| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ni oni nisu bolji... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carllito to obično rade ljudi koji nemaju vlastitu financijsku i ekonomsku situaciju sređenu pa gledaju di će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Ni oni nisu bolji... Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Godina: 26
Poruka: 15
![]() | Re: Ni oni nisu bolji... ja vam mislim da su i zene i muskarci isti,svi patimo zbog istih stvari,uvjek zelimo vise i to je ljudski,vazno je samo imati u glavi da si nesto stvoris sam,jer ti sa lovom,autima i knjizicama ili ispadnu kreteni od ljudi ili jednostavno odu. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ni oni nisu bolji... Da da, a najjače je kad negoga opisuje i bla, bla, bla usred rčenice u rebra ti baci "on/ ona ima ili vozi..." ![]() Gle, nije me briga!!!! ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 03-12-07 u 20:12. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ni oni nisu bolji... Citat:
Mnogi (i mnoge) imaju sređenu ekonomsko situaciju pa ipak dooobro gledaju gdje će se uvaliti. To se slažem A mercedesa?? ![]() a ovo... he he he | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ni oni nisu bolji... Ooo da ![]() Ja sam zaista mislila da su žene te koje love sponzore, pa se hvalisaju okolo kako joj dečko vozi BMW-a, Jaguara i sl., kako se oblači u Armaniju, ima kuću na Maksimiru i stan u centru, ljetuje na Bolu, a zimuje u Garmischu (jer svi su goreee... ) ALI nakon jednog iskustva iz ne baš tako davne prošlosti i nekoliko pričica skužih da se i muškarci mogu loviti na puno "manje" (na prvi pogled) stvari od ovog gore navedenog. Mislim da sam jednom i bila napisala da su žene "gluplje" od muškaraca što se traženja sponzora tiče. Žene gledaju na kratkoročne staze (bitan je trenutni auto i marka na majici) dok muškarci na dugoročne (čime joj se roditelji bave, koliko ima kuća, je li završila fax, ušteđevina...) U svakom slučaju mislim da su muškarci veće i puno podmuklije sponzoruše od žena. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ni oni nisu bolji... Citat:
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: muske sponzoruse, sponze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.