| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; ...sisicaaaaa!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) | |
| wayward | Re: Okus kite Citat:
mislim da bi naglasak trebao biti u ovoj rečenici na ovome
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| |
| | #123 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
Kako moze sexualno ugrozen covek biti zadovoljan?!
__________________ The rage and love... the story of my life... | |
| |
| | #124 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite evo neukrotiva jedna oklada... ja ti dam broj žiro računa, i kad prvi put to napraviš uplatiš mi 380 kuna(100 DEM) a ako to tvoje 25. ne napraviš, ja tebi ![]() može ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| |
| | #125 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: Okus kite Izgubit češ 380 kuna! ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| |
| | #127 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite po temama prije bih rekao da ti hoćeš ![]() ajde ajde, bit će sve ok...samo ti istupi iz ormara ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| |
| | #128 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite e, ovo me podsjetilo. kad san bia mali, govoria sam: tripice (fileki) - fuj, bljak, to je grozno, to smrdi, nikad to neću jest. a vid me sad ![]() ubio bi za pjat tripica ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| |
| | #129 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite ima ima ... hi hi hi ![]() ![]() Citat:
hi hi hi | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

Kako moze sexualno ugrozen covek biti zadovoljan?!