| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; normalno da se ne treba tjerati-to onda nije to... eto to ti je dobro što ti je sve s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #173 (permalink) | ||||||
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Čitam jebenih 20 stranica i ne znam koliko postova off topica, a skoro niko ništa o temi i Okusu kite....dobra tema, ali bože sačuvaj za lika koji ju je postavio i njegovih komentara.... ![]() ![]() ![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | ||||||
| |
| | #174 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
.........nemoj se ljutit, jesi zgodna ali mislim da te nije poštovao......bi nakon tjedan dana rekao ![]() .......i još nešto, kad si već toliko napisala......A koje osobine bi trebao imati "prvi"?............... | |
| |
| | #175 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Okus kite Citat:
![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link | |
| |
| | #176 (permalink) |
| Banned | Re: Okus kite koje bi osobine trebao imati?! pa kao prvo morala bi vidit da mu nije stalo samo do moje pičke i da mu to nije jedini cilj veze. ne bi me trebao siliti na sex-i moljakati već bi treabo ostaviti da se to spontano dogodi-s vremenom ne odma naravno... moro bi me volit zbog mene kakva sam ja a ne radi mog izgleda... jel meni nije dobro kad nekog privlačim sam radi izgleda i kad neko voli samo moj izgled a ne mene kao osobu. i tak... ne bi smio bit kreten prema meni,moro bi imat razumijevanja i osječaja,poštovanja itd.... da sad ne idem u detalje. |
| |
| | #177 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite slažen se. dosta OT. ![]() ajmo cure (i poneki muški )...okus? ima li ga? smrdi li? miriše? kakav je osjećaj? glavić?kožica?trup i tilo? ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| |
| | #179 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 662
![]() | Re: Okus kite Citat:
| |
| |
| | #180 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:26.

mora da Je lijepa veza...

---> 

Ne peri se 5 dana pa češ znati kako miriše