| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; teica ima kratak fitilj hi hi hi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 419
![]() ![]() | Re: Nedojebane babe uh teme.... ![]() moja cura je godinu dana trpila jednu sličnu babetinu...dok nije pukla i našla drugi posao. određene osobe jednostavno uživaju u bezrazložnog maltertiranju drugih i liječe vlastite komplekse iskaljujući se na svojim podređenima. tu nema lijeka, osim da odmah na početku "staneš na loptu" i pokažeš zube. inače trpiš svakodnevni psihološki mobbing dok ne pukneš sad je pak uletila u takav kokošinjac da ne zna šta joj je gore. iako je cura nikako ne može podnijeti to svakodnevno kokodakanje i mjeraknje svojih jalnih kolegica koje umjesto da rade ono za što su plaćene čitaju Glorije, prepričavaju svoja shopping isksutva/razmjenjuju korisne kulinarske savjete i međusobno se mjerakaju i olajavaju. ![]() ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nedojebane babe teica ti si super cura, frendica, prijateljica, drugarica i sve ostalo. Ja ću da rešim tvoj problem. Moraš samo da mi adresu pošalješ i baba će ubuduće da zove na kahvu i da sprema kolače za ceo ulaz. Uvjet je jedino da nije starija od 75.5 godina. ![]() A sada ozbiljno, ona je samo ljubomorna na vas mlade kojima iz sobe po noći dolaze krikovi i vapaji. Celu noć se trošite i izlazite sa osmehom na licu, a ona , ona stara i niko ju neće. Vremenom se stvorila frustracija manje vrednoće i oseća se zapostavljeno, nevoljeno, niko ju netreba. Pomoglo bi i već samo druženje uz kahvu i preprićavanje životnih iskustava, doživljaja, spletki i ostalog. Željna baba životne sapunice i razgovora.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nedojebane babe A možda je baba fakat stara baba sa iskustvom pa misli " šta ćeš ti tu meni pametovat droljica " itd......isto tako kad je susjeda od 70 godina rekla mom starom koji ima 50 g da je šmokljan....uf ![]() I nekad je bolje prihvatit savjet starije i iskusnije osobe a ne se odmah durit ko neko derište što ti netko pametuje to jest naređuje ako si dobila takav dojam..Poslušaj i gotovo. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics Zadnji Uredio Replica : 29-04-08 u 14:58. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
![]() Odgovor na moje vlastito pitanje: Ne znam. Nikad nisam bila u fazi nedostatka kurca ![]() Da, pitanje se treba doslovno shvatiti. ![]() Sa svim drugim se slažem. Zadnji Uredio teica : 29-04-08 u 20:10. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nedojebane babe Bolest lude babe Bolest lude babe je progresivna bolest koja se uglavnom javlja kod populacije srednje i starije životne dobi, obiju spolova. Uzroci se obično prepoznaju u neliječenom sindromu kulturne amebe koji se pogoršao i doveo do bolesti lude babe. Dio simptoma je istovjetan simptomima malajskog ludila a iskazuje se u naglim promjenama raspoloženja, iznenadnom bijesu, neprijateljstvu prema svemu što ima puls, kao i prema neživim stvarima poput ulaznih vrata, tuđih automobila i slično. Ponekad simptomi uključuju i pretjeranu ljubav ka kućnom ljubimcu ili određenoj životinjskoj vrsti poput, primjerice, mačaka. Bolest se javlja vrlo rijetko u mlađe populacije. Kako je bolest od davnine poznata, u puku je, kod mlađih bolesnika nazivaju i "nadrkanost" i "nedojebanost". Dok se kod mlađih osoba može relativno lako liječiti, za starije bolesnike obično nema lijeka, te je osoba bolesna sve do smrti. Srodni poremećaj bolesti lude babe je i tzv. Bogomoljska psihoza (Adoratus psychosis) gdje oboljela osoba, obično uz simptome bolesti lude babe, pokazuje i iznimnu pobožnost i bijes ka osobama koje nisu pobožne. Bogomoljska psihoza je ponekad i samostalni poremećaj, koji se pojavljuje i kod mlađih osoba.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nedojebane babe ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:08.