Ako imaš Abalico![]()
Ovo drugo ništa ne priznam...
I koliko?!
Raspravljate o temi Noktići... u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Mali oglas za sve zainteresirane. Nastavila sam tradiciju od svoje svekrve ugradnje noktiju, geliranje, manikiranje.... E sad, budući sam prvi ...
Ako imaš Abalico![]()
Ovo drugo ništa ne priznam...
I koliko?!
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Abalico uskoro.
Cijena regularna 250,00 Kn - 20% = 200,00 Kn
Imaju najbolje gelove i nokte po nekoj mojoj procjeni.
Stavljala sam svojevremeno svakakve nokte, od Alessandra do L24, ali ni jedni se ne mogu s njima uspoređivati.
Kad dobiješ njihove gelove- ja dođem
Nokti mi ne trebaju.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Napravila sam 10-tak njih sa CLARISSA NAILS, i svi su prezadovoljni, nigdje se ništa ne diže, ne pucaju...doslovce moraš čekat da vlastiti izrastu.
Budući je moja svekrva pažnju posvećivala kvaliteti tako i ja nastavljam. Dakle za sada je CLARISSA NAILS, onda slijedi, ABALICO i ALLESANDRO.
VALENTINOVO EXTRA POPUST !!!
Geliranje 150,00 Kn
Ponuda vrijedi do 13.02.
A gdje ti jesi, na području zagreba ili?
bok, bavim se ugradnjom noktiju, radim u sklopu jednog frizerskog salona (zagreb, zapad), znači sve možete obaviti na jednom mjestu, frizure, masažu, depilaciju, nokte itd. cijena ugradnje noktiju je 250kn, nadopuna 180kn.
bok, evo kad se već svi reklamiraju.. evo i mene.. dakle, nokte radim sa Abalicom i Femi nailsom ( oni koji ne znaju u principu su ljudi zadovoljni u jednakoj mjeri- femi je izuzetno čvrst gel)cijene su pristupačme- ugradnja 250, geliranje prirodnih 180 a nadopuna 150 kn.. za sve cure koje dođu dobivaju poklon- pristupnicuu za tjedan dana besplatnog fitnessa, uz analizu figure i osmišljavanje programa rada.
što se noktiju tiće u cijenu je uključen french, nail art, konad pečati, glitteri u boji,peeling.. sve sve..
ostale usluge- parafinske kupke, peeling, aroma terapija ruku, oslikavanje noktiju za svadbe, maturalne večeri..
poseban popust za svadbene prigode i maturalne večeri- UGRADNJA 200 KN!!
eto, pa kome je ponuda ok, nek seslobodno javi- salon je u zagrebu kod baschiere2, u sklopu salona- kompletna njega lica i tijela, masaže medom, čokoladom, depilacija, čupanje i oblikovanje obrva, anticelulitni tretmani...
tnx!!
" Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva,
šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje,
brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!"