| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: white devil ja recimo volim kad sto ga palim , pa palila sam i ja.i to jako...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #143 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite i gdje je bio problem ako ste bili u dugoj vezi? ne solim ti pamet, samo me zanima. možda nisi jednostavno bila spremna, ali znam da je ne bih to lako shvatio s nekih 18 godina. ![]()
__________________ |
| |
| | #144 (permalink) |
| Banned | Re: Okus kite gdje je bio problem?evo za ovog zadnjeg lika-bili smo 2 god zajedno,na početku je sve bilo divno i krasno,kasnije se počeo kretesnki ponašati-pa su nastale svađe,pa me svaki božji dan ispitivao kad ćemo se jebati-to me odbijalo,pa čak i kad sam bila bolesna se tjeo jebati.... to me odbilo.a ne privuklo. jel ja mislim da se to treba spontano dogoditi a ne nekoga moljakati i nagovarati na to-kao što je on radio.nor ja dođem iz bolnice on mene nagovara na jebanje..ja sva nikaka slaba... bio je kreten. i tako više nije funkcioniralo i prekinili smo... da sam se pojebala s njim sad bi mi bilo jako jako žao... |
| |
| | #146 (permalink) |
| Banned | Re: Okus kite pa da bilo je tako... i kako bi se ja uoće mogla s takvom osobom prvi puta jebati?!-nikako.... čudim se da sam uopće i mogla biti s njim... zapravo nisam se mogla ni ljubiti s njim-sam sam se izmicala...a bilo mi ga je žao ostaviti jel kad bi mu rekla da neću biti s njim-bio se rasplakao pa me zivko stalno i takve fore... od kad nisam s njim kao da sam se ponovno rodila.samo me kočio i odbijo.. |
| |
| | #148 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Okus kite Citat:
)
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| |
| | #150 (permalink) | |
| Banned | Re: Okus kite odbijala sam ga da-sva sreća... takve i treba odbit. Citat:
a znam da je kod vas muških tako,ali opet i imate razumijevanja i za svoje cure i niste kreteni a on se baš kretenski počeo ponašati... | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:52.