| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Nedojebane babe u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Opet danas kraći okršaj s nedojebanom babom. I to nisam ništa napravila nego sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe Citat:
), a mi slinili li ga slinili..spreman sam izaći na trg i skupljati potpise za peticiju 'dajmo im da nose minice i dekoltee' ! fight for your right! ![]() ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07 Godina: 31
Poruka: 72
![]() | Re: Nedojebane babe Ima jedan izraz za takve babe - usidjelice.... Al ono, školski primjer. Baba zbog svojih kompleksa jebe sve oko sebe. Ništa novo. Onda bi po njenoj logici se izazovno trebale oblačit babetine ili debele i neatraktivne? Taman posla, pa da se mi muško zgražavamo po ulici, haha!
__________________ Ej ljudi, jedno pitanje: Jel istina da svaka žena ima klitoris? Unaprijed zahvalan na odgovoru... ]živi svaki dan života kao da ti je zadnji - jednom ćeš biti u pravu Zadnji Uredio Dalby : 07-06-08 u 10:14. |
| | |
| | #84 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: Nedojebane babe Evo, ja imam jednu priču. Imala sam gadnu upalu grla, otišla kod doktora i predala knjižicu na šalteru. Kako mi nije bilo dobro, odlučila sam ispred zgrade čekati svoj red tako da sam vidjela tko je iz nje ulazio i izlazio. I nakon triiii sata čekanja (očekivano) došla ja na red kad meni dvije babe prilaze i govore da su one došle prije mene . Ja njima "Uz svo poštovanje vašim godinama, ali nisam ja tu da vi mene možete zezati", a one meni "Kako se to ponašaš bezobraznice, sad ću ja reći doktorici" i fala Bogu, taman je prolazila sestra kojoj su se one potužile, a ona im je rekla da sam ja došla prije njih. |
| | |
| | #88 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedojebane babe nemojte penzionere u rubriku nedojebanih. oni imaju prirodno pravo uvijek biti svugdje prvi. ako nije tako, onda si bezobrazan, prostak, neodgojen, i tsl. stari ljudi, šta ćeš.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Nedojebane babe Citat:
jel ne mogu nać neko drugo vrijeme da idu u grad.... i ond još seru po busu kad im se neko neće dić,a em se voze besplatno,em su stvarno nedojebane babe,em zauzmu pol busa u vrijeme kad u busu ima najviše ljudi.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #90 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: Nedojebane babe Ma nisam to rekla... Ali smo ulazili po tome tko je kad dolazio... Mislim, uz svo dužno poštovanje, što si ti 40 godina stariji od mene ne znači da sam ja u tom trenutku bolesnija od tebe niti da imaš pravo svoje godine iskorištavat da bi nekome napakostio kako bi tebi bilo bolje. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:13.

nego ipak obučem šire i tamnije stvari, ili ako već obučem suknju onda nek ona bude ispod koljena