Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; vecinom su takve cure danas....jebale bi se...al da im ne ude...hahah.....nemore to tako...il se jebi ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 16-03-08, 20:30   #201 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,574
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: Okus kite

vecinom su takve cure danas....jebale bi se...al da im ne ude...hahah.....nemore to tako...il se jebi posteno i kak spada il se nemoj uopce jebat...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 16-03-08, 20:48   #202 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,482
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Koja tema, a ja budala čitam sve

Exer - Ti radije samo čitaj jer pišeš samo gluposti i spammaš.

Neukrotiva - Sorry ali tvoji postovi su mi smješni.
Ti moraš još puno toga proći, a s takvim stavovima propuštaš puno toga, nadam se da ćeš to promjeniti jer bi mogla ostat sama.

Nevjerojatno kakav ti je bivši bio gad, sram ga bilo htio je sex, htio je da njegov pišo uđe u tvoju pikicu - sramota.

E 2 godine zajedno a ti mu ništa nisi dala i onda je on sexualni manijak i psihopat.
Razmisli malo 2. godine???!!!
Pa tebi će ovim tempom trebat 90 godina da nekome popušiš.

Ne napadam te ali pričati takve gluposti to je strašno.
Poštujem ja ovo da želiš prvi put s nekim tko je poseban i tko to zaslužuje.
Ne znam što ti radiš sa svojim dečkima, ali da su bili zadovoljni u to sumnjam.
Naravno da te molio i nagovarao, jer više nije mogao trpit tvoj teror.
A da te gledao samo kao objekt, ne bi to trajalo 2.godine.
Ti si u toj priči sexualni manijak i psihopat koji terorizira dečke.

Jesi se kad pitala zašto se svi jebu i zašto cure puše, dečki ližu...
Evo da ti čiko nešto kaže, obično cure prvo puše a onda se jebu....razmisli i o tome.

A ovo da nećeš nikad, pa vjerojatno i nećeš jer nećeš imat kome.
Svaka neiskusna cura, kad ju dečko napali i kad je počne lizat, jednostavno s vremenom popuši dečku.
Ne zato što ju on moli da to napravi nego zato što to radi iz ljubavi, isto kao što se ljudi i jebu iz ljubavi.
Kakvi sexualni objekti, ma daj... mene čudi da te taj dečko nije otpili odavno.
Ponavljam 2. jebene godine....katastrofa.

Što se tiče teme, ne znam za kitu ali znam za pičku.
Ako se cura redevito pere i sve drži na nekoj higijenskoj razini, onda je ugodnog mirisa i okusa.
Čak i kad svršava nije loše, jedino zajeb ako poslije menge zna ostat onaj željezni okus ali sve se da istrpit.
Iskreno mislim da je ovo sasvim nepotrebno. Svaka cura u određenim godinama govori "Fuuuj, ne bi ja to nikad" što je i pokaz da na neke stvari i nije spremna. Njeno razmišljanje je najnormalnije za njene godine, i normalno je i to da će i promijenit mišljenje jednog dana, sigurna sam
Star 16-03-08, 20:51   #203 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 21
Poruka: 773
EXER20 se izdvaja iz mase

