| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ni oni nisu bolji... u Društvo forumu; Ja sam sva sreca siromasna tako da sto se toga tice kod mene se nemaju na sta loviti.....mada mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 138
![]() | Ja sam sva sreca siromasna tako da sto se toga tice kod mene se nemaju na sta loviti.....mada mi je jedan rekao dok sam zivjela vani - Australac s kojim sam hodala kako zna da se isplati ulagati u nekretnine kod nas i da bi mu mogla pomoci da zajedno kupimo zemljiste negdje posto sam ja jeli , drzavljanka HR......i inace je bio malo djubrast ali sva sreca ja sam ipak njega iskoristila vise nego on mene.....ako uopce. Nemam vise kontakta s njim, i ni preko mene mrtve ne bi kupio komadic Hrvatske , taman da je ne znam sta......... ![]() ![]() ![]() Sto se tice sponzoriranja mene mislim da na dulji rok ne bih podnijela da zivim na necijoj grbaci i da me netko uzdrzava,,,,osjecam se bezvrijedno tada i lose sama sa sobom. Dobro je mozda radi zajednicke buducnosti, sigurnosti materijalne i djece da je bar jedan od partnera malo potkovaniji ako vec ne oboje.....cisto sa prakticne strane Zadnji Uredio daidza : 05-12-07 u 22:53. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ni oni nisu bolji... Najgore je kad nisi siguran da li je s tobom jer te stvarno voli i zeli bez obzira na sve, ili zbog novca ili ugleda... Voli me zbog mene, a ne zbog onog sto sam i sto imam! Dalje, ne smatram sebe sljamom da se nekom 'uvaljujem'! Sebi mogu obezbediti dobar zivot, a muskarac mi treba zbog drugih stvari!!! I da, vecini muskaraca i te kako prija kad imas lovu! A to da je samo kao zenama bitno da on ima stosta, okacite macku o rep!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: iz šume Blairwitch...
Poruka: 1,129
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ni oni nisu bolji... joooj, to je tako žalosno... ![]() ne kažem da novac nije bitan, ali jbm kako može biti PRESUDAN....???
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ni oni nisu bolji... nemam tih problema, moji doma u dugovima, ja u dugovima i obično nađem nekog ko je još u lošijoj situaciji od mene ![]() ima toga s obje strane, ali teica dobro veli, muški su tu lukaviji, kod ženskih koje su sponzoruše to se odmah prokonta (izgled, ponašanje), ali frajeri su mustre ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: muske sponzoruse, sponze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:24.