Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LPK Koja tema, a ja budala čitam sve Exer - Ti radije samo čitaj jer pišeš samo ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 17-03-08, 01:04   #221 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 4,363
mab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab
Re: Okus kite

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Koja tema, a ja budala čitam sve

Exer - Ti radije samo čitaj jer pišeš samo gluposti i spammaš.

Neukrotiva - Sorry ali tvoji postovi su mi smješni.
Ti moraš još puno toga proći, a s takvim stavovima propuštaš puno toga, nadam se da ćeš to promjeniti jer bi mogla ostat sama.

Nevjerojatno kakav ti je bivši bio gad, sram ga bilo htio je sex, htio je da njegov pišo uđe u tvoju pikicu - sramota.

E 2 godine zajedno a ti mu ništa nisi dala i onda je on sexualni manijak i psihopat.
Razmisli malo 2. godine???!!!
Pa tebi će ovim tempom trebat 90 godina da nekome popušiš.

Ne napadam te ali pričati takve gluposti to je strašno.
Poštujem ja ovo da želiš prvi put s nekim tko je poseban i tko to zaslužuje.
Ne znam što ti radiš sa svojim dečkima, ali da su bili zadovoljni u to sumnjam.
Naravno da te molio i nagovarao, jer više nije mogao trpit tvoj teror.
A da te gledao samo kao objekt, ne bi to trajalo 2.godine.
Ti si u toj priči sexualni manijak i psihopat koji terorizira dečke.

Jesi se kad pitala zašto se svi jebu i zašto cure puše, dečki ližu...
Evo da ti čiko nešto kaže, obično cure prvo puše a onda se jebu....razmisli i o tome.

A ovo da nećeš nikad, pa vjerojatno i nećeš jer nećeš imat kome.
Svaka neiskusna cura, kad ju dečko napali i kad je počne lizat, jednostavno s vremenom popuši dečku.
Ne zato što ju on moli da to napravi nego zato što to radi iz ljubavi, isto kao što se ljudi i jebu iz ljubavi.
Kakvi sexualni objekti, ma daj... mene čudi da te taj dečko nije otpili odavno.
Ponavljam 2. jebene godine....katastrofa.

Što se tiče teme, ne znam za kitu ali znam za pičku.
Ako se cura redevito pere i sve drži na nekoj higijenskoj razini, onda je ugodnog mirisa i okusa.
Čak i kad svršava nije loše, jedino zajeb ako poslije menge zna ostat onaj željezni okus ali sve se da istrpit.

Star 17-03-08, 01:26   #222 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Okus kite

Citat:
Koja tema, a ja budala čitam sve

Exer - Ti radije samo čitaj jer pišeš samo gluposti i spammaš.

Star 17-03-08, 01:28   #223 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 21
Poruka: 748
EXER20 se izdvaja iz mase

ja sam i otvorio temu :
EXER20 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 17-03-08, 01:30   #224 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Okus kite

Citat:
Pravi autor: EXER20 Pogledaj Poruke
ja sam i otvorio temu :
baš si faca, jelda??
Star 17-03-08, 06:42   #225 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 19
Poruka: 1,035
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Star 17-03-08, 18:55   #226 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

vidi vidi vidi..tek sam sad vidila komentare.... pa hajde da odgovorim

Citat:
Neukrotiva - Sorry ali tvoji postovi su mi smješni.
pa ako su ti smiješni onda ih zaobiđi ili im se jednostavno smij.

Ti moraš još puno toga proći, a s takvim stavovima propuštaš puno toga, nadam se da ćeš to promjeniti jer bi mogla ostat sama.
-bez brige ne moraš se bojati da ću ostati sama imam ja puno ponuda-i baš radi takvog mog razmišljanja mnogi ljudi me i cijene i žele biti sa mnom.

Nevjerojatno kakav ti je bivši bio gad, sram ga bilo htio je sex, htio je da njegov pišo uđe u tvoju pikicu - sramota.

očito da je tebi neshvatljivo da je bio gad... i da ja takom gadu nisam dala ali jebi ga ne planiram ti objašnjavati-već sam dovoljno rekla-i ponavljam drago mi je jel mu nisam dala...

E 2 godine zajedno a ti mu ništa nisi dala i onda je on sexualni manijak i psihopat.

-njemu ni mama ništa ne da-ne mislim na sex nego ovako..njega ni rođena mama ne voli.
Razmisli malo 2. godine???!!!

Pa tebi će ovim tempom trebat 90 godina da nekome popušiš.

pa taman i da treba-to je moja stvar...ko me voli voli me i bez toga da mu pušim kurac.

Ne napadam te ali pričati takve gluposti to je strašno.

-za mene to nisu gluposti-mnogima je to jako dobro i zrelo razmišljanje.ali meni je najvažnije da je meni to dobro razmišljanje i ne tiče me se šta ti ili neko drugi misli o tome..

Poštujem ja ovo da želiš prvi put s nekim tko je poseban i tko to zaslužuje.

-drago mi je

Ne znam što ti radiš sa svojim dečkima, ali da su bili zadovoljni u to sumnjam.
-onda sumnjaj i dalje.ja znam da jesu....

Naravno da te molio i nagovarao, jer više nije mogao trpit tvoj teror.
moj teror?! kad ženska ne da dečku onda ga terorizira kad mu odma da onda je drolja po vašem...
a šta trebam dabvat pičke takim kretenima i onda plakat kao neke i kajat se radi toga?!ima vremena-kad naleti tip koji je toga vrijedan karat ću se dok ne naleti ne.

