| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: deedee00 ali posto svaka zena ima opravdanje za sve sto napravi,nitko nije dobio sto nije zasluzio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Citat:
Ukratko - zla je jer je žena. Osim toga, drugog opravdanja nema.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Celebrity | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima dragi damfisk samo sam cekala tvoj komentar! ma nisu zene općenito zle,samo svaka od nas ima fazu u zivotu kad je zla i ako imas peh naiđeš na nju bas kad je u toj fazi ![]() a i ne znam sjecas li se mog potpisa: behind every bitch there is a man who made her that way
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima To je još jedna u beksrajnom nizu ženskih laži.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima U tome i jest najveća tragedija ljudskog bitka. Baš kao i laži. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Moja najdraža je.. "daj mi daj" - što Seve pjesma. E nepsretna si sad baš zlobna. Zafrkavaš čovjeka. Dođi da te kaznim. Opaka si i okrutna.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Citat:
![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 04-03-08 u 18:11. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.