Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima u Društvo forumu; Ja koliko znam nisam nikada prevelika zla nanijela dečku... Namjerno ne... Al ova jedna moja prijateljica, koja je to komedija ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-03-08, 22:44   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml
Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima

Ja koliko znam nisam nikada prevelika zla nanijela dečku... Namjerno ne...

Al ova jedna moja prijateljica, koja je to komedija Bilo joj je dosadno... I kaj će ona radit neg dati oglas u novine.... Smisli ona neki naslov da broj i nazovu nju negdje 4 frajera i dogovori se sa njima u isto vrijeme, isto mjesto isto sve....
I kad je bilo govora o znaku raspoznavanja bilo je rečeno da si muški zataknu rupčiće bijele u sako...
I bliži se vrijeme dogovora ona dolazi na mjesto sjeda negdje sastrane da može fino gledati...
I počeo šou
Dolazi jedan frajer, čeka, gleda na sat... Dolazi drugi isto obučen, pogledavaju se.. Dolazi treći, sad im još manje jasno kaj se događa... Eto i četvrtog dečeca.. I gledaju se oni tako milo dok napokon nisu započeli razgovor, i skuže oni priču da ih je prela, a ova umire sastrane... Ovaj jedan otišao, a preostala trojica se zapila na šanku

Koja legenda cura
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 22:46   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 19
Poruka: 730
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

a ova trojica po cugi udare
odvalio sam se

tipično muško, svaka im dala
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 22:49   #33 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 4,912
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Ja bi se zgazio da mi se to dogodi... i čestitao toj curi na odličnom zajebu...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 22:58   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,051
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Ja koliko znam nisam nikada prevelika zla nanijela dečku... Namjerno ne...

Al ova jedna moja prijateljica, koja je to komedija Bilo joj je dosadno... I kaj će ona radit neg dati oglas u novine.... Smisli ona neki naslov da broj i nazovu nju negdje 4 frajera i dogovori se sa njima u isto vrijeme, isto mjesto isto sve....
I kad je bilo govora o znaku raspoznavanja bilo je rečeno da si muški zataknu rupčiće bijele u sako...
I bliži se vrijeme dogovora ona dolazi na mjesto sjeda negdje sastrane da može fino gledati...
I počeo šou
Dolazi jedan frajer, čeka, gleda na sat... Dolazi drugi isto obučen, pogledavaju se.. Dolazi treći, sad im još manje jasno kaj se događa... Eto i četvrtog dečeca.. I gledaju se oni tako milo dok napokon nisu započeli razgovor, i skuže oni priču da ih je prela, a ova umire sastrane... Ovaj jedan otišao, a preostala trojica se zapila na šanku

Koja legenda cura

Moja frendica je slično napravila bivšem dečku za 1. april. Poslala mu je poruku s drugog moba, predstavila se kao cura koja mu se u to vrijeme sviđala i dogovorili se oni da se nađu. Mi smo fino sjele u obliži kafić, čekale da dođe i potom umirale od smijeha. Onda je on poslao poruku Pa di si ti, misliš li doć'?, a ova mu napisala E zajeb, 1.april. I tako...
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 07:08   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
ja sam zla! i to priznajem...
...ali svoja zla djela nebi priznala ni pod smrtnim prijetnjama! eto.... toliko o tome
Ti si ovime dovoljno priznala
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 08:35   #36 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-01-08
Godina: 26
Poruka: 18
koko69 se izdvaja iz mase

Otišao s bivšom na piće (bez zih namjera), zaboravio datum rođendana (jebiga...), spuštao joj pred drugima (nepromišljeno stvarno), konstantno kasnim (a takav sam što češ)....
Ma u biti najgore što sam joj napravio je što joj sve te stvari nikad nisam priznao kao svoje greške, a toga se več nakupilo, ne znam jeli ponos ili što, ali ja ipak mislim da te stvari svak treba riješavati u svojoj glavi i nastojat da se ne ponavljaju. Pa u biti nema smisla ni da ih priznajem ode, a ima ih još......
koko69 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 09:31   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

to si svom dečku napravio ili dečkima?
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 09:41   #38 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-01-08
Godina: 26
Poruka: 18
koko69 se izdvaja iz mase

Curi naravno, he he zajeba san se nisan skužia što točno piše u naslovu, a i u ženskom kutku sam, jebote što sam čorav, ha ha. Jutro je još, čovik se lako prevari.
koko69 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 09:51   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ma nema problema. Malo si zalutao, šta sad..
Sad odi u onu temu "gdje najviše volite da vas dečko mazi" i opiši isto tako detaljno
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 10:32   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

paa.. zla ja jel se sebicnost, nerazumijevanje u kombinaciji s kvocanjem ubraja u zla? naravno da ne.. super! onda ipak nisam zla ehehhe
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108