| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; Aha, bas smo svi ljubomorni na neukrotivu_031..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #232 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| |
| | #234 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite mali lapsus, al jbg.Niti bi htio da mi da niti sam ljubomoran, Dobro Oljo pusti Neukrotivu i napiši nešto o temi ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| |
| | #235 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Ej, neukrotiva.. da sam ti ja dečko, jel bi mogao dobit neki poljubac u obraz? Dobro, ne treba odmah... nakon tako.. tri mjeseca. ..možda 4.. da ne navaljujem? ...samo pitam.. evo držao bi ruke na leđima za svaki slučaj da mi koja ne pobjegne tamo gdje ne treba. ..i da ne spamam.. ne znam koji je okus kita, al jeo sam danas tunu s povrćem. Nije loša. Jel se to broji ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 17-03-08 u 21:54. |
| |
| | #237 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite okus kite = okus dinje. pitanje je: dali kita ima okus dinje jer mi je dinja najdraze voce, ili mi je dinja najdraze voce nakon sto sam probala kitu? hmm..
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| |
| | #240 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Ne slazem se opcenito sa tvojom gore navedenom teorijom pa eto... ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:30.