Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; LOL.. Aha zato meni moja ne zeli......

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 14-03-08, 22:44   #131 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 21
Poruka: 748
EXER20 se izdvaja iz mase
Re: Okus kite

LOL.. Aha zato meni moja ne zeli...
EXER20 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 14-03-08, 22:47   #132 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 173
mirko_zg se izdvaja iz mase

koja tema. još bolje koji odgovori.
i daj više sjašite s te neukrotive. imate chat pa se dopisujte. vidite da neće kurac i šta sad. nitko nije savršen.
i za neukrotivu ak ti se gadi
mirko_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-03-08, 09:10   #133 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,607
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
mislim da bi naglasak trebao biti u ovoj rečenici na ovome
a tko si ti da ti određuješ di će biti naglasak u rečenici?!
kao prvo ne poznaješ mi bivše...i ne možeš znati jel su bili zadovoljni ili ne a ne poznaješ ni mene tak da

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Sorry, al' zar mu to ne dodje isto?! Kako moze sexualno ugrozen covek biti zadovoljan?!
pa nije me gledao samo kao objekt za jebanje već i mene kao osobu i kako je u vezi bez toga.

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
evo neukrotiva jedna oklada...
ja ti dam broj žiro računa, i kad prvi put to napraviš uplatiš mi 380 kuna(100 DEM)
a ako to tvoje 25. ne napraviš, ja tebi
može
ne kladim se...

mirko_zg- šta sad ak se ja do sad nisam jebala i pušila kurac šta to znači da ja ne valjam možda?!
ma daj.... strašno. jebat ću se kad to ja budem tjela a ako ne želim pušit kurac ne mora značit da ja ne valjam....to je samo moja odluka.
i da šta ste svi napali?! šta vam je čudno to što neću pušit kurac?!

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 15-03-08 u 09:13.
neukrotiva_031 je offline  
Star 15-03-08, 09:24   #134 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,515
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
pa nije me gledao samo kao objekt za jebanje već i mene kao osobu i kako je u vezi bez toga.
Draga moja, kol'ko god nas voleli i cenili i ne znam ti sta jos, uvek smo mi u njihovim ocima objekti za jebanje!
Star 15-03-08, 09:26   #135 (permalink)
Somewhere I Belong

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

pa kad ja skužim da sam ja nekom objekt za jebanje,ja takvog dečka odjebem..takav mi ne treba...
ne želim nekome bit lutkica za jebačinju....
Star 15-03-08, 09:26   #136 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,012
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Draga moja, kol'ko god nas voleli i cenili i ne znam ti sta jos, uvek smo mi u njihovim ocima objekti za jebanje!
pa nije baš sasvim tako, ali tek bi se trebale zabrinuti ako bi tip htio s vama samo platonsku vezu..
Star 15-03-08, 09:30   #137 (permalink)
Somewhere I Belong

ja nisam nikad imala kratku vezu...
uvijek duge veze...
Star 15-03-08, 09:33   #138 (permalink)
......

white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Pa skoro je sasvim tako, sto ne kazem da je lose, naprotiv, ja recimo volim kad sto ga palim, nego da nije tako, pa da se pali na neke druge, volim kad mi govori 'prljave' stvari, i sto i na javnom mestu dodje da bi me najradije... Ne daj boze da nije tako! Sto ne znaci da ne uvazava moju licnost!!!!

Sta je lose u tome ako si objekat za jebanje, ako nisi samo i iskljucivo to???????
Star 15-03-08, 09:42   #139 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,012
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ja nisam nikad imala kratku vezu...
uvijek duge veze...
ne razumijem ovo ^, ali hoću reći da te ne bi trebalo posebno brinuti što te dečko počeo nagovarati na seks. pa svi imaju svoje potrebe, posebno u tinejdžerskim godinama, kada je napaljenost na vrhuncu. ti si možda pomislila da ga ne zanimaš osim na taj način ali ne znaš koliko su mu hormoni divljali, a testisi natekli kao lubenice.

evo, vidi kako to WD lijepo obješnjava:

Citat:
Pa skoro je sasvim tako, sto ne kazem da je lose, naprotiv, ja recimo volim kad sto ga palim, nego da nije tako, pa da se pali na neke druge, volim kad mi govori 'prljave' stvari, i sto i na javnom mestu dodje da bi me najradije... Ne daj boze da nije tako! Sto ne znaci da ne uvazava moju licnost!!!!

Sta je lose u tome ako si objekat za jebanje, ako nisi samo i iskljucivo to???????
Star 15-03-08, 09:49   #140 (permalink)
......

Neukrotiva, evo imas i odgovor 'iz muskog ugla'!

Seva
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114