| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; Istina je da te starije zene koje su veci deo zivota provele bez partnera, koje se nikada nisu udavale, koje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Istina je da te starije zene koje su veci deo zivota provele bez partnera, koje se nikada nisu udavale, koje skoro niko sada nece,....znaju biti tako isfrustrirane da popizdis!!! Josh ako su na nekoj poziciji na poslu, pa zavisis od njih, pritom si mlada i prilicno lepa, ukratko: najebala si!!! Primetili mnogi, ne umisljam! Bilo je takvih baba na faksu, o Boze, to ne mogu ni da komentarisem... Jedna zivi u mojoj zgradi, maltretira svakog ko naidje, jednom je zamalo nisam zadavila... A da li im treba kurac da budu normalne??? Verovatno... U svakom slucaju bi ih smirio malo,....definitivno!!!
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe [quote=white devil;902694]Istina je da te starije zene koje su veci deo zivota provele bez partnera, koje se nikada nisu udavale, koje skoro niko sada nece,....znaju biti tako isfrustrirane da popizdis!!! Josh ako su na nekoj poziciji na poslu, pa zavisis od njih, pritom si mlada i prilicno lepa, ukratko: najebala si!!! Primetili mnogi, ne umisljam!QUOTE] ![]() A i treba im malo poticaja sexualnog, malo bi se smirile ziher
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Mislim da je veliki problem kad je neko isfrustriran svoj životom tj svojim nekim neuspesima...Gadna je to stvar, jer onda se naravno iživljavaš na drugim koji su ispod tebe (primer tvoj na poslu). Mislim da se treba postaviti oštro, stabilno i bez imalo nesigurnosti. Nikako vredjanje jer možeš pasti na njen nivo i ne gine ti otkaz ili ne znam ni ja šta (ako radite na primer zajedna i ako je iznad tebe u poslu). I ta žena ima problem i da ga ti ne možeš rešiti tako što ćeš joj svašta uraditi ili reći...
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
![]() nije ok, nazivat nekog nedojebanom babom, ajde, babom, al zakaj nedojebanom? znači, ako nema djece da je nedojebana, il kaj? možda je neplodna, ko zna.. mislim, kakve su to uvrede. ako te smeta ponašanje te žene, onda pokušaj to rješit na nekom argumentiranom i civiliziranom nivou, poslovno,sa njom, jer takav bi vam i trebao bit odnos.poslovan. ako joj je karakter pak takav da se s njom ne da razgovarat, nemoj previše patit, trošit živce, jednostavno ju ignoriraj.. nije kurac rješenje svakog problema. ponekad i razgovor pomaže +sretno
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe ok, možda sam ja još samo mlada i neiskusna, al nekak ne volim bilo kakve uvrede bazirane na temelju seksa, ili nedostatka istog.. to mi je tak neprofesionalno. mislim očito je i ta ženska (aka nedojebana baba, to samo citiram, ja ju nebi tak nazvala) van svake profesionalnosti, ali ne bi se spuštala ne njen nivo.. mislim da s njom samo treba direktno razgovarat nasamo, pitat ju kaj je smeta, kaj hoće, da snizi ton, i tako to.. ili to, ili ništa.
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
![]() i teice, koji je tvoj odgovor na vlastito pitanje? ![]() a pod B) - kaj ak pitanje doslovno shvatimo? edit: da ne kenjam samo, nego da pokušam i shvatiti; mislim da znam situaciju jer znam jedan takav slučaj ako sam razumio. npr. zamislimo sebe da nemamo obitelj i da se sa 120 % predajemo poslu, radoholičar smo i u skladu s time imamo (pre)velika očekivanja od kolega. za posao i karijeru je odlično ali kolegama može biti pain in the ass. u svakom slučaju, ne treba previše pažnje pridavati spolu niti spuštati problem na osobnu razinu jer nema koristi od toga. ![]()
__________________ Zadnji Uredio ševa : 29-04-08 u 13:36. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:47.