Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; Istina je da te starije zene koje su veci deo zivota provele bez partnera, koje se nikada nisu udavale, koje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-08, 12:16   #11 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,495
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan
Re: Nedojebane babe

Istina je da te starije zene koje su veci deo zivota provele bez partnera, koje se nikada nisu udavale, koje skoro niko sada nece,....znaju biti tako isfrustrirane da popizdis!!! Josh ako su na nekoj poziciji na poslu, pa zavisis od njih, pritom si mlada i prilicno lepa, ukratko: najebala si!!! Primetili mnogi, ne umisljam!

Bilo je takvih baba na faksu, o Boze, to ne mogu ni da komentarisem... Jedna zivi u mojoj zgradi, maltretira svakog ko naidje, jednom je zamalo nisam zadavila...

A da li im treba kurac da budu normalne???
Verovatno... U svakom slucaju bi ih smirio malo,....definitivno!!!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 12:19   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

[quote=white devil;902694]Istina je da te starije zene koje su veci deo zivota provele bez partnera, koje se nikada nisu udavale, koje skoro niko sada nece,....znaju biti tako isfrustrirane da popizdis!!! Josh ako su na nekoj poziciji na poslu, pa zavisis od njih, pritom si mlada i prilicno lepa, ukratko: najebala si!!! Primetili mnogi, ne umisljam!QUOTE]

A i treba im malo poticaja sexualnog, malo bi se smirile ziher
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 12:24   #13 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Poruka: 6,373
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
UISTINU TREBA LI ŽENAMA KURAC DA BUDU NORMALNE?
DAAAAAAAAAAAAA
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 12:48   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,503
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Mislim da je veliki problem kad je neko isfrustriran svoj životom tj svojim nekim neuspesima...Gadna je to stvar, jer onda se naravno iživljavaš na drugim koji su ispod tebe (primer tvoj na poslu).
Mislim da se treba postaviti oštro, stabilno i bez imalo nesigurnosti. Nikako vredjanje jer možeš pasti na njen nivo i ne gine ti otkaz ili ne znam ni ja šta (ako radite na primer zajedna i ako je iznad tebe u poslu).
I ta žena ima problem i da ga ti ne možeš rešiti tako što ćeš joj svašta uraditi ili reći...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 12:50   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Poruka: 798
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

Citat:
Postoji jako malo ljudi koji me iskonski mogu razljutiti i napraviti bjesnom tako da im u facu svašta kažem, postanem divlja i mislim da bi ih mogla zatući (postoji mnogo ljudi koji me mogu razočarati ali nisam ljuta, nego razočarana) međutim u zadnje vrijeme je jedna nedojebana baba toliko bjesa znala u meni izazvati da sam ju bila spremna zadaviti golim rukama.

Situacija; ona srednjih godina, nema muža, djece, ničega, živi samo za svoj posao i napada ljude bez veze okolo kao da je vladarica, a oni njezine sluge, a u biti su joj kolege. Iz čista mira te toliko spusti i pred drugima omalovaži kao da si ti zadnje đubre.

Pa se ja pitam kakve su to žene koje smisao svog života vide u tome da ljude oko sebe špotaju? Kakve su to žene koje žive za svoj posao i nemaju privatan život?
I najvažnije pitanje: UISTINU TREBA LI ŽENAMA KURAC DA BUDU NORMALNE?
ako malo bolje pogledaš, ta nedojebana baba bar napada ljude direktno..
nije ok, nazivat nekog nedojebanom babom, ajde, babom, al zakaj nedojebanom?
znači, ako nema djece da je nedojebana, il kaj? možda je neplodna, ko zna..
mislim, kakve su to uvrede. ako te smeta ponašanje te žene, onda pokušaj to rješit na nekom argumentiranom i civiliziranom nivou, poslovno,sa njom, jer takav bi vam i trebao bit odnos.poslovan.
ako joj je karakter pak takav da se s njom ne da razgovarat, nemoj previše patit, trošit živce, jednostavno ju ignoriraj..
nije kurac rješenje svakog problema. ponekad i razgovor pomaže +sretno
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 12:58   #16 (permalink)
Bitch

white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Olja, ne znaci da je nedojebana ako nema dece! Ali, brate, to se iz aviona vidi!!!!!!

Nedostatk sexa zna biti katastrofa!!!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 13:16   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

ok, možda sam ja još samo mlada i neiskusna, al nekak ne volim bilo kakve uvrede bazirane na temelju seksa, ili nedostatka istog.. to mi je tak neprofesionalno.
mislim očito je i ta ženska (aka nedojebana baba, to samo citiram, ja ju nebi tak nazvala) van svake profesionalnosti, ali ne bi se spuštala ne njen nivo..
mislim da s njom samo treba direktno razgovarat nasamo, pitat ju kaj je smeta, kaj hoće, da snizi ton, i tako to..
ili to, ili ništa.
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 13:19   #18 (permalink)
Bitch

Mislim da ih je najbolje ignorisati, ukoliko je to moguce!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 13:29   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

je, stavit mp3 u uške na poslu...
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 13:30   #20 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,418
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Postoji jako malo ljudi koji me iskonski mogu razljutiti i napraviti bjesnom tako da im u facu svašta kažem, postanem divlja i mislim da bi ih mogla zatući (postoji mnogo ljudi koji me mogu razočarati ali nisam ljuta, nego razočarana) međutim u zadnje vrijeme je jedna nedojebana baba toliko bjesa znala u meni izazvati da sam ju bila spremna zadaviti golim rukama.

Situacija; ona srednjih godina, nema muža, djece, ničega, živi samo za svoj posao i napada ljude bez veze okolo kao da je vladarica, a oni njezine sluge, a u biti su joj kolege. Iz čista mira te toliko spusti i pred drugima omalovaži kao da si ti zadnje đubre.

Pa se ja pitam kakve su to žene koje smisao svog života vide u tome da ljude oko sebe špotaju? Kakve su to žene koje žive za svoj posao i nemaju privatan život?
I najvažnije pitanje: UISTINU TREBA LI ŽENAMA KURAC DA BUDU NORMALNE?
a majke ti, sad sam puko od smijeha kad sam vidio naslov teme i ove boldane dijelove, a sve to od jedne deklarirane feministice.

i teice, koji je tvoj odgovor na vlastito pitanje?

a pod B) - kaj ak pitanje doslovno shvatimo?

edit: da ne kenjam samo, nego da pokušam i shvatiti; mislim da znam situaciju jer znam jedan takav slučaj ako sam razumio. npr. zamislimo sebe da nemamo obitelj i da se sa 120 % predajemo poslu, radoholičar smo i u skladu s time imamo (pre)velika očekivanja od kolega. za posao i karijeru je odlično ali kolegama može biti pain in the ass.

u svakom slučaju, ne treba previše pažnje pridavati spolu niti spuštati problem na osobnu razinu jer nema koristi od toga.

Zadnji Uredio ševa : 29-04-08 u 13:36.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114