Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima u Društvo forumu; Ma nije stvar u kašnjenju. Ja isto sam uvijek u žurbi... Stvar je u tome ako kasniš javi...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-09-08, 01:32   #81 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima

Ma nije stvar u kašnjenju. Ja isto sam uvijek u žurbi... Stvar je u tome ako kasniš javi
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 01:34   #82 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

to nije uopce problem..to je veliki plus.. znash.. nije ti to sam tak.. a jeste kada drugome posjele u auto?
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 09:16   #83 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
interesantno, vi možete kasniti namjerno svaki put pola sata, ali kad mi zakasnimo jednom slučajno iz nekog razloga odmah moramo kaznu izdržavat
pa... u mom slucaju.. on uvijek kasni.. a ja nikad.. on se sprema 100 godina, a meni treba 15-20 min... i znala sam bit jako ljuta, al sta mi to vrijedi kad se situacija nije promijenila.. jbg, treba se prilagodit...

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ma nije stvar u kašnjenju. Ja isto sam uvijek u žurbi... Stvar je u tome ako kasniš javi
eee taj dio.. nemos im to utuvit u glavu nema sanse..

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 09:18   #84 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 1,360
Bety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auru

EEE TO SU MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 09:31   #85 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
nazvala da vidim reakciju, a on zbunjeno gleda koji ga sad to Prdo Smrdo zove ..

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
...Onda sam ga stjerala u dvorište na -10 u gaćama da se smrzava jer mi je bio dosadan..
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 10:25   #86 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Najveće zlo koje sam napravila je to da sam mu uzela mobitel i izmjenila imena prijatelja - Krokodil, Gica, Prdo Smrdo, Čiča Gliša... i sakrila mobitel i nazvala da vidim reakciju, a on zbunjeno gleda koji ga sad to Prdo Smrdo zove Bilo mi je dosadno

I to sam svojoj sestrični pričala pa smo se obje valjale od smijeha, pa je ona isto napravila svom mužu, ali njemu to nije bilo smiješno

Znala sam biti bezobrazna, ali nikad bez razloga, ne mogu se sjetit ničeg konkretnog..
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 11:12   #87 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

ajme svašta, al imam uvijek dobro zaleđe
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 11:20   #88 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

ja sam sva zla,tko bi se uopće sjetio nabrojati sve te užase koje sam učinila nedužnim ljudima
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 11:21   #89 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

nemoj tako, mi to s razlogom
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 14:15   #90 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Najveće zlo koje sam napravila je to da sam mu uzela mobitel i izmjenila imena prijatelja - ....
ovo je dobro, mozda napravim nekome

Citat:
Uh, jedna od mojih najvećih mana je kašnjenje, uvijek ali uvijek zakasnem, kud god idem..
ja bi tebi dodao to kao vrlinu
isplati te se čekati.

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114