| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; vecinom su takve cure danas....jebale bi se...al da im ne ude...hahah.....nemore to tako...il se jebi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Okus kite vecinom su takve cure danas....jebale bi se...al da im ne ude...hahah.....nemore to tako...il se jebi posteno i kak spada il se nemoj uopce jebat...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| |
| | #202 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| |
| | #204 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
![]() Mene je zasmetalo nešto drugo, a čudi me da nitko nije reagirao. Reći da muški žene gledaju samo kao objekt i da ih samo žele povalit su gluposti. Znaš i sama da nije tako, a zbog takvih izjava smo mi gadovi, kreteni, svinje, a nismo. Zamisli dečko je nakon 2 godine nešto htio pa Bože moj ako nekog voliš prirodno je da se i fizički zbližite. Ne kažem da je trebala spavat s njim ali govorit da je on psihopat je u najmanju ruku glupost. Zato me zanima njen komentar na ovo što sam napisao.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| |
| | #205 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Okus kite Slažem se s LPK-om. Neukrotiva, jako cijenim tvoj čvrsti stav, mišljenje i sve to, ali zbilja, najnormalnija je stvar da je dečko nakon 2 godine želio seks... I ja bih. (naravno, ne govorim da si mu trebala dati - to je samo tvoja i stvar, samo govorim da mislim da možda ipak nije psihopat i kreten)I sumnjam da je želio samo pičku, ako je dvije godine bio s tobom. Okej, navaljivati dok si bila bolesna nije u redu, ali inače... ![]() Ontopic: odličan. ![]() Zadnji Uredio Rowanne : 16-03-08 u 21:13. |
| |
| | #207 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Ako nakon dvije godine ne poželiš tu vrstu bliskosti sa svojim partnerom.....onda nemaš šta raditi s njim
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| |
| | #209 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
![]() Rep+ čim budem mogla 2 neukrotiva: nemoj se razbacivati s riječima poput "psihopat". Vjerojatno niti neznaš, a ja se nadam da nećeš ni saznati kako je to ![]() Inače, ovo nije napad ... ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.

(naravno, ne govorim da si mu trebala dati - to je samo tvoja i stvar, samo govorim da mislim da možda ipak nije psihopat i kreten)