Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; DA...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 15-03-08, 19:59   #191 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 21
Poruka: 748
EXER20 se izdvaja iz mase
Re: Okus kite

DA
EXER20 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-03-08, 20:02   #192 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

pa ako ima okus ćevapa onda sigurno tak i miriši...pazi onda da ti ga pas ne odgrize
Star 15-03-08, 20:11   #193 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 21
Poruka: 748
EXER20 se izdvaja iz mase

Nece, cuvam ga, imam nakurnjak D:
EXER20 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 16-03-08, 02:27   #194 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-03-08
Godina: 26
Poruka: 103
vuco_ se izdvaja iz mase

vuco_ je offline  
Star 16-03-08, 12:14   #195 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

2. god. veze bez ičega? Kaj ste se držali za ruke 2. god? Sorry ali meni je to ipak previše
One teorije "moram ga upoznati kao osobu" su totalno bezvezne. Da bi upoznala nekoga kao osobu za to ti treba cijeli život, a ponekada je i to premalo vremena.
Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
meni nije isto dal ću dat odma ili kasnije...ako dam odma-može izjebat pa odjebat-to se dogodilo puno njima... "dečki su kao komraci ubodu pa odu"
.
Obožavam ove teorije čula - rekla - kazala iz nimalo domaćeg iskustva kakav je tko zapravo. Naprosto su odlične.

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

to je laž koju su izmislile žene kako bi lakše zavladale svijetom
Ova je teorija postala tako
Star 16-03-08, 13:56   #196 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
hehehe...
ne kudi konja kojeg nisi jahao

Citat:
istina je, ljubav ne postoji

to je laž koju su izmislile žene kako bi lakše zavladale svijetom

Mi već valdamo svijetom
Ancksunamun je offline  
Star 16-03-08, 19:29   #197 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
evo za ovog zadnjeg lika-bili smo 2 god zajedno...
Citat:
ja nisam nikad imala kratku vezu...
uvijek duge veze...
imaš 19 godina
Dar1 je offline  
Star 16-03-08, 19:52   #198 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

ako kita ima okus, znači da se tip ne pere...
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Star 16-03-08, 20:50   #199 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Koja tema, a ja budala čitam sve

Exer - Ti radije samo čitaj jer pišeš samo gluposti i spammaš.

Neukrotiva - Sorry ali tvoji postovi su mi smješni.
Ti moraš još puno toga proći, a s takvim stavovima propuštaš puno toga, nadam se da ćeš to promjeniti jer bi mogla ostat sama.

Nevjerojatno kakav ti je bivši bio gad, sram ga bilo htio je sex, htio je da njegov pišo uđe u tvoju pikicu - sramota.

E 2 godine zajedno a ti mu ništa nisi dala i onda je on sexualni manijak i psihopat.
Razmisli malo 2. godine???!!!
Pa tebi će ovim tempom trebat 90 godina da nekome popušiš.

Ne napadam te ali pričati takve gluposti to je strašno.
Poštujem ja ovo da želiš prvi put s nekim tko je poseban i tko to zaslužuje.
Ne znam što ti radiš sa svojim dečkima, ali da su bili zadovoljni u to sumnjam.
Naravno da te molio i nagovarao, jer više nije mogao trpit tvoj teror.
A da te gledao samo kao objekt, ne bi to trajalo 2.godine.
Ti si u toj priči sexualni manijak i psihopat koji terorizira dečke.

Jesi se kad pitala zašto se svi jebu i zašto cure puše, dečki ližu...
Evo da ti čiko nešto kaže, obično cure prvo puše a onda se jebu....razmisli i o tome.

A ovo da nećeš nikad, pa vjerojatno i nećeš jer nećeš imat kome.
Svaka neiskusna cura, kad ju dečko napali i kad je počne lizat, jednostavno s vremenom popuši dečku.
Ne zato što ju on moli da to napravi nego zato što to radi iz ljubavi, isto kao što se ljudi i jebu iz ljubavi.
Kakvi sexualni objekti, ma daj... mene čudi da te taj dečko nije otpili odavno.
Ponavljam 2. jebene godine....katastrofa.

Što se tiče teme, ne znam za kitu ali znam za pičku.
Ako se cura redevito pere i sve drži na nekoj higijenskoj razini, onda je ugodnog mirisa i okusa.
Čak i kad svršava nije loše, jedino zajeb ako poslije menge zna ostat onaj željezni okus ali sve se da istrpit.

Zadnji Uredio LPK : 16-03-08 u 20:59.
LPK je offline  
Star 16-03-08, 21:16   #200 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

bRAVO

JEBLE BI SE A DA IM NE UĐE
Ancksunamun je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114