| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; LOL.. Aha zato meni moja ne zeli...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #133 (permalink) | ||
| Somewhere I Belong | Re: Okus kite a tko si ti da ti određuješ di će biti naglasak u rečenici?! kao prvo ne poznaješ mi bivše...i ne možeš znati jel su bili zadovoljni ili ne a ne poznaješ ni mene tak da ![]() Citat:
Citat:
mirko_zg- šta sad ak se ja do sad nisam jebala i pušila kurac šta to znači da ja ne valjam možda?! ma daj.... strašno. jebat ću se kad to ja budem tjela a ako ne želim pušit kurac ne mora značit da ja ne valjam....to je samo moja odluka. i da šta ste svi napali?! šta vam je čudno to što neću pušit kurac?!
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 15-03-08 u 09:13. | ||
| |
| | #135 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Okus kite pa kad ja skužim da sam ja nekom objekt za jebanje,ja takvog dečka odjebem..takav mi ne treba... ne želim nekome bit lutkica za jebačinju....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
| | #136 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| |
| | #138 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Pa skoro je sasvim tako, sto ne kazem da je lose, naprotiv, ja recimo volim kad sto ga palim, nego da nije tako, pa da se pali na neke druge, volim kad mi govori 'prljave' stvari, i sto i na javnom mestu dodje da bi me najradije... Ne daj boze da nije tako! Sto ne znaci da ne uvazava moju licnost!!!! Sta je lose u tome ako si objekat za jebanje, ako nisi samo i iskljucivo to???????
__________________ Credibile quia ineptum... |
| |
| | #139 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite ne razumijem ovo ^, ali hoću reći da te ne bi trebalo posebno brinuti što te dečko počeo nagovarati na seks. pa svi imaju svoje potrebe, posebno u tinejdžerskim godinama, kada je napaljenost na vrhuncu. ti si možda pomislila da ga ne zanimaš osim na taj način ali ne znaš koliko su mu hormoni divljali, a testisi natekli kao lubenice. evo, vidi kako to WD lijepo obješnjava: Citat:
![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:58.

Kako moze sexualno ugrozen covek biti zadovoljan?!