Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; Muškarac ga ima, žena ga prima a Papa ga ne koristi Kaj to je?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-05-08, 00:46   #61 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 781
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Re: Nedojebane babe

Muškarac ga ima, žena ga prima a Papa ga ne koristi

Kaj to je?

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 01:18   #62 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,495
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

prezime?
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 08:19   #63 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,418
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Dapače, nema većeg idola nego kad nekome u javnosti koga ne poznaješ pokažeš srednji prst
u objašnjenju reputacije koju sam dao nefertiti, napisao sam da nije bila situacija za demonstraciju bontona, koji nefertiti, vjerujem, dovoljno poznaje. samo jadna žena je očito bila na rubu živaca, a protiv primitivaca ne ide drugačije, nego njihovim oružjem.

a idol mi je jer bih ja vjerojatno prešao preko toga i progutao govno, a kasnije se nervirao i razmišljao 'ma trebao sam joj reći..'
Star 31-05-08, 09:48   #64 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,992
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
a idol mi je jer bih ja vjerojatno prešao preko toga i progutao govno, a kasnije se nervirao i razmišljao 'ma trebao sam joj reći..'
Ma znam na kaj si mislio, ja isto tako bi htjeo to napraviti, ali jednostavno nemogu
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 12:38   #65 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,167
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Kako završava sukob dvije nedojebane babe?

Pobjeđuje li nedojebanija?
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 12:55   #66 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,896
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam bila svjedok tuče dvije nedojebane babe.

Pobjedila je policija u tom slučaju.
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 13:19   #67 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 192
sladoled se izdvaja iz masesladoled se izdvaja iz mase

Mislim da muški spolni organ nema veze s opisanim raspoloženjem. Možda navedena baba ima tri ljubavnika sa strane...

Ako imaš čvrst stav, nema te babe koja te može izbaciti iz takta i navesti da o njoj razmišljaš u svoje slobodno vrijeme iu kojem bi trebala raditi sve kako ne bi postala ista kao ona - nedoj.....
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 15:42   #68 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Dapače, nema većeg idola nego kad nekome u javnosti koga ne poznaješ pokažeš srednji prst
a čuj.....ja ne mislim da sam neodgojena, ali neki ljudi nemaju granica pa to izazovu u meni
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 15:52   #69 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,992
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
a čuj.....ja ne mislim da sam neodgojena, ali neki ljudi nemaju granica pa to izazovu u meni
Ma već sam rekao da ne mislim ništa loše

Znam kako se netko može osjećati u takvim situacijama, još ako je na rubu živaca sve ode u
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 16:43   #70 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,596
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke

@ cina - nemaš brige. Napisala si da se već vidiš da ćeš biti nedojebana baba. To bi bila šteta. Ja imam kitu pa eto. Kad budeš htjela - javi samo. Tu sam. I imam pišu. A da budeš sretna trebaš pišu.
LOL

ne treba meni toliko kita koliko tebi pizda treba, cini mi se

ispricavam se zbog vulgarnosti () ali pukla sam malo

Zadnji Uredio cina : 31-05-08 u 16:48.
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114