| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; olja dar- ne zajebavaj.... nisam takva kakvom me opisuješ... lpk-sječam se svog početka na forumu - "da li bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #242 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Okus kite Citat:
![]() ![]() Irm e stvarno si gay. Sad i pušiš joj muškima. ![]() Okus kite? Neam pojma. Nisam probao. Ali Bože, od nas je muških... mora da je nadasve ugodan, osvježavajući i božanstven. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata | |
| |
| | #247 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite 2 neukrotiva: ovo je totalni off ![]() Ja neznam kaj smo mi pojedini trebali shvatiti onom pjesmom. Možda tvoju neku wannabe superiornst ili pak frustraciju?? ![]() No nema veze, odrast ćeš i ti pa ćeš shvatiti da sve što ti netko kaže nije napad i da čula - rekla - kazala savjeti nisu uvijek najbolja opcija. Ako želiš o nekoj temi i raspravljati budi upućena u nju. Ako pak neznaš ništa o njoj - šuti! Do tada, evo tebi jedna negativna. Shvati je kako želiš. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 18-03-08 u 00:11. |
| |
| | #250 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Okus kite Picana već benan? Mora da je rekorder skakaonice. OT - Mislim, bolestan je topic. Okus kite....Ako se redovite pere možda je bolji. Ako se namaže šlagom - valjda je bolji. Ako se ne pere - smrdi valjda. Mislim, ne znam. Da je okus ženskog organa u pitanju tu bi nešto znao.. ali nisam kitu probao. Nema je još u Mekdonaldsu za van naručiti... Ima kod Buce ali on nedaje priloge... pa je nisam okusio. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:45.

nisam takva kakvom me opisuješ...