| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 imam jedno pitanje za cure koje su pušile;kad ste vi prvi puta krenule puš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
Bilo je to nedugo nakon što sam se počela seksati... Znam da mi je do tada to bila najodvratnija stvar na svijetu, al kad mi se tadašnji dragi spustio i izlizao me svjetski, bacila sam ga na leđa i jednostavno to napravila. Nije mi se gadilo, jer inaće to nebi napravila... ![]() Al tad nisam gutala! To je već druga anegdota... ![]() Niš na silu draga... Doći će samo od sebe, kao i seks... ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... | |
| |
| | #92 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Okus kite ne mislim na godine,nego sam pitala jel vam se gadilo prvi puta kad ste to krenule napraviti... a dobro ti si to napravila vidim svojom voljom... i zanima me da li je neko to napravio samo zato što je dečko moljako ili nagovarao na to
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
| | #98 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Okus kite ne već nije bio cilj veze jebanje,pušenje,drkanje... kad me je bivši počeo forsirat me na jebanje...pukla je veza i svako na svoju starnu.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:16.

Bilo je to nedugo nakon što sam se počela seksati... Znam da mi je do tada to bila najodvratnija stvar na svijetu, al kad mi se tadašnji dragi spustio i izlizao me svjetski, bacila sam ga na leđa i jednostavno to napravila. Nije mi se gadilo, jer inaće to nebi napravila... 
To je već druga anegdota... 

pametni znaju