| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima u Društvo forumu; Ma nije stvar u kašnjenju. Ja isto sam uvijek u žurbi... Stvar je u tome ako kasniš javi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Ma nije stvar u kašnjenju. Ja isto sam uvijek u žurbi... Stvar je u tome ako kasniš javi ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Citat:
eee taj dio.. nemos im to utuvit u glavu nema sanse..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #90 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Najveća zla koja ste ikada učinile dečku/ ima Citat:
![]() Citat:
isplati te se čekati. ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:52.

..