| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima u Društvo forumu; Najveće zlo koje sam napravila je to da sam mu uzela mobitel i izmjenila imena prijatelja - Krokodil, Gica, Prdo Smrdo, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Najveće zlo koje sam napravila je to da sam mu uzela mobitel i izmjenila imena prijatelja - Krokodil, Gica, Prdo Smrdo, Čiča Gliša... i sakrila mobitel i nazvala da vidim reakciju, a on zbunjeno gleda koji ga sad to Prdo Smrdo zove Bilo mi je dosadno ![]() I to sam svojoj sestrični pričala pa smo se obje valjale od smijeha, pa je ona isto napravila svom mužu, ali njemu to nije bilo smiješno ![]() Znala sam biti bezobrazna, ali nikad bez razloga, ne mogu se sjetit ničeg konkretnog..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #74 (permalink) |
| charolastra | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Jao, da te ne znam ne bi vjerovao ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima [quote=dorina;800066]Pa možda nije Damfisk sasvim u krivu kada kaže da su žene zle Ne mogu vjerovati da se slažem s njime djelomično ![]() Pa evo, da ga još malo "ubijemo u pojam" zloćom, odlučila sam otvoriti temu da vidi koliko smo daleko ponekada spremne ići ![]() Evo moje zlo i nisam nimalo ponosna na to: Imala sam ispit i ex mi je došao nenajavljen u Zg. Ja jednostavno mrzim to ponašanje "imaj uvijek za mene vremena". Jednostavno me samo nazvao sa kolodvora da mi kaže da je tu... A ja sam mrtva - hladna rekla da si pogleda bus za nazad. No vratio mi je za to. Itekako mi je vratio ![]() 'Ajde cure, imate vi kaj zločesto ispričati za našega Damfiska? [/QUOTEDivno, ponosna sam na tebe ![]() ![]() Pa jednom dok je 10 sati pospremao stan, naravno to nije bilo dovoljno.Sav ručak koji je skuhao sam prolila po stubištu, dok nije očistio do posljednje kapi. Onda sam ga stjerala u dvorište na -10 u gaćama da se smrzava jer mi je bio dosadan..I nakon toga svega uplatio je welnes i kad smo već krenuli, ja sa rekla da stane izašla van i rekla mu da mi je postao dosadan i nek sam ide na welness, a ja od sa kolegom u kazalište na operu ![]() ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:58.

Bilo mi je dosadno 

[quote=dorina;800066]Pa možda nije Damfisk sasvim u krivu kada kaže da su žene zle
Ne mogu vjerovati da se slažem s njime djelomično 
[/QUOTE