| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi obrve u Društvo forumu; kako održavate svoje obrve? kakav oblik obrva imate ili pokušavate napraviti? jel crtate obrve? na dosta cura vidim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | obrve kako održavate svoje obrve? kakav oblik obrva imate ili pokušavate napraviti? jel crtate obrve? na dosta cura vidim kako crtaju obrve i to još sa crnom olovkom ili tušem....baš jako dolazi do izražaja... meni se ne sviđaju blijede obrve... koje maltene ni ne vidiš... a ne sviđaju mi se ni debele neočupane obrve... pokušajte naći sliku svog oblika obrva ili oblika kakav želite imati ili jednostavno uslikajte svoju obrvu... meni je ovaj oblik obrva baš fancy,takav si pokušavam i napraviti... jel preferirate deblje ili tanke obrve? ja tanke... Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 30-06-08 u 02:33. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: obrve Sviđaju mi se što deblje i izražajnije obrve, tipa Tatjana Jurić.. Moje su, šta ja znam, ni tanke ni debele, prirodne... počupam samo ono, tek toliko da nisu neuredne.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: obrve Cula sam da se deblje obrve ponovno vracaju u modu.. Tipa Tatjana Juric i Brooke Shields..
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: obrve ja imam obrve ko mesić ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: obrve ne volim vidjet niti debele niti tanke, a niti one koje su pocupane u polukrug, takve cure mi u najmanju ruku izgledaju ko miki maus.. pogotovo kad su skroz pocupane i nacrtane.. bzvz.. moje su nesto izmedju, nisu jako tamne pa ih cupam 1x tjedno ne radim nikakav poseban oblik samo maknem one koje rastu oko obrva i aj bok ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: obrve brijem da su ok, niti predebele niti pretanke, ne crtam ih, to mi je užas, počupam višak i ok![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: obrve Meni se isto sviđaju deblje. Ne znam, moje su valjda normalne, ne čupam ih previše. Pod broj 6. najviše odgovaraju mojima, samo deblje. ![]()
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. Zadnji Uredio Bluebird : 30-06-08 u 09:11. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:31.

ne radim nikakav poseban oblik samo maknem one koje rastu oko obrva i aj bok 
brijem da su ok, niti predebele niti pretanke, ne crtam ih, to mi je užas, počupam višak i ok

tvoje su još u mladim danima...