| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Naša čašica razgovora u Društvo forumu; Sjedate s prijateljicom na kavu, već započet razgovor sa ulice nastavlja se izmjenjivanjem hrpe tema povezanih, samo vama znanim, asocijacijama. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naša čašica razgovora Sjedate s prijateljicom na kavu, već započet razgovor sa ulice nastavlja se izmjenjivanjem hrpe tema povezanih, samo vama znanim, asocijacijama. Ovo je mjesto gdje se možete nasmijati , gdje možete zaplakati - razgovor zatvoren za svačije uši gdje se priča o privatnim, društvenim i škakljivim stvarima... ![]() Pa, o čemu vi pričate sa svojim prijateljicama? Postoje li teme o kojima pričate samo s njima? Jeste li ovisni o ženskim kavama?
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naša čašica razgovora Prije sam imala običaj ići s prijateljicama na kavu u kafić, svakodnevno, sad nam se to više ne da, pa uglavnom kad sam kod kuće dođe mi prijateljica ujutro, probudi me i ja nam suham kavu i upalim tv, i onda komentiramo ljude na tv-u, i pritom se uvijek ja smijem ko majmun jer ona tako smiješno oponaša te ljude Pričamo stvarno o svemu, ona meni prepričava svoj odnos s dečkom pa joj ja dam savjet ili si pričamo što nam se prethodnih dana događalo, i tako. Baš ono tipično ženski razgovori, ali uglavnom se zezamo i glupiramo.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naša čašica razgovora većinom se smijemo,glupiramo,prepričavamo si događaje,imamo neke svoje interne šale,malo o šminki i krpicama,malo o poslu,faksu,dečkima...o svemu pomalo ![]() prijateljice (njih par najboljih) me poznaju bolje od drugih,naravno,znaju što osjećam,znaju i ono što skrivam od ljudi jer je preintimno nekad se nalazimo na kavama,nekad u shopping idemo,nekad se samo čujemo...ali znam da bi mi jako nedostajale da ih nemam...kad mi se nešto posebno dogodi,prvo poželim njima reći,duplo sam sretnija kad događaje podijelim s njima |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Naša čašica razgovora uglavnom o sexu ak ne o sexu, onda se sprdamo na racun sexa i koje kakvih perverzarija ne pricamo gotovo nikad o nekim ozbiljnim svjetskim temama jer na kavu idem s ciljem da se opustim i nasmijem. ako neka od nas ima problema, naravno da se i o tome razgovara ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naša čašica razgovora volim kavice općenito, samo što imam podjednako muških i ženskih frendova s kojima se volim družiti, a teme-nema pravila, sve i svašta dođe na tapetu
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naša čašica razgovora Zavisi s kojom frendicom. Ali uglavnom se teme vrte oko muško-ženskih problema, sexa, mode, faxa, posla i izlazaka. Nekad imamo i ozbiljne teme, ali ne kada nas je više nego kada samo dvije na kavi. Od svih mojih popijenih kava 70 % je u muškom društvu, ovih 20 % je s Dorinom i 10 % s moje tri druge frendice. Ne volim se baš družiti sa ženama (ali evo preko ljeta sam napravila iznimku). |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naša čašica razgovora ne kafenišem sa curkama ali kad se priča, obično je to o nekim problemima,događajima u životu, manje o površnim temama tipa šminka, odjeća...
__________________ Banned |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naša čašica razgovora nijedna nije spomenula tračanje, čudno ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
![]() |
| Tagovi: zenski razgovori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:45.

, gdje možete zaplakati
- razgovor zatvoren za svačije uši gdje se priča o privatnim, društvenim i škakljivim stvarima...