Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Arylin Mislim, uz svo dužno poštovanje, što si ti 40 godina stariji od mene ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-06-08, 14:13   #91 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,690
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Nedojebane babe

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Mislim, uz svo dužno poštovanje, što si ti 40 godina stariji od mene ne znači da sam ja u tom trenutku bolesnija od tebe niti da imaš pravo svoje godine iskorištavat da bi nekome napakostio kako bi tebi bilo bolje.
potpisujem
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 14:13   #92 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Meni više smeta ona neodgojena balavurdija po busevima i tramvajima nego babe. Par puta sam se zamalo "zakačila" i s babama, ali me moj kućni odgoj spriječio da im nešto bezobrazno odgovorim. Imam prijateljicu koja nema pardona, odgovori ona babi, i to da ova stane i ne može vjerovat svojim ušima šta joj je rekla, a ja se samo crvenim.
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 10:46   #93 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 527
denserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono nešto

Tesko je to ignorirati. Ako i mozes, onda ti se samo skuplja bijes i kad sve to izleti nece se dobro provesti..
Imala sam vise puta u zivotu takva iskustva s zenskama koje nemaju zivot ukratko. Pa vole iz cista mira srat drugima i sl..I da, slazem se da zenama treba kurca da budu normalne. To su u najvise slucajeva bile takve za koje sam sigurna da kurca nisu nikad ni vidjele..
Onda ja lijepo kad mi pukne film dodjem i velim im: "Gle, kuzim ja ljubomoru, s*ebana je to stvar, al daj malo ohladi..Kuzim ja i da bi ti htjela bit lijepa i pametna ko ja i imat zivot i sve ostalo, al neces ga naci kopajuci po mom i iskaljivajuci okolo svoje frustracije.."
treba to sasjec u korjenu..i nema dobne granice..bar ne od 20 nadalje, sve su to samo normalni i nenormalni ljudi tako da ja nemam pardona reci bezobraznoj babi u tramvaju sta ju ide..samo treba naci dobar i efikasan nacin na koji to reci..
denserica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 11:00   #94 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Postoji jako malo ljudi koji me iskonski mogu razljutiti i napraviti bjesnom tako da im u facu svašta kažem, postanem divlja i mislim da bi ih mogla zatući (postoji mnogo ljudi koji me mogu razočarati ali nisam ljuta, nego razočarana) međutim u zadnje vrijeme je jedna nedojebana baba toliko bjesa znala u meni izazvati da sam ju bila spremna zadaviti golim rukama.

Situacija; ona srednjih godina, nema muža, djece, ničega, živi samo za svoj posao i napada ljude bez veze okolo kao da je vladarica, a oni njezine sluge, a u biti su joj kolege. Iz čista mira te toliko spusti i pred drugima omalovaži kao da si ti zadnje đubre.

Pa se ja pitam kakve su to žene koje smisao svog života vide u tome da ljude oko sebe špotaju? Kakve su to žene koje žive za svoj posao i nemaju privatan život?
I najvažnije pitanje: UISTINU TREBA LI ŽENAMA KURAC DA BUDU NORMALNE?
Treba. ne kaže se bezveze: dobar kurac, mir u kući
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 11:05   #95 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,629
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Najjače su mi kad onako nacifrane i napirlitane stanu do mene u busu ili tramvaju. I onda jadne one i kukavne kako su ovi mladi neodgojeni etc.
Ako je mogla stajati dok se nacifra, može stajati i do stanice.
Nisam ni ja svoje noge na štandu našla.

Ako već vidim da je neka kaj izgleda baš potrebno onda se dignem. Ovako nemam namjeru.

edit: Korozija, to je neka novokomponirana narodna
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 11:15   #96 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

hhhhhh. pa nije baš nova. to je jedna bosanska, al učinkovita - vjeruj mi toliko je učinkovita da žene poslije laju na mjesec od sreće i časte te medom i orasima. hhhh
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 14:01   #97 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,603
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Korozija Pogledaj Poruke
Treba. ne kaže se bezveze: dobar kurac, mir u kući

av av av

jbt, ja bih rekla mir u svetu!

To ti je onaj vic kad je Madlen Olbrajt pitala politicare: "Momci, hocete da vodimo ljubav ili rat?"

Zadnji Uredio white devil : 12-06-08 u 14:04.
white devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 15:36   #98 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,690
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

krave jedne,ak ne dobiju kurca odma su bezobrazne i nadrkane i na tebi se iskaljuju
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 19:44   #99 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

treba mrknut te babe...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 20:18   #100 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tenisačica-zg

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 293
Tenisačica-zg se izdvaja iz mase

Jučer sam svjedočila jednom 'susretu' dviju takvih baba...jedna kontrolorka u tramvaju,druga Nije-Imala-Kartu. Uvrede na sve strane..i to kakve: 'kokoši jedna','fufo' i sl...Ja umirala od smijeha sa ostatkom tramvaja.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114