Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 11

Noktići...

Raspravljate o temi Noktići... u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Mali oglas za sve zainteresirane. Nastavila sam tradiciju od svoje svekrve ugradnje noktiju, geliranje, manikiranje.... E sad, budući sam prvi ...

Starter
    Datum registracije
    18-01-09
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Noktići...

Mali oglas za sve zainteresirane.
    Nastavila sam tradiciju od svoje svekrve ugradnje noktiju, geliranje, manikiranje....
    E sad, budući sam prvi put na ovim stranicama prvih 20 klijenata ostvaruje 20% popusta.
    Također je moguće dobiti i LOYALTY CARD karticu sa kojom konstantno ostvarujete 20% popusta na sve usluge (gel, manikura, nail art, french...).
    Kako dobiti LOYALTY CARD?
    Javite se na admin@akenigma.com (mail od supruga-nemam još svoj), ostavite adresu pa šaljemo poštom ili jednostavno pri prvom tretmanu dobijete karticu.
    Također ću imati specijalne popuste za razne prigode, VALENTINOVO, VJENČANJA....
    Moguć dolazak na teren kod mladenke na području Zagreba.
    Sve u svemu ako imate pitanja...
    Za sada su preparati CLARISSA NAILS (bit će još i ALLESANDRO i ABALICO).
    Kontakt telefon za narudžbe: 091/ 6 422 422

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Re: Noktići...

Ako imaš Abalico

Ovo drugo ništa ne priznam...
    I koliko?!
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Starter
    Datum registracije
    18-01-09
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Abalico uskoro.
    Cijena regularna 250,00 Kn - 20% = 200,00 Kn

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Imaju najbolje gelove i nokte po nekoj mojoj procjeni.
    Stavljala sam svojevremeno svakakve nokte, od Alessandra do L24, ali ni jedni se ne mogu s njima uspoređivati.

Kad dobiješ njihove gelove- ja dođem
    Nokti mi ne trebaju.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Starter
    Datum registracije
    18-01-09
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Napravila sam 10-tak njih sa CLARISSA NAILS, i svi su prezadovoljni, nigdje se ništa ne diže, ne pucaju...doslovce moraš čekat da vlastiti izrastu.
    Budući je moja svekrva pažnju posvećivala kvaliteti tako i ja nastavljam. Dakle za sada je CLARISSA NAILS, onda slijedi, ABALICO i ALLESANDRO.

Starter
    Datum registracije
    18-01-09
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

VALENTINOVO EXTRA POPUST !!!
    Geliranje 150,00 Kn
    Ponuda vrijedi do 13.02.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika dadyml
    Datum registracije
    24-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    2,384
    Liked
    3 times

A gdje ti jesi, na području zagreba ili?

Starter
    Datum registracije
    18-01-09
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
    A gdje ti jesi, na području zagreba ili?
    Nazovi me sutra pa se sve dogovorimo ako si zainteresirana za nokte.

Lp

Starter Avatar od korisnika ivana24
    Datum registracije
    23-11-08
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

bok, bavim se ugradnjom noktiju, radim u sklopu jednog frizerskog salona (zagreb, zapad), znači sve možete obaviti na jednom mjestu, frizure, masažu, depilaciju, nokte itd. cijena ugradnje noktiju je 250kn, nadopuna 180kn.

prof. Foruma Avatar od korisnika L o r e n a
    Datum registracije
    25-08-07
    Poruka
    1,108
    Liked
    1 times

bok, evo kad se već svi reklamiraju.. evo i mene.. dakle, nokte radim sa Abalicom i Femi nailsom ( oni koji ne znaju u principu su ljudi zadovoljni u jednakoj mjeri- femi je izuzetno čvrst gel)cijene su pristupačme- ugradnja 250, geliranje prirodnih 180 a nadopuna 150 kn.. za sve cure koje dođu dobivaju poklon- pristupnicuu za tjedan dana besplatnog fitnessa, uz analizu figure i osmišljavanje programa rada.

što se noktiju tiće u cijenu je uključen french, nail art, konad pečati, glitteri u boji,peeling.. sve sve..

ostale usluge- parafinske kupke, peeling, aroma terapija ruku, oslikavanje noktiju za svadbe, maturalne večeri..

poseban popust za svadbene prigode i maturalne večeri- UGRADNJA 200 KN!!

eto, pa kome je ponuda ok, nek seslobodno javi- salon je u zagrebu kod baschiere2, u sklopu salona- kompletna njega lica i tijela, masaže medom, čokoladom, depilacija, čupanje i oblikovanje obrva, anticelulitni tretmani...

tnx!!
    " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva,
    šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje,
    brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!"

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku