Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; teica ima kratak fitilj hi hi hi...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-08, 12:55   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi
Re: Nedojebane babe

teica ima kratak fitilj hi hi hi
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 14:45   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 419
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

uh teme....

moja cura je godinu dana trpila jednu sličnu babetinu...dok nije pukla i našla drugi posao. određene osobe jednostavno uživaju u bezrazložnog maltertiranju drugih i liječe vlastite komplekse iskaljujući se na svojim podređenima. tu nema lijeka, osim da odmah na početku "staneš na loptu" i pokažeš zube. inače trpiš svakodnevni psihološki mobbing dok ne pukneš

sad je pak uletila u takav kokošinjac da ne zna šta joj je gore. iako je cura nikako ne može podnijeti to svakodnevno kokodakanje i mjeraknje svojih jalnih kolegica koje umjesto da rade ono za što su plaćene čitaju Glorije, prepričavaju svoja shopping isksutva/razmjenjuju korisne kulinarske savjete i međusobno se mjerakaju i olajavaju.

ponestalo perja.
maxie je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 14:52   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,342
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

teica ti si super cura, frendica, prijateljica, drugarica i sve ostalo. Ja ću da rešim tvoj problem. Moraš samo da mi adresu pošalješ i baba će ubuduće da zove na kahvu i da sprema kolače za ceo ulaz. Uvjet je jedino da nije starija od 75.5 godina.
A sada ozbiljno, ona je samo ljubomorna na vas mlade kojima iz sobe po noći dolaze krikovi i vapaji. Celu noć se trošite i izlazite sa osmehom na licu, a ona , ona stara i niko ju neće. Vremenom se stvorila frustracija manje vrednoće i oseća se zapostavljeno, nevoljeno, niko ju netreba. Pomoglo bi i već samo druženje uz kahvu i preprićavanje životnih iskustava, doživljaja, spletki i ostalog. Željna baba životne sapunice i razgovora.
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 14:55   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 712
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

A možda je baba fakat stara baba sa iskustvom pa misli " šta ćeš ti tu meni pametovat droljica " itd......isto tako kad je susjeda od 70 godina rekla mom starom koji ima 50 g da je šmokljan....uf

I nekad je bolje prihvatit savjet starije i iskusnije osobe a ne se odmah durit ko neko derište što ti netko pametuje to jest naređuje ako si dobila takav dojam..Poslušaj i gotovo.

Zadnji Uredio Replica : 29-04-08 u 14:58.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 20:02   #25 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
a majke ti, sad sam puko od smijeha kad sam vidio naslov teme i ove boldane dijelove, a sve to od jedne deklarirane feministice.

i teice, koji je tvoj odgovor na vlastito pitanje?

a pod B) - kaj ak pitanje doslovno shvatimo?
Feminizam se ne sastoji u tome da svoje klimakterij-faze liječiš na drugim ljudima, pa makar imala pet mindži, a ne jednu

Odgovor na moje vlastito pitanje: Ne znam. Nikad nisam bila u fazi nedostatka kurca

Da, pitanje se treba doslovno shvatiti.

Sa svim drugim se slažem.

Zadnji Uredio teica : 29-04-08 u 20:10.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 12:49   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,342
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Bolest lude babe
Bolest lude babe je progresivna bolest koja se uglavnom javlja kod populacije srednje i starije životne dobi, obiju spolova. Uzroci se obično prepoznaju u neliječenom sindromu kulturne amebe koji se pogoršao i doveo do bolesti lude babe. Dio simptoma je istovjetan simptomima malajskog ludila a iskazuje se u naglim promjenama raspoloženja, iznenadnom bijesu, neprijateljstvu prema svemu što ima puls, kao i prema neživim stvarima poput ulaznih vrata, tuđih automobila i slično. Ponekad simptomi uključuju i pretjeranu ljubav ka kućnom ljubimcu ili određenoj životinjskoj vrsti poput, primjerice, mačaka. Bolest se javlja vrlo rijetko u mlađe populacije. Kako je bolest od davnine poznata, u puku je, kod mlađih bolesnika nazivaju i "nadrkanost" i "nedojebanost". Dok se kod mlađih osoba može relativno lako liječiti, za starije bolesnike obično nema lijeka, te je osoba bolesna sve do smrti. Srodni poremećaj bolesti lude babe je i tzv. Bogomoljska psihoza (Adoratus psychosis) gdje oboljela osoba, obično uz simptome bolesti lude babe, pokazuje i iznimnu pobožnost i bijes ka osobama koje nisu pobožne. Bogomoljska psihoza je ponekad i samostalni poremećaj, koji se pojavljuje i kod mlađih osoba.
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 12:50   #27 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,346
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

9. uberbabe : 1. krug : skupina C
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 16:15   #28 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Šabane legendo
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 21:24   #29 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Šabane

Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 13:30   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
UISTINU TREBA LI ŽENAMA KURAC DA BUDU NORMALNE?
da
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108