A da te gledao samo kao objekt, ne bi to trajalo 2.godine.
Ti si u toj priči sexualni manijak i psihopat koji terorizira dečke.
-pa de molim te jel si ti ikad čuo za naviku?-bar je on meni bio navika---i s tim svojim kretenskim ponašanjem i nerazumijevanjem i prisiljavanjem me je samo odbio.

Jesi se kad pitala zašto se svi jebu i zašto cure puše, dečki ližu...
Evo da ti čiko nešto kaže, obično cure prvo puše a onda se jebu....razmisli i o tome.
-baš me briga šta sve cure rade,zašto ja moram biti kao i druge? ja ak neš budem radila radit ću zbog toga što to ja želim a ne zato što to druge ženske rade !ja imam svoj stav i svoje razmišljanje a oćeš ga ti uvažavati ili ne to je samo tvoja stvar.

A ovo da nećeš nikad, pa vjerojatno i nećeš jer nećeš imat kome.
-uh,ne brini se da neću imati kome u tom si se gadno prevario.ne poznaješ ti mene zato tako i pričaš

Svaka neiskusna cura, kad ju dečko napali i kad je počne lizat, jednostavno s vremenom popuši dečku.

-nije istina.... to iz iskustva kažem. dečko me je napalio i je me i lizao ali mu nisam pušila a nit se karala..

Ne zato što ju on moli da to napravi nego zato što to radi iz ljubavi, isto kao što se ljudi i jebu iz ljubavi.

neki se jebu iz ljubavi a neki se jebu sam et tak da se jebu da se isprazne.

Kakvi sexualni objekti, ma daj... mene čudi da te taj dečko nije otpili odavno.
-ko je reko da je on mene otpilio?!

Ponavljam 2. jebene godine....katastrofa.
pa i meni je katasrofa što sam bila s njim...

a sad da pređem na dorinu.... ovako:

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
2. god. veze bez ičega? Kaj ste se držali za ruke 2. god? Sorry ali meni je to ipak previše
-nismo se držali za ruke samo.... ne moram iznosit detalje šta smo radili.

One teorije "moram ga upoznati kao osobu" su totalno bezvezne. Da bi upoznala nekoga kao osobu za to ti treba cijeli život, a ponekada je i to premalo vremena.
-pa istina da je potreban cijeli život da nekog upoznaš kak spada.ali opet ga upoznaš dovoljno i vidiš dal je on dobar za tebe ili ne.
Obožavam ove teorije čula - rekla - kazala iz nimalo domaćeg iskustva kakav je tko zapravo. Naprosto su odlične.
Ova je teorija postala tako
-ak obožavaš te teorije ond ih obožavaj i dalje...

a sad da ostalima kažem....
"ona bi se jebala a da joj ne uđe" - na to ću reći samo ovo-
jebala bi se al da uđe kurac od osobe koja je meni prava za to, jebemu pa da sam tjela mogla sam se jebat puno puta već,mogu se svaki dan jebati i ne svaćam šta je vama toliko čudno da se ne želim jebati s pogrešnom osobom....

neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 17-03-08, 19:45   #227 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Vidim da nisi shvatila poantu moga posta, a i ne čitaš pažljivo.
Tipično za tebe, jer nije nam ovo prvi put da se ne slažemo, sjetimo se tvojih početaka
Zanimljivo, komentiraš selektivno dio po dio mog posta što nema smisla, jer onda gubi na smislu.
Očekivao sam puno zreliji odgovor, a dobio sam recept kako ispeći jaje.
S obzirom da sam dobio podcjenjivački odgovor, malo ću ti pojasnit što sam htio reći svojim postom.
Briga mene za tvoje veze, za tvoje dečke, ja sam samo komentirao sve tvoje postove u ovoj temi,
a koliko god tebi bilo krivo, smješni su.
Nazvati dečka psihopatom jer te molio, pa to je strašno.
Ponavljam briga me kakav je dečko i kakav je vaš odnos bio.
Kažeš navika zašto ga onda nisi prije odjebala, nego dečko bez veze potrošio vrijeme na tebe
a mogao je naći drugu žrtvu za moljakanje.
Ne brini znam da si ti njega otpilila, ne trebaš se time ponosit
Ne želim pobijat tvoje stavove, jer to nema smisla.
Samo ću ti dati jedan dobronamjeran savjet, a ti ga shvati kako želiš.
Ok, imaš svoje stavove, ali nemoj pisat o nečemu što ne znaš i nisi probala.
Ono što nisi probala i što ne znaš samo čitaj, jer ako nisi pušila, što onda radiš u ovoj temi, kad ne znaš kakav je okus.
Stani kraj Exera i čitaj a ne spammat bez veze.
Ajd da se i ja bacim na Dorinu, koja je btw sve super napisala i moram joj dat repicu čim budem mogao,
jer dužan sam joj za više postova. Mala je sve super napisala
Star 17-03-08, 20:37   #228 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja bih te molila da citiraš kak spada...

OnTopic: Ne doslovno držanje za ruke pobogu

Mislim da je većina shvatila kaj sam mislila pod tim
Star 17-03-08, 20:43   #229 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 21
Poruka: 748
EXER20 se izdvaja iz mase

opa dobro mi tema uspjela 23 stranice. nice
EXER20 je offline  
Star 17-03-08, 21:00   #230 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 798
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

ma neukrotiva je zmaj.(respect) nije ni cudo kaj ste se svi okomili na nju.
decki - zato jer bi htjeli da im da.
a cure- jer su ljubomorne sto i one nisu imale dovoljno jaki karakter,pa su se dale nagovorit na stvari na koje jos nisu bile spremne
pa bude se neukrotiva vec poj.. al kad joj se bude dalo
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114