Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; neki dan gledam zakačila se u tramvaju baba sa nekim mladićem. On bi otvorio prozor, vruće je, a njoj puš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-05-08, 19:01   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: Nedojebane babe

neki dan gledam zakačila se u tramvaju baba sa nekim mladićem. On bi otvorio prozor, vruće je, a njoj puše ona zatvara. Nakraju popustio dećko i otišo u druga kola.
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 20:05   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,311
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

pametniji popušta...
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 21:11   #53 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,646
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Nisam se mogla suzdržati nego sam babi formirala "puši kurac" prstima i namignula joj!
A ona pretpostavljam sva happy!! Ja bih joj bacila bananu!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 07:27   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Trebala si se bacit na nju i pregazit ju ko valjak za asfalt

Citat:
Samo Bog ju je spasio od šamara jer mi je tada jedna jako ljubazna teta na šalteru rekla da ja ipak imam prednost.
Nisam se mogla suzdržati nego sam babi formirala "puši kurac" prstima i namignula joj!
Šala. Zapravo, ja mislim da si napravila najbolje moguće. Namigneš joj onak "požderi se glupa babo i čekaj svj red" je najbolje rješenje.

..a mislim da tučnjava nije preporučljiva u zadnjim danima trudnoće
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 08:40   #55 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,646
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Joj kako ne volim te babe.

Ja sam se pokačila sa jednom na poslu... Radili smo neke gluposti nosi - ljepi- otvaraj - stavljaj u kutiju i 3 sata sam slušala babu koja mi je srala da se samo zabavljam i ne radim i da će me tužiti šefu ( a btw ovo nabrojano sam sve radila dok je ona radila - sjedila i zatvarala kutije) i nakon 3 sata njenog prigovaranja na moje "igranje" rekla sam "evo teta V, baš mi je zabavno. Ako hoćete možete se igrati s menom".
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 08:43   #56 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
I najvažnije pitanje: UISTINU TREBA LI ŽENAMA KURAC DA BUDU NORMALNE?
Treba KURČINA. Tako je.

Nemam šta ovdje filozofirat. Da bi bile potpune i potpuno sretne, ženama treba - KURAC. Takooo je.

"Sreća bez kite je samo djelomična sreća" - Jelena Rudan 2,3. poslanica bakama.

Dobro, u ovo naše moderno doba može i vibrator poslužiti ali to nikako nije potpuno sreća.

@ cina - nemaš brige. Napisala si da se već vidiš da ćeš biti nedojebana baba. To bi bila šteta. Ja imam kitu pa eto. Kad budeš htjela - javi samo. Tu sam. I imam pišu. A da budeš sretna trebaš pišu.

Zadnji Uredio MalikTintilinić : 30-05-08 u 08:48.
MalikTintilinić je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 09:03   #57 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
najbolje su mi u tramvaju i busu kad im nista ne valja moraju sisti pa zapnu u raspravu akko su invalidne itd... a stoji na nogama 2-3 stanice i ono... a sto rec :/
Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
i usput nosi 10 vrećica zelenjave i par vrecica neke ribe i onda te namjerno lupa da joj se dignes
Najbolji dio je kada hodaju sa štakama kao invalidi ili se vuku (šepajući) i onda prođe tramvaj kraj njih, zašprintaju se brže od bilokojeg trkača, to trči sa štakama uzdignutim brže od pole ekipe i onda dođe u tramvaj i kaže kako je invalid, kako nemre stajat

Zato uglavnom mrzim ići negdje tramvajem ili autobusom, svakakve spodobe ulaze unutra

Vlak mi je puno bolji
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 10:52   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

trče dva studenta kineziološkog (dif-a, za nastavnika fizičke i telesne nastave) na tramvaj i jedan stigne, a drugi koji nije stigao viče za ovim što je stigao: štreeebeeeruuuuuu!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 22:34   #59 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Situacija danas....
nefertiti, ti si moj idol!

Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 23:27   #60 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
nefertiti, ti si moj idol!

Dapače, nema većeg idola nego kad nekome u javnosti koga ne poznaješ pokažeš srednji prst
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114