| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LPK Koja tema, a ja budala čitam sve Exer - Ti radije samo čitaj jer pišeš samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #221 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Okus kite Citat:
![]() ![]()
__________________ S cigaretom u ruci i bolom u duši uzdah mi se ote jebem te živote | |
| |
| | #226 (permalink) | ||
| Banned | Re: Okus kite vidi vidi vidi..tek sam sad vidila komentare.... pa hajde da odgovorim ![]() Citat:
a sad da pređem na dorinu.... ovako: Citat:
a sad da ostalima kažem.... "ona bi se jebala a da joj ne uđe" - na to ću reći samo ovo- jebala bi se al da uđe kurac od osobe koja je meni prava za to, jebemu pa da sam tjela mogla sam se jebat puno puta već,mogu se svaki dan jebati i ne svaćam šta je vama toliko čudno da se ne želim jebati s pogrešnom osobom.... | ||
| |
| | #227 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Vidim da nisi shvatila poantu moga posta, a i ne čitaš pažljivo. Tipično za tebe, jer nije nam ovo prvi put da se ne slažemo, sjetimo se tvojih početaka ![]() Zanimljivo, komentiraš selektivno dio po dio mog posta što nema smisla, jer onda gubi na smislu. Očekivao sam puno zreliji odgovor, a dobio sam recept kako ispeći jaje. S obzirom da sam dobio podcjenjivački odgovor, malo ću ti pojasnit što sam htio reći svojim postom. Briga mene za tvoje veze, za tvoje dečke, ja sam samo komentirao sve tvoje postove u ovoj temi, a koliko god tebi bilo krivo, smješni su. Nazvati dečka psihopatom jer te molio, pa to je strašno. Ponavljam briga me kakav je dečko i kakav je vaš odnos bio. Kažeš navika zašto ga onda nisi prije odjebala, nego dečko bez veze potrošio vrijeme na tebe a mogao je naći drugu žrtvu za moljakanje. Ne brini znam da si ti njega otpilila, ne trebaš se time ponosit ![]() Ne želim pobijat tvoje stavove, jer to nema smisla. Samo ću ti dati jedan dobronamjeran savjet, a ti ga shvati kako želiš. Ok, imaš svoje stavove, ali nemoj pisat o nečemu što ne znaš i nisi probala. Ono što nisi probala i što ne znaš samo čitaj, jer ako nisi pušila, što onda radiš u ovoj temi, kad ne znaš kakav je okus. Stani kraj Exera i čitaj a ne spammat bez veze. Ajd da se i ja bacim na Dorinu, koja je btw sve super napisala i moram joj dat repicu čim budem mogao, jer dužan sam joj za više postova. Mala je sve super napisala ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| |
| | #228 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Ja bih te molila da citiraš kak spada... OnTopic: Ne doslovno držanje za ruke pobogu Mislim da je većina shvatila kaj sam mislila pod tim ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| |
| | #230 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite ma neukrotiva je zmaj.(respect) nije ni cudo kaj ste se svi okomili na nju. decki - zato jer bi htjeli da im da. a cure- jer su ljubomorne sto i one nisu imale dovoljno jaki karakter,pa su se dale nagovorit na stvari na koje jos nisu bile spremne ![]() pa bude se neukrotiva vec poj.. al kad joj se bude dalo ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:28.

Ova je teorija postala tako