| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; Muškarac ga ima, žena ga prima a Papa ga ne koristi Kaj to je?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
![]() a idol mi je jer bih ja vjerojatno prešao preko toga i progutao govno, a kasnije se nervirao i razmišljao 'ma trebao sam joj reći..' ![]()
__________________ | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Ja sam bila svjedok tuče dvije nedojebane babe. Pobjedila je policija u tom slučaju.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: zg
Poruka: 192
![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Mislim da muški spolni organ nema veze s opisanim raspoloženjem. Možda navedena baba ima tri ljubavnika sa strane... Ako imaš čvrst stav, nema te babe koja te može izbaciti iz takta i navesti da o njoj razmišljaš u svoje slobodno vrijeme iu kojem bi trebala raditi sve kako ne bi postala ista kao ona - nedoj.....
__________________ tralalalala |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| MrCina | Re: Nedojebane babe Citat:
ne treba meni toliko kita koliko tebi pizda treba, cini mi se ![]() ispricavam se zbog vulgarnosti ( ) ali pukla sam malo ![]() Zadnji Uredio cina : 31-05-08 u 16:48. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:26.

) ali pukla sam malo