| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ni oni nisu bolji... u Društvo forumu; Da, da... cure su te kojima je želja bogato i dobro se "utopiti"... Cure su te kojima nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ni oni nisu bolji... Da, da... cure su te kojima je želja bogato i dobro se "utopiti"... Cure su te kojima nije bitno kakav je dečko, bitno da mu dobar auto i novčanik... Da, da, žene su izvor svih zala. ![]() A kako su se uloge promijenile!!! Neznam jeste se vi sretale s time ali u zadnje vrijeme sam dosta puta čula "ma ona ima kuću, samo da budemo još malo skupa i selim kod nje" ili bolje "njeni roditelji imaju, pa nije važno, pomoći će"... Kako je žalosno i ponižavajuće to čuti! Ne shvaćam gdje ti ljudi drže svoj ponos ili se i on poput većine stvari u društvu zamijenio za novac?
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ni oni nisu bolji... osobe koje me znaju, prvo što kažu nisam materijalist ![]() lijepo je imati financijsku sigurnost, ali što će mi novac, kartice auti, stanovi ako nemam njega čitavog kraj sebe u noćima kada bi pričala, smijala se, plakala, parila se ...jebo novac-ništa neću ponjeti sa sobom.Želim muškarca dovoljno jakog da ponekad "hoda" za oboje.To je moj izbor...osobno-para nemam...sponzori-odjebte! ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ni oni nisu bolji... Toga je bilo i bit će. To nema veze sa spolom. Ja ih zovem parazitima. Nema lijeka. Samo prevencija. Ignoriranje i izbjegavanje.
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Ni oni nisu bolji... Moj se decko nije usrecio sa mnom, nemam stan, nemam auto, nemam štednu knjižicu ![]() Ali znam jednog frajera koji voli malo pogledati na status curinih roditelja.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ni oni nisu bolji... ja bi takvima fino sredio izgon iz drustva....na goli otok il cak na alcatraz bi ih smjestio sa njima identicnima....sva sreca da nisam takva osoba.... pa prije bi se ubio nego gledao kakvog je materijalnog statusa moja cura i ako ne zadovoljava moje kriterije sutnul bi ju i trazil dalje....ne daj boze da se pretvorim u takvog covjeka...bilo bi me sramota....
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ni oni nisu bolji... Citat:
Zato i tema. Neznam više kaj reći...Za curu donekle "pretpostaviš" (što izgled, držanje, način ponašanja, priča...neznam kaj sve), ali za dečka...pa nekako teže. Ili možda oni pametnije igraju?
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,556
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ni oni nisu bolji... to obično rade ljudi koji nemaju vlastitu financijsku i ekonomsku situaciju sređenu pa gledaju di će se "uvaliti".. takve ljude nebriga srića i zadovoljstvo nego samo da se pojave negdi s kakvim dobrim autom i da se ostavi neki jak dojam.. ti su ljudi obično jako plitki i nesigurni u sebe!!! znam da će ovo možda sad izazvati neku vrstu pobune na ženskom sam teritoriju ali danas je takvih 90% cura,oprostite ali to je samo moje mišljenje ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ni oni nisu bolji... Ali i m ne zostaju u % ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Tagovi: muske sponzoruse, sponze |
« manji ili veci
|
kaput-help »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:12.