Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; pukla ko guma na gačama...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-05-08, 17:48   #71 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,800
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: Nedojebane babe

pukla ko guma na gačama
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 10:01   #72 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja sam bila svjedok tuče dvije nedojebane babe.

Pobjedila je policija u tom slučaju.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 11:13   #73 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,608
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: sladoled Pogledaj Poruke
Mislim da muški spolni organ nema veze s opisanim raspoloženjem. Možda navedena baba ima tri ljubavnika sa strane...
Tesko, onda bi bila smirenija, zadovoljnija, ne bi nastojala pokazivati svoju 'nadmoc' nad mladjim zenama!
Osim ako su se ta trojica medjusobno srela i zavolela!

Citat:
Ako imaš čvrst stav, nema te babe koja te može izbaciti iz takta i navesti da o njoj razmišljaš u svoje slobodno vrijeme iu kojem bi trebala raditi sve kako ne bi postala ista kao ona - nedoj.....
Ko ti je napricao te bajke o cvrstom stavu?! Ne znam koliko imas godina...Evo ti primer - okines godinu na faxu!
Kad od nekog zavisis, ni celicni stav ti nekad ne pomaze, narocito kad je taj neko n. b.

Nisu tu samo babe u pitanju, ima i mladjih zena, a najgore kad su na polozaju, a iskomplexirane, sto zbog izgleda, sto zbog nedostatka dovoljno qrc,....narocito onim suprotnim od sebe nastoje pokazivati svoju nadmoc...

Ovo stvarno zvuci smesno, ali naisla sam na masu takvih primera u zivotu...
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 16:33   #74 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 105
sladoled se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Tesko, onda bi bila smirenija, zadovoljnija, ne bi nastojala pokazivati svoju 'nadmoc' nad mladjim zenama!
Postoje i druga nezadovoljstva osim onog seksualnog.
REkla bih da se radi o nadmoći na slabijima.

Citat:
Osim ako su se ta trojica medjusobno srela i zavolela!

Citat:
Ko ti je napricao te bajke o cvrstom stavu?! Ne znam koliko imas godina...Evo ti primer - okines godinu na faxu!
Kad od nekog zavisis, ni celicni stav ti nekad ne pomaze, narocito kad je taj neko n. b.
Neovisno o bajkama koje su mi "napričane", stav je ono što određuje ponašanje drugih prema tebi, a to govoim iz vlastitog iskustva.
Ako je tvoje suprotno, nije mi to drago, ali eto....kod mene pali jer sam se našla u bezbroj situacija na poslu u kojima su me dosta isfrustrirani i histerični ljudi na početku nastojali obezvrijediti , a na kraju su svi postali divni i krasni prema meni. Nažalost, ti su isti našli svoje "žrtve", one koje su dopustile biti isprovocirane i koje su sa svim tim frustracijama odlazile doma. Vjerojatno su ti isti oni koji će jednog dana kopirati ponašanje svojih trenutnih tlačitelja.
RAzumijem da se teško oduprijeti ako imaš doma 3 gladne djece koje uzdržavaš, ali ako živiš s roiteljima ta fatalna ovisnost ne postoji. Ne želim reći da treba biti drzak i bezobrazan, ali ja nikome nikada nisam dopustila da se izderava na mene pa ni u predškolskoj dobi i taj stav mi je uvijek urodio pozitivnim.

Imam 27 godina i ne možeš uspoređivati pad ispita i odnos prema profesoru tih sat vremena u kabnetu s odnosima na poslu s ljudima s kojima provodiš 8-12 sati dnevno. Za sat vremena ne možeš izgraditi nikakav ugled.

Citat:
Nisu tu samo babe u pitanju, ima i mladjih zena, a najgore kad su na polozaju, a iskomplexirane, sto zbog izgleda, sto zbog nedostatka dovoljno qrc,....narocito onim suprotnim od sebe nastoje pokazivati svoju nadmoc...
Ovo stvarno zvuci smesno, ali naisla sam na masu takvih primera u zivotu...
DA, bitno je da su žene u pitanju, bilo mlađe ili starije.
i da....... danas je stvarno teško doći do muškog spolnog organa da je potpuno jasno kako je nedostatak istog učinio žene tako isfrustriranima.
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 17:08   #75 (permalink)
......

white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Neovisno o bajkama koje su mi "napričane", stav je ono što određuje ponašanje drugih prema tebi, a to govoim iz vlastitog iskustva.
Slazem se, ali nije uvek tako!

Ne govorim (samo) o sebi, vec uopste! Koliko god bili bezobrazni, ima i bezobraznijih, a neki se nece spustati na odredjene nivoe ponasanja!

Citat:
Ako je tvoje suprotno, nije mi to drago, ali eto....
Ne, ne jebem zivu silu!

