| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima u Društvo forumu; Ja koliko znam nisam nikada prevelika zla nanijela dečku... Namjerno ne... Al ova jedna moja prijateljica, koja je to komedija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Ja koliko znam nisam nikada prevelika zla nanijela dečku... Namjerno ne... ![]() Al ova jedna moja prijateljica, koja je to komedija Bilo joj je dosadno... I kaj će ona radit neg dati oglas u novine.... Smisli ona neki naslov da broj i nazovu nju negdje 4 frajera i dogovori se sa njima u isto vrijeme, isto mjesto isto sve....I kad je bilo govora o znaku raspoznavanja bilo je rečeno da si muški zataknu rupčiće bijele u sako... I bliži se vrijeme dogovora ona dolazi na mjesto sjeda negdje sastrane da može fino gledati...I počeo šou ![]() Dolazi jedan frajer, čeka, gleda na sat... Dolazi drugi isto obučen, pogledavaju se.. Dolazi treći, sad im još manje jasno kaj se događa... Eto i četvrtog dečeca.. I gledaju se oni tako milo dok napokon nisu započeli razgovor, i skuže oni priču da ih je prela, a ova umire sastrane... Ovaj jedan otišao, a preostala trojica se zapila na šanku ![]() Koja legenda cura ![]() |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Citat:
![]() ![]() Moja frendica je slično napravila bivšem dečku za 1. april. Poslala mu je poruku s drugog moba, predstavila se kao cura koja mu se u to vrijeme sviđala i dogovorili se oni da se nađu. Mi smo fino sjele u obliži kafić, čekale da dođe i potom umirale od smijeha. Onda je on poslao poruku Pa di si ti, misliš li doć'?, a ova mu napisala E zajeb, 1.april. I tako... ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-01-08 Lokacija: Split Godina: 26
Poruka: 18
![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Otišao s bivšom na piće (bez zih namjera), zaboravio datum rođendana (jebiga...), spuštao joj pred drugima (nepromišljeno stvarno), konstantno kasnim (a takav sam što češ).... ![]() Ma u biti najgore što sam joj napravio je što joj sve te stvari nikad nisam priznao kao svoje greške, a toga se več nakupilo, ne znam jeli ponos ili što, ali ja ipak mislim da te stvari svak treba riješavati u svojoj glavi i nastojat da se ne ponavljaju. Pa u biti nema smisla ni da ih priznajem ode, a ima ih još...... ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-01-08 Lokacija: Split Godina: 26
Poruka: 18
![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Curi naravno, he he zajeba san se nisan skužia što točno piše u naslovu, a i u ženskom kutku sam, jebote što sam čorav, ha ha. Jutro je još, čovik se lako prevari. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

Bilo joj je dosadno... I kaj će ona radit neg dati oglas u novine.... Smisli ona neki naslov da broj i nazovu nju negdje 4 frajera i dogovori se sa njima u isto vrijeme, isto mjesto isto sve....

jel se sebicnost, nerazumijevanje u kombinaciji s kvocanjem ubraja u zla? naravno da ne.. super! onda ipak nisam zla