| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; pukla ko guma na gačama... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... | |
| | |
| | #73 (permalink) | ||
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
Osim ako su se ta trojica medjusobno srela i zavolela! ![]() Citat:
Kad od nekog zavisis, ni celicni stav ti nekad ne pomaze, narocito kad je taj neko n. b. ![]() Nisu tu samo babe u pitanju, ima i mladjih zena, a najgore kad su na polozaju, a iskomplexirane, sto zbog izgleda, sto zbog nedostatka dovoljno qrc,....narocito onim suprotnim od sebe nastoje pokazivati svoju nadmoc... Ovo stvarno zvuci smesno, ali naisla sam na masu takvih primera u zivotu... ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | ||
| | |
| | #74 (permalink) | ||||
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: zg
Poruka: 105
![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
REkla bih da se radi o nadmoći na slabijima. Citat:
![]() Citat:
Ako je tvoje suprotno, nije mi to drago, ali eto....kod mene pali jer sam se našla u bezbroj situacija na poslu u kojima su me dosta isfrustrirani i histerični ljudi na početku nastojali obezvrijediti , a na kraju su svi postali divni i krasni prema meni. Nažalost, ti su isti našli svoje "žrtve", one koje su dopustile biti isprovocirane i koje su sa svim tim frustracijama odlazile doma. Vjerojatno su ti isti oni koji će jednog dana kopirati ponašanje svojih trenutnih tlačitelja. RAzumijem da se teško oduprijeti ako imaš doma 3 gladne djece koje uzdržavaš, ali ako živiš s roiteljima ta fatalna ovisnost ne postoji. Ne želim reći da treba biti drzak i bezobrazan, ali ja nikome nikada nisam dopustila da se izderava na mene pa ni u predškolskoj dobi i taj stav mi je uvijek urodio pozitivnim. Imam 27 godina i ne možeš uspoređivati pad ispita i odnos prema profesoru tih sat vremena u kabnetu s odnosima na poslu s ljudima s kojima provodiš 8-12 sati dnevno. Za sat vremena ne možeš izgraditi nikakav ugled. Citat:
i da....... danas je stvarno teško doći do muškog spolnog organa da je potpuno jasno kako je nedostatak istog učinio žene tako isfrustriranima.
__________________ tralalalala | ||||
| | |
| | #75 (permalink) | ||||||||
Ne govorim (samo) o sebi, vec uopste! Koliko god bili bezobrazni, ima i bezobraznijih, a neki se nece spustati na odredjene nivoe ponasanja! Citat:
Citat:
Ja takve presecem u pola prve recenice, tako da iste namere zaborave kad su mi u blizini! Ostajemo samo na 'dobar dan', a ako i pokusaju biti divni i krasni prema meni, ja nisam prema njima,....ne glumim, kad mi se neko ne svidja - ne svidja mi se!Citat:
), nemas tu crtu da odbrusis na provokaciju, nece biti lako...Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Znas kako kazu:"Na neke ljude nece ni muva da sleti"!
__________________ Credibile quia ineptum... | ||||||||
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: zg
Poruka: 105
![]() | Re: Nedojebane babe Pouka svega: ne treba biti divan i miran ![]() Ma meni je lakše nasmijati se tim jadnicima (tlačiteljima) jer mi ipak doSta toga treba od njih, budući da su mi nadređeni. Nisu mi prijatelji, niti ih cijenim, niti su uopće bitna stavka u mom privatnom životu pa to ne smatram dvoličnošću. To je posao i bitno je da postignem svoj cilji da mi je atmosfera na poslu podnošljiva, a ako to zahtijeva glumu.....onda se nominiram za oskara (ne mislim na ulizivanje, nego ljubaznost).A ovi muškarci....ma nisu oni životinje, ali su MUŠKARCI ![]() Citat:
![]()
__________________ tralalalala Zadnji Uredio sladoled : 04-06-08 u 06:46. | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Opet danas kraći okršaj s nedojebanom babom. I to nisam ništa napravila nego sam dobila kratku lekciju kako sam ja atraktivna, mlada i zgodna pa to ne bi trebala naglašaviti uskim trapericama i košuljama kričavih boja nego ipak obučem šire i tamnije stvari, ili ako već obučem suknju onda nek ona bude ispod koljena ![]() Ja sam se smijala, rekla da ja stil neću mjenjati, a ako nekom neodgovara neka ne gleda. ![]() Šta ja mogu što nju nitko ne vidi i nitko ne želi jebati. Možda je trebala nositi uže stvari tokom mladosti, pa bi sada bila zadovoljnija svojim životom ![]() Ajme meni ovo postaje presmješno. ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #79 (permalink) | |
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nedojebane babe a svasta.. te babe stvarno imaju previse slobodnog vremena ![]() jbt, jedva cekam penziju.. da se i ja mogu vozit u vrticu za stare - tzv. tramvaju, da mogu terorizirat ljude sa zivotom i da mogu beskrajno kukat i tracat jer nemam bas nikakvih obaveza osim unucima napravit kolac.. ![]() ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:34.

Ja takve presecem u pola prve recenice, tako da iste namere zaborave kad su mi u blizini! Ostajemo samo na 'dobar dan', a ako i pokusaju biti divni i krasni prema meni, ja nisam prema njima,....ne glumim, kad mi se neko ne svidja - ne svidja mi se!