| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; Ma Neukrotiva, svaka čast na tvojoj odluci da se "pradaš u ruke onoga pravoga" ponavljam, svaka čast.....ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Okus kite Ma Neukrotiva, svaka čast na tvojoj odluci da se "pradaš u ruke onoga pravoga" ponavljam, svaka čast.....ali znate li vi uopće koji je pritisak jadnom momku od, ne znam, pretpostavljam nekih 17-18 godina biti oko cure dvi godine, a ne dobit ništa.....i to skoro pa ajmo reć pubertetu (ako sam dobro pretpostavio) ma to glavu razara....od normalnog momka te pretvori u psihopata.....ne ulazim sad dublje u problem te tvoje veze (stvarno, ne znam, niti pričam o tome) već samo napominjem.....shvatite nas!!! ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| |
| | #163 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Okus kite pa i ja sam zensko pa ne razujem cemu toliko cekanje.. mislim na godinu dana i vise.. dala mu nakon par mjeseci ili nakon godinu dana na isto ti dodje, svejedno si mu dala svaka cast onima koji toliko cekaju.. ali ja ne bi mogla ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| |
| | #164 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
![]() pa pazi. za momka koji je s tobom 2 godine bez sexa, BJ il bar spolno izjednačenih radnji, ne možeš reći da je samo zbog sexa. da je samo zbog sexa, otiša bi za misec dana
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound | |
| |
| | #165 (permalink) | |
| Banned | Re: Okus kite Citat:
meni nije isto dal ću dat odma ili kasnije...ako dam odma-može izjebat pa odjebat-to se dogodilo puno njima... "dečki su kao komraci ubodu pa odu" a kasnije ga upoznaš i odlučiš jel on za tebe onaj pravi i dal to želiš s njim napraviti...to je moje razmišljanje pa postao je psihopat maltene-ili je oduvjek i bio pa je to prikrivao,počeo je biti baš glup,jadan,debilskog ponašanja i opsjednut jebanjem. | |
| |
| | #167 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite vjeruj mi, da mi se gadilo, ne bih ga ni stavila u usta
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| |
| | #170 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite ozbiljno. ne treba se tjerati na nešto što ti nije gušt....ja se povodim za time......samo što je meni sve što se tiče mog dragog...jebeni gušt ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:30.

svaka cast onima koji toliko cekaju.. ali ja ne bi mogla