Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; normalno da se ne treba tjerati-to onda nije to... eto to ti je dobro što ti je sve s ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 15-03-08, 14:23   #171 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Okus kite

normalno da se ne treba tjerati-to onda nije to...
eto to ti je dobro što ti je sve s njim gušt mora da Je lijepa veza...
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-03-08, 14:30   #172 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Davno je to bilo..najčešće meni puše strap on..
ako je shemale -mmmm onda mi je njam njam
okus je baš okustast
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-03-08, 15:31   #173 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Okus kite

Čitam jebenih 20 stranica i ne znam koliko postova off topica, a skoro niko ništa o temi i Okusu kite....dobra tema, ali bože sačuvaj za lika koji ju je postavio i njegovih komentara....

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ne hvala... ne želim to.... stvarno je to jedina stvar koju nikad ne bi mogla napraviti,,,,
najbolji su mi oni koji ne bi nikad nešto napravili što nisu ni probali...nešto što je sasvim normalno, spontano i daje posebnu kvalitetu seksu...osjećao bih se uskračeno i nimalo sebičan, kad mi cura ne bi želila pušiti, jer s druge strane obožavam lizati pičkice

Citat:
Pravi autor: Ayanna Pogledaj Poruke
Htjela sam ti reći da sam prije nego sam se počela seksati uvijek vrištala da je pušenje najodvratnija stvar na svijetu i da bi se prije objesila nego stavila kitu u usta...

To je bilo prije...
svaka čast na iskrenosti......rep+.........

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
neukrotiva....ti ne samo da ćeš svome dragome uskratiti zadovoljstvo uživanja u sexu, nego i sebi.......
svaka čast na savjetu.....jer oralni sex nije jednosmjerno zadovoljstvo......uživa onaj koga se zadovoljava i onaj 'ko ga zadovoljava......

Citat:
od kad znam za kurac ne bi ga pušila.... na to sam mislila
neferiti-moji dečki su bili zadovoljni sa mnom i bez toga
možda su bili samo neiskusni i nisu znali ili bolje rečeno upoznali malo dalje od pukog ljubljena, tehnike naprijed-nazad i dirkanja sisica

Citat:
Pravi autor: fee Pogledaj Poruke
Jaja daju aromu kiti. Ako muškarac ne drži higijenu svojih jaja, e onda mu je i kita za kurac!
skoro jedni konkretan komentar na psotavljenu temu...

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
okus je baš okustast
i teta ankica i svoga kuta za one željne nečega drugačijeg i nesputanijih pobuda.....
Star 15-03-08, 15:37   #174 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar

Citat:
ma lik je kreten šta da vam kažem... pravio se svetac na početku a kasnije se pokazao u pravom izdanju...
i da planirao je sa mnom djecu,itd... to su samo te muške puste priče...
2 godine u vezi u toj dobi....... tek nakon tog razdoblja shvatiš da je kreten, manijak, psihopat........jer je htio sex (i to očito da nije jedina stvar!!!)
.........nemoj se ljutit, jesi zgodna ali mislim da te nije poštovao......bi nakon tjedan dana rekao
.......i još nešto, kad si već toliko napisala......A koje osobine bi trebao imati "prvi"?...............
starka je offline  
Star 15-03-08, 15:40   #175 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-07-07
Godina: 21
Poruka: 368
ldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ldeanl

Citat:
pa palila sam i ja.i to jako...jako jako.... ali se nisam tjela jebati... vidiš kako gori od želje za tobom a ne daš mu.
Neznam zašto me ovaj post, a posebno podebljan dio podsjeća na Ancksunamun, na neke njene postove i priče

"legend"
opet moram obrazložit nick ---> link
ldeanl je offline  
Star 15-03-08, 15:45   #176 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

koje bi osobine trebao imati?!
pa kao prvo morala bi vidit da mu nije stalo samo do moje pičke i da mu to nije jedini cilj veze. ne bi me trebao siliti na sex-i moljakati već bi treabo ostaviti da se to spontano dogodi-s vremenom ne odma naravno...
moro bi me volit zbog mene kakva sam ja a ne radi mog izgleda... jel meni nije dobro kad nekog privlačim sam radi izgleda i kad neko voli samo moj izgled a ne mene kao osobu.
i tak... ne bi smio bit kreten prema meni,moro bi imat razumijevanja i osječaja,poštovanja itd.... da sad ne idem u detalje.
neukrotiva_031 je offline  
Star 15-03-08, 15:57   #177 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,411
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

slažen se. dosta OT.
ajmo cure (i poneki muški)...
okus? ima li ga? smrdi li? miriše? kakav je osjećaj? glavić?kožica?trup i tilo?
marinkoM8 je offline  
Star 15-03-08, 16:52   #178 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 1,035
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Ne peri se 5 dana pa češ znati kako miriše
Star 15-03-08, 17:11   #179 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 662
croabc se izdvaja iz mase

Citat:
koje bi osobine trebao imati?!
pa kao prvo morala bi vidit da mu nije stalo samo do moje pičke i da mu to nije jedini cilj veze. ne bi me trebao siliti na sex-i moljakati već bi treabo ostaviti da se to spontano dogodi-s vremenom ne odma naravno...
moro bi me volit zbog mene kakva sam ja a ne radi mog izgleda... jel meni nije dobro kad nekog privlačim sam radi izgleda i kad neko voli samo moj izgled a ne mene kao osobu.
i tak... ne bi smio bit kreten prema meni,moro bi imat razumijevanja i osječaja,poštovanja itd.... da sad ne idem u detalje.
Nažalost stvar je u tome da ljubav ne postoji, to su ljudi izmislili, sve je stvar interesa, sexualnog nagona, nitko se ne može zaljubit u staru babu, ni ti se ne možeš zaljubit u nekog starca, to vam je to.
croabc je offline  
Star 15-03-08, 17:28   #180 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
okus je baš okustast
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114