Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Opet danas kraći okršaj s nedojebanom babom. I to nisam ništa napravila nego sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-06-08, 08:54   #81 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,053
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Nedojebane babe

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Opet danas kraći okršaj s nedojebanom babom. I to nisam ništa napravila nego sam dobila kratku lekciju kako sam ja atraktivna, mlada i zgodna pa to ne bi trebala naglašaviti uskim trapericama i košuljama kričavih boja nego ipak obučem šire i tamnije stvari, ili ako već obučem suknju onda nek ona bude ispod koljena

Ja sam se smijala, rekla da ja stil neću mjenjati, a ako nekom neodgovara neka ne gleda.

Šta ja mogu što nju nitko ne vidi i nitko ne želi jebati. Možda je trebala nositi uže stvari tokom mladosti, pa bi sada bila zadovoljnija svojim životom

Ajme meni ovo postaje presmješno.
ma daj, kakva su to sranja!? pa u našoj gimnaziji radile su dvije mlade profe koje su friško diplomirale i kaj? - i nosile su poluprozirne lanene hlače i ispod crne ili crvene tange (ako su crne bile u pranju ), a mi slinili li ga slinili..

spreman sam izaći na trg i skupljati potpise za peticiju 'dajmo im da nose minice i dekoltee' ! fight for your right!

Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 09:43   #82 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,148
Moneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznat

super mi je kad učiteljice vode takve razgovore.
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 10:11   #83 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-10-07
Godina: 31
Poruka: 72
Dalby se izdvaja iz mase

Ima jedan izraz za takve babe - usidjelice.... Al ono, školski primjer. Baba zbog svojih kompleksa jebe sve oko sebe. Ništa novo. Onda bi po njenoj logici se izazovno trebale oblačit babetine ili debele i neatraktivne? Taman posla, pa da se mi muško zgražavamo po ulici, haha!

Zadnji Uredio Dalby : 07-06-08 u 10:14.
Dalby je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 10:32   #84 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,963
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Evo, ja imam jednu priču.

Imala sam gadnu upalu grla, otišla kod doktora i predala knjižicu na šalteru. Kako mi nije bilo dobro, odlučila sam ispred zgrade čekati svoj red tako da sam vidjela tko je iz nje ulazio i izlazio.
I nakon triiii sata čekanja (očekivano) došla ja na red kad meni dvije babe prilaze i govore da su one došle prije mene .
Ja njima "Uz svo poštovanje vašim godinama, ali nisam ja tu da vi mene možete zezati", a one meni "Kako se to ponašaš bezobraznice, sad ću ja reći doktorici" i fala Bogu, taman je prolazila sestra kojoj su se one potužile, a ona im je rekla da sam ja došla prije njih.
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 12:03   #85 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

nemoj više čekat vani već u ćekaoni da ne dođe do zabune
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 13:08   #86 (permalink)
P.I.M.P.

Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ma ić ću kod drugog doktora, ovdje samo penzijoneri
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 13:13   #87 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,298
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

svugdje je isto, mozes samo naic na jos gore stanje
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 13:17   #88 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,148
Moneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznat

nemojte penzionere u rubriku nedojebanih.
oni imaju prirodno pravo uvijek biti svugdje prvi. ako nije tako, onda si bezobrazan, prostak, neodgojen, i tsl.
stari ljudi, šta ćeš.
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 14:07   #89 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,690
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
nemojte penzionere u rubriku nedojebanih.
oni imaju prirodno pravo uvijek biti svugdje prvi. ako nije tako, onda si bezobrazan, prostak, neodgojen, i tsl.
stari ljudi, šta ćeš.
pa je da,al meni stvarno nije jasno koji k babe rade u busu kad djeca idu u školu i iz škole....
jel ne mogu nać neko drugo vrijeme da idu u grad....
i ond još seru po busu kad im se neko neće dić,a em se voze besplatno,em su stvarno nedojebane babe,em zauzmu pol busa u vrijeme kad u busu ima najviše ljudi.
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 14:10   #90 (permalink)
P.I.M.P.

Ma nisam to rekla...

Ali smo ulazili po tome tko je kad dolazio...

Mislim, uz svo dužno poštovanje, što si ti 40 godina stariji od mene ne znači da sam ja u tom trenutku bolesnija od tebe niti da imaš pravo svoje godine iskorištavat da bi nekome napakostio kako bi tebi bilo bolje.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114