| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Arylin Mislim, uz svo dužno poštovanje, što si ti 40 godina stariji od mene ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Meni više smeta ona neodgojena balavurdija po busevima i tramvajima nego babe. Par puta sam se zamalo "zakačila" i s babama, ali me moj kućni odgoj spriječio da im nešto bezobrazno odgovorim. Imam prijateljicu koja nema pardona, odgovori ona babi, i to da ova stane i ne može vjerovat svojim ušima šta joj je rekla, a ja se samo crvenim.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Tesko je to ignorirati. Ako i mozes, onda ti se samo skuplja bijes i kad sve to izleti nece se dobro provesti.. Imala sam vise puta u zivotu takva iskustva s zenskama koje nemaju zivot ukratko. Pa vole iz cista mira srat drugima i sl..I da, slazem se da zenama treba kurca da budu normalne. To su u najvise slucajeva bile takve za koje sam sigurna da kurca nisu nikad ni vidjele.. Onda ja lijepo kad mi pukne film dodjem i velim im: "Gle, kuzim ja ljubomoru, s*ebana je to stvar, al daj malo ohladi..Kuzim ja i da bi ti htjela bit lijepa i pametna ko ja i imat zivot i sve ostalo, al neces ga naci kopajuci po mom i iskaljivajuci okolo svoje frustracije.." ![]() treba to sasjec u korjenu..i nema dobne granice..bar ne od 20 nadalje, sve su to samo normalni i nenormalni ljudi tako da ja nemam pardona reci bezobraznoj babi u tramvaju sta ju ide..samo treba naci dobar i efikasan nacin na koji to reci.. |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
__________________ Jebeš potpisr" | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Najjače su mi kad onako nacifrane i napirlitane stanu do mene u busu ili tramvaju. I onda jadne one i kukavne kako su ovi mladi neodgojeni etc. Ako je mogla stajati dok se nacifra, može stajati i do stanice. Nisam ni ja svoje noge na štandu našla. Ako već vidim da je neka kaj izgleda baš potrebno onda se dignem. Ovako nemam namjeru. edit: Korozija, to je neka novokomponirana narodna ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe hhhhhh. pa nije baš nova. to je jedna bosanska, al učinkovita - vjeruj mi toliko je učinkovita da žene poslije laju na mjesec od sreće i časte te medom i orasima. hhhh
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe av av av ![]() jbt, ja bih rekla mir u svetu! ![]() To ti je onaj vic kad je Madlen Olbrajt pitala politicare: "Momci, hocete da vodimo ljubav ili rat?"
__________________ Credibile quia ineptum... Zadnji Uredio white devil : 12-06-08 u 14:04. |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 293
![]() | Re: Nedojebane babe Jučer sam svjedočila jednom 'susretu' dviju takvih baba...jedna kontrolorka u tramvaju,druga Nije-Imala-Kartu. Uvrede na sve strane..i to kakve: 'kokoši jedna','fufo' i sl...Ja umirala od smijeha sa ostatkom tramvaja. ![]()
__________________ Been there,done that.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.