| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; teice legendo btw sindrom nedojebane babe (bolest lude babe) je najveći problem hrvatskog pravosuđa. inače je u hrvatskom pravosuđu u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe teice legendo ![]() btw sindrom nedojebane babe (bolest lude babe) je najveći problem hrvatskog pravosuđa. inače je u hrvatskom pravosuđu u tijeku "tetkizacija". tetkizacija je širi pojam od nedojebanih baba, al stare cure, rastavljenice, tzv. karijeristice koje nemaju nikog svog (dobar dio njih je ja mislin i nevin (ne kaznenopravno već medicinski rečeno - ima nedirnuti himen) tzv. "nikotaka"), il pak sa odraslon dicon su centralni dio tetkizacije. viruj mi znan kako ti je. ![]() ja ka muško ću se suzdržat od odgovora triba li ženama kurac da bi bile normalne. forumašice su same odgvoorile
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: Nedojebane babe Zamislite neukrotivu sa 10 mačaka onako sama u nekoj kućetini sidi za compom i terorizira sve ![]() ![]() Ili tek cinu 10 maćaka i 2 gajbe pive ![]() Sorry cure mora san malo dobre san volje OT užas ima san ja takvu jednu bivšu susjedu ta je samo zajebavala stanare sa pizdarijama i dicu po dvorištu terorizirala ![]() |
| | |
| | #43 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Nedojebane babe ja volim mačke ,kad vidim neku macu il nekog đukelu,ja to odma moram dirat... ![]() nekad i ljubim mačke i pse... ovisi jel su čisti il ne... ne volim baš neke šugave oko usta trpat... hehe (ja u starim danima,risova vizija), sjedim u fotelji,s šibom u ruci i šibam po svima ak me ne slušaju ,a opet drugom rukom postam na cp ....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| MrCina | Re: Nedojebane babe Citat:
![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 24.... | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-05-08
Poruka: 1
![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
Top lista psihičkih poremećaja - boli mozak! - Blog.hr | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Situacija danas....ja u banci i čekam da mi se pojavi onaj glupi broj na ekranu. Taman kad se upalio moj broj krenem prema šalteru, a neka stogodišnjakinja napirlitana ko pola Dubrave brzinom munje prođe ispred mene (u visokim petama!!!) i ovlaš mi dobaci: Dušo ti si mlađa pa ću ja sad! Ja se (začudo) uspijem skulirati i reći joj: gospođo, ako ne primjećujete imam trbuh do zuba i strpljivo sam čekala red....Ne puštam Vas. Ali ona se ne da....odlazi na šalter i ne jebe me pola posto...samo mi je dobacila da ako sam trudna nisam invalidna. Odmah sam popizdila i izderala se nasred banke da ako može hodati u visokim petama može i čekati još par minuta, na što mi je odvratila da sam neotesana balavica. Samo Bog ju je spasio od šamara jer mi je tada jedna jako ljubazna teta na šalteru rekla da ja ipak imam prednost. Nisam se mogla suzdržati nego sam babi formirala "puši kurac" prstima i namignula joj!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Nedojebane babe nemos virovat... kakvo ponasanje ![]() najbolje su mi u tramvaju i busu kad im nista ne valja moraju sisti pa zapnu u raspravu akko su invalidne itd... a stoji na nogama 2-3 stanice i ono... a sto rec :/
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
svaka cast, svaka cast ![]() ![]() ![]() glavno da su sve naperlitane... i usput nosi 10 vrećica zelenjave i par vrecica neke ribe i onda te namjerno lupa da joj se dignes
__________________ 20LEGEND | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.

,kad vidim neku macu il nekog đukelu,ja to odma moram dirat...
....