Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima u Društvo forumu; Najveće zlo koje sam napravila je to da sam mu uzela mobitel i izmjenila imena prijatelja - Krokodil, Gica, Prdo Smrdo, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-03-08, 15:33   #71 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima

Najveće zlo koje sam napravila je to da sam mu uzela mobitel i izmjenila imena prijatelja - Krokodil, Gica, Prdo Smrdo, Čiča Gliša... i sakrila mobitel i nazvala da vidim reakciju, a on zbunjeno gleda koji ga sad to Prdo Smrdo zove Bilo mi je dosadno

I to sam svojoj sestrični pričala pa smo se obje valjale od smijeha, pa je ona isto napravila svom mužu, ali njemu to nije bilo smiješno

Znala sam biti bezobrazna, ali nikad bez razloga, ne mogu se sjetit ničeg konkretnog..
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 15:34   #72 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Čiča Gliša
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 15:37   #73 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 20:28   #74 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Jao, da te ne znam ne bi vjerovao

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 21:30   #75 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,926
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

[quote=dorina;800066]Pa možda nije Damfisk sasvim u krivu kada kaže da su žene zle Ne mogu vjerovati da se slažem s njime djelomično

Pa evo, da ga još malo "ubijemo u pojam" zloćom, odlučila sam otvoriti temu da vidi koliko smo daleko ponekada spremne ići

Evo moje zlo i nisam nimalo ponosna na to:
Imala sam ispit i ex mi je došao nenajavljen u Zg. Ja jednostavno mrzim to ponašanje "imaj uvijek za mene vremena". Jednostavno me samo nazvao sa kolodvora da mi kaže da je tu... A ja sam mrtva - hladna rekla da si pogleda bus za nazad.

No vratio mi je za to. Itekako mi je vratio

'Ajde cure, imate vi kaj zločesto ispričati za našega Damfiska? [/QUOTE

Divno, ponosna sam na tebe

Pa jednom dok je 10 sati pospremao stan, naravno to nije bilo dovoljno.Sav ručak koji je skuhao sam prolila po stubištu, dok nije očistio do posljednje kapi. Onda sam ga stjerala u dvorište na -10 u gaćama da se smrzava jer mi je bio dosadan..I nakon toga svega uplatio je welnes i kad smo već krenuli, ja sa rekla da stane izašla van i rekla mu da mi je postao dosadan i nek sam ide na welness, a ja od sa kolegom u kazalište na operu

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 21:38   #76 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke

Divno, ponosna sam na tebe
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111