Citat:
kod mene pali jer sam se našla u bezbroj situacija na poslu u kojima su me dosta isfrustrirani i histerični ljudi na početku nastojali obezvrijediti , a na kraju su svi postali divni i krasni prema meni.
Lepo je sto si to postigla... Ja takve presecem u pola prve recenice, tako da iste namere zaborave kad su mi u blizini! Ostajemo samo na 'dobar dan', a ako i pokusaju biti divni i krasni prema meni, ja nisam prema njima,....ne glumim, kad mi se neko ne svidja - ne svidja mi se!

Citat:
Nažalost, ti su isti našli svoje "žrtve", one koje su dopustile biti isprovocirane i koje su sa svim tim frustracijama odlazile doma.
Upravo o takvima i govorim, kao sto rekoh - ne o sebi! Ako si divna, fina i mirna, jebe te u mozak neka osoba (u ovom slucaju nedojebana baba), nemas tu crtu da odbrusis na provokaciju, nece biti lako...

Citat:
RAzumijem da se teško oduprijeti ako imaš doma 3 gladne djece koje uzdržavaš
Verovatno...

Citat:
Ne želim reći da treba biti drzak i bezobrazan, ali ja nikome nikada nisam dopustila da se izderava na mene pa ni u predškolskoj dobi i taj stav mi je uvijek urodio pozitivnim.
Nisam ni ja, ali su me 2-3 puta sjebali...i to bas zenetine (jbg, na vrlo visokim su fucking drzavnim funkcijama, pa im nisam mogla nista, jebem ti sva Ministarstva i Ministre),....ostale me mozda ne bi...

Citat:
Imam 27 godina i ne možeš uspoređivati pad ispita i odnos prema profesoru tih sat vremena u kabnetu s odnosima na poslu s ljudima s kojima provodiš 8-12 sati dnevno. Za sat vremena ne možeš izgraditi nikakav ugled.
Mogu, ako nista, onda strah i trepet! Ne bih u detalje, ali mnogima je frka da mi se obrate...

Citat:
danas je stvarno teško doći do muškog spolnog organa da je potpuno jasno kako je nedostatak istog učinio žene tako isfrustriranima.
Lako je doci, ali jos lakse ode drugoj, obicno boljoj (u tom grmu lezi zec)....a nekima ocigledno nije ni to lako! Nisu ni muskarci zivotinje, pa da ga zabijaju svugde........
Znas kako kazu:"Na neke ljude nece ni muva da sleti"!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 06:42   #76 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 105
sladoled se izdvaja iz mase

Pouka svega: ne treba biti divan i miran

Ma meni je lakše nasmijati se tim jadnicima (tlačiteljima) jer mi ipak doSta toga treba od njih, budući da su mi nadređeni. Nisu mi prijatelji, niti ih cijenim, niti su uopće bitna stavka u mom privatnom životu pa to ne smatram dvoličnošću. To je posao i bitno je da postignem svoj cilji da mi je atmosfera na poslu podnošljiva, a ako to zahtijeva glumu.....onda se nominiram za oskara (ne mislim na ulizivanje, nego ljubaznost).

A ovi muškarci....ma nisu oni životinje, ali su MUŠKARCI

Citat:
Mogu, ako nista, onda strah i trepet! Ne bih u detalje, ali mnogima je frka da mi se obrate...
imaš ti potencijala za postati n.b.

Zadnji Uredio sladoled : 04-06-08 u 06:46.
sladoled je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 08:44   #77 (permalink)
......

Citat:
imaš ti potencijala za postati n.b.

tesko
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 22:55   #78 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,160
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Opet danas kraći okršaj s nedojebanom babom. I to nisam ništa napravila nego sam dobila kratku lekciju kako sam ja atraktivna, mlada i zgodna pa to ne bi trebala naglašaviti uskim trapericama i košuljama kričavih boja nego ipak obučem šire i tamnije stvari, ili ako već obučem suknju onda nek ona bude ispod koljena

Ja sam se smijala, rekla da ja stil neću mjenjati, a ako nekom neodgovara neka ne gleda.

Šta ja mogu što nju nitko ne vidi i nitko ne želi jebati. Možda je trebala nositi uže stvari tokom mladosti, pa bi sada bila zadovoljnija svojim životom

Ajme meni ovo postaje presmješno.
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 23:30   #79 (permalink)
......

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
nego sam dobila kratku lekciju kako sam ja atraktivna, mlada i zgodna pa to ne bi trebala naglašaviti uskim trapericama i košuljama kričavih boja
Pa, to njih jebe, ocigledno niko drugi!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 07:47   #80 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,020
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

a svasta.. te babe stvarno imaju previse slobodnog vremena

jbt, jedva cekam penziju.. da se i ja mogu vozit u vrticu za stare - tzv. tramvaju, da mogu terorizirat ljude sa zivotom i da mogu beskrajno kukat i tracat jer nemam bas nikakvih obaveza osim unucima napravit kolac..
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113