Da. curama je sudjeno da vole k....
EXER20 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 16-03-08, 21:01   #204 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Iskreno mislim da je ovo sasvim nepotrebno. Svaka cura u određenim godinama govori "Fuuuj, ne bi ja to nikad" što je i pokaz da na neke stvari i nije spremna. Njeno razmišljanje je najnormalnije za njene godine, i normalno je i to da će i promijenit mišljenje jednog dana, sigurna sam
Naravno da će promjenit mišljenje.
Mene je zasmetalo nešto drugo, a čudi me da nitko nije reagirao.
Reći da muški žene gledaju samo kao objekt i da ih samo žele povalit su gluposti.
Znaš i sama da nije tako, a zbog takvih izjava smo mi gadovi, kreteni, svinje, a nismo.
Zamisli dečko je nakon 2 godine nešto htio pa Bože moj ako nekog voliš prirodno je da se i fizički zbližite.
Ne kažem da je trebala spavat s njim ali govorit da je on psihopat je u najmanju ruku glupost.
Zato me zanima njen komentar na ovo što sam napisao.
Star 16-03-08, 21:10   #205 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Slažem se s LPK-om. Neukrotiva, jako cijenim tvoj čvrsti stav, mišljenje i sve to, ali zbilja, najnormalnija je stvar da je dečko nakon 2 godine želio seks... I ja bih. (naravno, ne govorim da si mu trebala dati - to je samo tvoja i stvar, samo govorim da mislim da možda ipak nije psihopat i kreten)
I sumnjam da je želio samo pičku, ako je dvije godine bio s tobom. Okej, navaljivati dok si bila bolesna nije u redu, ali inače...
Ontopic: odličan.

Zadnji Uredio Rowanne : 16-03-08 u 21:13.
Rowanne je offline  
Star 16-03-08, 21:15   #206 (permalink)
Banned

Daj mu da ti lize, pa ces vidit kako je to
EXER20 je offline  
Star 16-03-08, 22:27   #207 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,621
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ako nakon dvije godine ne poželiš tu vrstu bliskosti sa svojim partnerom.....onda nemaš šta raditi s njim
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Star 16-03-08, 22:29   #208 (permalink)
Banned

Kita ko kita. strpaj u usta i uzivaj
EXER20 je offline  
Star 16-03-08, 22:32   #209 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,372
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Koja tema, a ja budala čitam sve

Exer - Ti radije samo čitaj jer pišeš samo gluposti i spammaš.

Neukrotiva - Sorry ali tvoji postovi su mi smješni.
Ti moraš još puno toga proći, a s takvim stavovima propuštaš puno toga, nadam se da ćeš to promjeniti jer bi mogla ostat sama.

Nevjerojatno kakav ti je bivši bio gad, sram ga bilo htio je sex, htio je da njegov pišo uđe u tvoju pikicu - sramota.

E 2 godine zajedno a ti mu ništa nisi dala i onda je on sexualni manijak i psihopat.
Razmisli malo 2. godine???!!!
Pa tebi će ovim tempom trebat 90 godina da nekome popušiš.

Ne napadam te ali pričati takve gluposti to je strašno.
Poštujem ja ovo da želiš prvi put s nekim tko je poseban i tko to zaslužuje.
Ne znam što ti radiš sa svojim dečkima, ali da su bili zadovoljni u to sumnjam.
Naravno da te molio i nagovarao, jer više nije mogao trpit tvoj teror.
A da te gledao samo kao objekt, ne bi to trajalo 2.godine.
Ti si u toj priči sexualni manijak i psihopat koji terorizira dečke.

Jesi se kad pitala zašto se svi jebu i zašto cure puše, dečki ližu...
Evo da ti čiko nešto kaže, obično cure prvo puše a onda se jebu....razmisli i o tome.

A ovo da nećeš nikad, pa vjerojatno i nećeš jer nećeš imat kome.
Svaka neiskusna cura, kad ju dečko napali i kad je počne lizat, jednostavno s vremenom popuši dečku.
Ne zato što ju on moli da to napravi nego zato što to radi iz ljubavi, isto kao što se ljudi i jebu iz ljubavi.
Kakvi sexualni objekti, ma daj... mene čudi da te taj dečko nije otpili odavno.
Ponavljam 2. jebene godine....katastrofa.

Rep+ čim budem mogla

2 neukrotiva: nemoj se razbacivati s riječima poput "psihopat". Vjerojatno niti neznaš, a ja se nadam da nećeš ni saznati kako je to

Inače, ovo nije napad ...

Star 16-03-08, 22:52   #210 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Ako nakon dvije godine ne poželiš tu vrstu bliskosti sa svojim partnerom.....onda nemaš šta raditi s njim
potpisujem...
Rowanne je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113