| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 pa i meni je katasrofa što sam bila s njim... Nakon 2 godine kažeš da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 102
![]() | Re: Okus kite Nakon 2 godine kažeš da je katastrofa i da je gad? Zašto onda 2 godine? ![]() Citat:
![]() Što se ostalog tiče, u pravu si. Tvoje tijelo, tvoj izbor. Kome ne paše, ne mora biti s tobom. Iskrena si pa ću sačekati tvoj komentar o okusu kite. Ostalima ništa ne vjerujem. ![]()
__________________ Mrzim potpis i zato ga nemam! | |
| |
| | #252 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
ali kad ja tako volim zajebavat ![]() Zlo i naopako, ti ćeš se načekat ![]() | |
| |
| | #253 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ostavio si me bez texta..... eto...... ![]()
__________________ Who's Your daddy now! | |
| |
| | #254 (permalink) | |
| Banned | Re: Okus kite Citat:
ja i jesam odrasla.... možda jesi starija ali ne i zrelija od mene. i ne želim se više raspravljati s tobom o tome. ja sam sam rekla da nisam pušila i da ne bi pušila-i onda sam priočala s ljudima o tome. evo i tebi jedna negativna-imala sam razloga puno puta ti dati,ali nisam tjela biti bezobrazna i bzvz ti davati negativu....ali et... i dosta o tome sada... ![]() | |
| |
| | #255 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-03-08 Godina: 26
Poruka: 103
![]() | Re: Okus kite čekaj , jesam dobro skužio? dečko ti je lizao, i onda si mu rekla nakon toga odi doma, ništa od pušenja ili nedaj bože seksa a bome bi i ja popizdio na njegovom mjestu ![]() treba se znat neka kultura, ako ti poliže ti uzvratiš ![]() |
| |
| | #256 (permalink) | ||
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() Citat:
![]() Nije to tako strašno ![]() ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | ||
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:52.