Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Ni oni nisu bolji... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carllito to obično rade ljudi koji nemaju vlastitu financijsku i ekonomsku situaciju sređenu pa gledaju di će ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-12-07, 19:46   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Ni oni nisu bolji...

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
to obično rade ljudi koji nemaju vlastitu financijsku i ekonomsku situaciju sređenu pa gledaju di će se "uvaliti"..
takve ljude nebriga srića i zadovoljstvo nego samo da se pojave negdi s kakvim dobrim autom i da se ostavi neki jak dojam..
ti su ljudi obično jako plitki i nesigurni u sebe!!!
znam da će ovo možda sad izazvati neku vrstu pobune na ženskom sam teritoriju ali danas je takvih 90% cura,oprostite ali to je samo moje mišljenje
zapravo, totalno si u pravu
Star 03-12-07, 19:54   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
zapravo, totalno si u pravu
ma ja sam uvik u pravu,malo kad u ekonomiji
btw.ovo je postalo normalna preokupacija pojednih cura,ono kao;moj dečko ti voza bmw-a
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 19:57   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
btw.ovo je postalo normalna preokupacija pojednih cura,ono kao;moj dečko ti voza bmw-a
znam.. znam.. studiram na ekonomiji..
Star 03-12-07, 20:01   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-11-07
Godina: 26
Poruka: 15
marutah se izdvaja iz mase

ja vam mislim da su i zene i muskarci isti,svi patimo zbog istih stvari,uvjek zelimo vise i to je ljudski,vazno je samo imati u glavi da si nesto stvoris sam,jer ti sa lovom,autima i knjizicama ili ispadnu kreteni od ljudi ili jednostavno odu.
marutah je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 20:08   #15 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Da da, a najjače je kad negoga opisuje i bla, bla, bla usred rčenice u rebra ti baci "on/ ona ima ili vozi..."
Gle, nije me briga!!!!

Zadnji Uredio dorina : 03-12-07 u 20:12.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 20:20   #16 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Moja cura tvrdi da je ona moj sponzor... ja se ne bunim, al nekako sve više ostajem bez novca otkad me ona sponzorira...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 07:50   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
to obično rade ljudi koji nemaju vlastitu financijsku i ekonomsku situaciju sređenu pa gledaju di će se "uvaliti"..
Ne slažem se s ovim.
Mnogi (i mnoge) imaju sređenu ekonomsko situaciju pa ipak dooobro gledaju gdje će se uvaliti.

Citat:
ti su ljudi obično jako plitki i nesigurni u sebe!!!
To se slažem

Citat:
preokupacija pojednih cura,ono kao;moj dečko ti voza bmw-a
A mercedesa??

a ovo...
Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Moja cura tvrdi da je ona moj sponzor... ja se ne bunim, al nekako sve više ostajem bez novca otkad me ona sponzorira...
he he he
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 08:51   #18 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,699
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

mislim da ja i teica znamo jednog muškog sponzora sa foruma
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 09:07   #19 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
mislim da ja i teica znamo jednog muškog sponzora sa foruma
Ooo da

Ja sam zaista mislila da su žene te koje love sponzore, pa se hvalisaju okolo kako joj dečko vozi BMW-a, Jaguara i sl., kako se oblači u Armaniju, ima kuću na Maksimiru i stan u centru, ljetuje na Bolu, a zimuje u Garmischu (jer svi su goreee... ) ALI nakon jednog iskustva iz ne baš tako davne prošlosti i nekoliko pričica skužih da se i muškarci mogu loviti na puno "manje" (na prvi pogled) stvari od ovog gore navedenog.
Mislim da sam jednom i bila napisala da su žene "gluplje" od muškaraca što se traženja sponzora tiče. Žene gledaju na kratkoročne staze (bitan je trenutni auto i marka na majici) dok muškarci na dugoročne (čime joj se roditelji bave, koliko ima kuća, je li završila fax, ušteđevina...)

U svakom slučaju mislim da su muškarci veće i puno podmuklije sponzoruše od žena.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 09:29   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ooo da

Ja sam zaista mislila da su žene te koje love sponzore, pa se hvalisaju okolo kako joj dečko vozi BMW-a, Jaguara i sl., kako se oblači u Armaniju, ima kuću na Maksimiru i stan u centru, ljetuje na Bolu, a zimuje u Garmischu (jer svi su goreee... ) ALI nakon jednog iskustva iz ne baš tako davne prošlosti i nekoliko pričica skužih da se i muškarci mogu loviti na puno "manje" (na prvi pogled) stvari od ovog gore navedenog.
Mislim da sam jednom i bila napisala da su žene "gluplje" od muškaraca što se traženja sponzora tiče. Žene gledaju na kratkoročne staze (bitan je trenutni auto i marka na majici) dok muškarci na dugoročne (čime joj se roditelji bave, koliko ima kuća, je li završila fax, ušteđevina...)

U svakom slučaju mislim da su muškarci veće i puno podmuklije sponzoruše od žena.
po tom pitanju su zbilja pametniji i lukaviji
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: muske sponzoruse, sponze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111