| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; DA... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #192 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite pa ako ima okus ćevapa onda sigurno tak i miriši...pazi onda da ti ga pas ne odgrize ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| |
| | #195 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite 2. god. veze bez ičega? Kaj ste se držali za ruke 2. god? Sorry ali meni je to ipak previše ![]() One teorije "moram ga upoznati kao osobu" su totalno bezvezne. Da bi upoznala nekoga kao osobu za to ti treba cijeli život, a ponekada je i to premalo vremena. Citat:
![]() Ova je teorija postala tako ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| |
| | #199 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Koja tema, a ja budala čitam sve ![]() Exer - Ti radije samo čitaj jer pišeš samo gluposti i spammaš. Neukrotiva - Sorry ali tvoji postovi su mi smješni. Ti moraš još puno toga proći, a s takvim stavovima propuštaš puno toga, nadam se da ćeš to promjeniti jer bi mogla ostat sama. Nevjerojatno kakav ti je bivši bio gad, sram ga bilo htio je sex, htio je da njegov pišo uđe u tvoju pikicu - sramota. E 2 godine zajedno a ti mu ništa nisi dala i onda je on sexualni manijak i psihopat. Razmisli malo 2. godine???!!! Pa tebi će ovim tempom trebat 90 godina da nekome popušiš. Ne napadam te ali pričati takve gluposti to je strašno. Poštujem ja ovo da želiš prvi put s nekim tko je poseban i tko to zaslužuje. Ne znam što ti radiš sa svojim dečkima, ali da su bili zadovoljni u to sumnjam. Naravno da te molio i nagovarao, jer više nije mogao trpit tvoj teror. A da te gledao samo kao objekt, ne bi to trajalo 2.godine. Ti si u toj priči sexualni manijak i psihopat koji terorizira dečke. Jesi se kad pitala zašto se svi jebu i zašto cure puše, dečki ližu... Evo da ti čiko nešto kaže, obično cure prvo puše a onda se jebu....razmisli i o tome. A ovo da nećeš nikad, pa vjerojatno i nećeš jer nećeš imat kome. Svaka neiskusna cura, kad ju dečko napali i kad je počne lizat, jednostavno s vremenom popuši dečku. Ne zato što ju on moli da to napravi nego zato što to radi iz ljubavi, isto kao što se ljudi i jebu iz ljubavi. Kakvi sexualni objekti, ma daj... mene čudi da te taj dečko nije otpili odavno. Ponavljam 2. jebene godine....katastrofa. ![]() Što se tiče teme, ne znam za kitu ali znam za pičku. Ako se cura redevito pere i sve drži na nekoj higijenskoj razini, onda je ugodnog mirisa i okusa. Čak i kad svršava nije loše, jedino zajeb ako poslije menge zna ostat onaj željezni okus ali sve se da istrpit. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 16-03-08 u 20:59. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

D: