| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Brrrm! Brrm! ideš samnom jedan krug Neću, ne da mi dečko da se vozim na tvom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,549
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Neću, ne da mi dečko da se vozim na tvom motoru A stvarno ne bi htjela biti bezobrazna ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #62 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Onda... jesu li prošla "dva dana"? ![]() ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima da...sam kaj je prava fora kaj te faze traju celi zivot...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Citat:
| |
| | |
| | #66 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Pa nisu baš kroz cijeli... ![]() Dar1: Nije trebalo jer nije bitno
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher Zadnji Uredio dorina : 04-03-08 u 22:36. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Krivo protumačila neke stvari... ![]() žao mi je ali...
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher Zadnji Uredio dorina : 04-03-08 u 23:58. |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Citat:
![]() ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard | |
| | |
![]() |
« iscjedak
|
Vjenčanica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |