... ali ispred sadašnjeg dečka ...