| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi o muskarcima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: M@tej@ Zašto je ova tema tako feministički nastrojena? Moj muškarac je divan, uz njega ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: o muskarcima Citat:
Ja potpisujem sve navedene tvrdnje od blackdevilles. ![]() Valjda si ti pronašla jednog jedinog koji nije opisan u ovom kutku. :zavidnismajlić | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: o muskarcima Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: o muskarcima htjedoh ti dati rep al kažu mi ne mo´´š njoj opet .. upoznaš dečka sa predivnim očima i pogledom upućenim baš tebi , grivom na glavi , savršenih proporcija tijela , tvrdom guzom sam takom , duhovit itd da ne nabrajam uglavnom baš takvog princa si zamišljala ... živjeli su sretno do kraja života no u međuvremenu , kosa rasadnik, guza , tijelo -trokut ali obrnuti kaj je ostalo pogled upućen samo tebi i duhovitost EDIT: molim poštovane muškarce da ni ne pokušavaju dočarati kako mi izgledamo kad ostarimo jer ![]()
__________________ -misic- |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: o muskarcima i ovo sam nasla Zašto su udane žene deblje od neudanih? Neudane dodu kuci, vide što ima u frižideru i odu u krevet. Udane dodu kuci, vide što imaju u krevetu i odu u frižider. Zašto muškarci vole plavuše? Jer vole biti u društvu inteligentnijih od sebe. Zasto škorpionka ubija mužjaka nakon seksa? Da sprijeci hrkanje prije nego što uopce pocne. Zašto muškarci nemaju krizu srednjih godina? Jer su uglavnom nedorasli. Kako prepoznati muškarca koji s vama planira zajednicku buducnost? Kupuje dva pakiranja piva, ne jedno. Koja je razlika izmedu novog muža i novog psa? a) psu je uvijek drago da vas vidi; b) psa trenirate samo mjesec-dva. Koja je slicnost seksa s muškarcima sa sapunicama? U trenu kad vama postane zanimljivo, oni su gotovi do iduceg tjedna Zašto se žene toliko ureduju? Jer muškarcima bolje funkcionira vid od inteligencije. Što je Bog rekao nakon što je napravio muškarca? "Mogu ja i bolje!" Zbog cega se muškarci žele ženiti s djevicama? Jer ne podnose kritiku. Zašto su muškarci poput snježne oluje? Jer nikad ne znate kada ce doci, koliko ce biti centimetara i koliko ce trajati. Zašto je ženama teško pronaci muškarca koji je osjecajan, nježan i pažljiv? Takvi vec imaju decka. Kako muškarci dijele svoju odjecu? "Zmazana" i "zmazana, ali nosiva". Kako muškarci zamišljaju predigru? Pola sata moljakanja Zašto neženje vole biti s pametnim ženama? Suprotnosti se privlace. Koja je jedina prilika u kojoj se muškarci sjete vecere uz svijece? Kad nestane struje. Koji je najjednostavniji nacin za riješiti se 80 kila ružnog sala? Rastava.
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: o muskarcima no no noovo si trebala postat u viceve ![]()
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah Zadnji Uredio tamijan : 29-08-07 u 21:57. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: o muskarcima Ne znam jesu već bili ovi. Ako ne evo malo neistina: Kako dobiti idealnog muškarca? Genetskim inženjeringom - križanjem vibratora i bankomata. Zašto se muškarci nakon 50. god. života uvijek jako znoje između prvog i drugog snošaja ? Zato što je između toga ljeto ! Što je zajedničko macho muškarcu i slovu Q? Obje su velike nule sa malim repom. Što je dokaz za to da su bajke čista izmišljotina ? To što su prinčevi uvijek inteligentni, dobrostojeći samci. Koji je najbrži put do muškarčevog srca ? Oštrim nožem kroz prsa. Kako muškarcu utjerati strah u kosti? Prišuljaj se s leđa i baci na njega rižu... Što je zajedničko muškarcima i rabljenim autima ? Oboje možeš lako nabaviti, jeftini su i potpuno nepouzdani Kako je vidljivo da muškarac planira budućnost? Kupi si dva sanduka pive. Koji je najneosjetljiviji dio penisa? Muškarac... Koja je razlika između jogurta i muškarca? Jogurt ima barem malo kulture! Kako se zove muškarac koji je izgubio 90% sposobnosti rasuđivanja? Udovac.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarcima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:30.

rasadnik, guza
pogled upućen samo tebi i duhovitost 

no no no