| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; živciraju me take oštokonđe.... i stvarno ak ne dobiju kurca možda zato i budu tako živčane i tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Nedojebane babe živciraju me take oštokonđe.... i stvarno ak ne dobiju kurca možda zato i budu tako živčane i tako bezobrazne... ne svačam kako nekome posao može biti cijeli svijet... pa to je baš shit.... ![]() nedo bog da ja budem taka nedojebana baba ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Nedojebane babe neces ti bit takva to su one koje nisu blesave ka mladje i ne znaju uzivat... pa se site sto su sve propustile i onda su zivcane ![]() ti mi ne djelujes ka neko ko se ne zna zajebavat i ne uziva u zivotu !
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Uglavnom baba od jada nije znala kaj će pa je došla kod mene na sat i nije znala kaj bi rekla pa je prije zvona izašla. Kratko je komentirala "sviđa mi se kako radiš." ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:06.

brao brao,dobro zaključuješ