| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; neki dan gledam zakačila se u tramvaju baba sa nekim mladićem. On bi otvorio prozor, vruće je, a njoj puš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Trebala si se bacit na nju i pregazit ju ko valjak za asfalt ![]() Citat:
..a mislim da tučnjava nije preporučljiva u zadnjim danima trudnoće ![]() | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Joj kako ne volim te babe. Ja sam se pokačila sa jednom na poslu... Radili smo neke gluposti nosi - ljepi- otvaraj - stavljaj u kutiju i 3 sata sam slušala babu koja mi je srala da se samo zabavljam i ne radim i da će me tužiti šefu ( a btw ovo nabrojano sam sve radila dok je ona radila - sjedila i zatvarala kutije) i nakon 3 sata njenog prigovaranja na moje "igranje" rekla sam "evo teta V, baš mi je zabavno. Ako hoćete možete se igrati s menom".
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nedojebane babe Treba KURČINA. Tako je. Nemam šta ovdje filozofirat. Da bi bile potpune i potpuno sretne, ženama treba - KURAC. Takooo je. "Sreća bez kite je samo djelomična sreća" - Jelena Rudan 2,3. poslanica bakama. Dobro, u ovo naše moderno doba može i vibrator poslužiti ali to nikako nije potpuno sreća. @ cina - nemaš brige. Napisala si da se već vidiš da ćeš biti nedojebana baba. To bi bila šteta. Ja imam kitu pa eto. Kad budeš htjela - javi samo. Tu sam. I imam pišu. A da budeš sretna trebaš pišu. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata Zadnji Uredio MalikTintilinić : 30-05-08 u 08:48. |
| | |
| | #57 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Nedojebane babe Citat:
Citat:
![]() Zato uglavnom mrzim ići negdje tramvajem ili autobusom, svakakve spodobe ulaze unutra ![]() Vlak mi je puno bolji ![]() | ||
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nedojebane babe trče dva studenta kineziološkog (dif-a, za nastavnika fizičke i telesne nastave) na tramvaj i jedan stigne, a drugi koji nije stigao viče za ovim što je stigao: štreeebeeeruuuuuu!
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:54.