Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mia_me Kako ste mudri, hahaha Postoji romantika ne samo sex , Probajte, brinite se o sebi pogotovo djevojke, ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 20-03-08, 20:57   #301 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,495
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan
Re: Okus kite

Citat:
Pravi autor: mia_me Pogledaj Poruke
Kako ste mudri, hahaha Postoji romantika ne samo sex, Probajte, brinite se o sebi pogotovo djevojke, a ne sta ON misli, kada mu dodje da ste na raspolaganju itd, te divne stvari hahahaha.
Sramota da zene tako malo i nisko misle o sebi, kazu da smo sebicne, pokazite tu sebicnost, pa vas nitko nece potrkavati kako oce, kada se im oce i di se im oce.
Od nekuda postoji strah, ako kazemo NE da je sav zivot gotov.
Nije, nikad nece biti, samo malo mudrosti, pa zene smo nakom svega, mudrost nije tesko tu naci
hahaha
Aha, samo, eto, i ja sam zena, a nisam nesto romanticna, vishe me privlaci avantura i neocekivane 'vatre' sa svojim deckom, jednostavno vishe volim tako, to mi je naj-naj i budem kompletno zadovoljna! Znaci li to da nisam mudra?!

Drugo, slazem se da zena trba imati svoje ja, ali tim stavom "odbijaj ga" da bi ispala faca, jednom po jednom kad mu se 'digne', mo'sh ga samo oterati da uziva na drugom mestu...
Star 20-03-08, 21:46   #302 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
O jadnice zar ne vidis koliko mi je godina

Aj mozak u glavu, pa ce i tebi doci dobro dani
Badava ti ta brojka i prodike... i nije ovo tako ozbiljna tema. Opusti se malo.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 21-03-08, 03:46   #303 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-03-08
Godina: 33
Poruka: 10
mia_me se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
pa napiši onda kakav je okus kite muškarca koji te voli i kojega voliš. oprane kite, naravno.

Sta da napisem?? Ovo je zenski kutak, koliko sam shvatila,a u vecini muskarci su znatizeljni

Sta je cisto, je cisto i najglavnije za mene, onda sve je ok, joj da znas moze prohtjeve nebi me ni pitao nista.
Nebi imao toliko vremena da citas

Nebi se ni javila da nism vidjela sta cure pisu, za zadovoljavanje partnera a ne misle o sebi. Prvo JA onda drugi, muuskaraca ima ko komaraca u ljeti nije nestasica.
Ali kada bas si tako znatizeljan, kada KITA miirse na mene, na moj slatki tek onda je super, inace bljak, fuj.

Aj popi na moj ceh i misli kako je divno zenu zadovoljiti, zaboraviti na sebe i onda uzivati u dvoje sa kitom ili bez. Tako radi pravi muskarac jer imati Kitu nije dokaz muskosti
Star 21-03-08, 03:51   #304 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Aha, samo, eto, i ja sam zena, a nisam nesto romanticna, vishe me privlaci avantura i neocekivane 'vatre' sa svojim deckom, jednostavno vishe volim tako, to mi je naj-naj i budem kompletno zadovoljna! Znaci li to da nisam mudra?!

Drugo, slazem se da zena trba imati svoje ja, ali tim stavom "odbijaj ga" da bi ispala faca, jednom po jednom kad mu se 'digne', mo'sh ga samo oterati da uziva na drugom mestu...

Steta probaj ljubav, predivna je, vjeruj mi

Zadnji Uredio mia_me : 21-03-08 u 03:53. Razlog: because
mia_me je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 21-03-08, 03:58   #305 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Badava ti ta brojka i prodike... i nije ovo tako ozbiljna tema. Opusti se malo.
Mislis? Tema je preozbiljna za takav forum, di su najvise jako mladi ljudi tin's, djevojcice. To je pitanje za forum di je uvjet 18 godina starosti najmanje. AIDS se siri ko da je na vutri, i moramo biti svi odgovorni za nase zdravlje, a kako je mene moja baka ucila, cistoca je pola zdravlja.
Star 21-03-08, 04:15   #306 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
post je za skroz neku drugu temu. Tema je okus kite......a u tvom postu nigdje ne piše kakav je okus.......

i ove poboldane moralne propovjedi, tu zbilja nemaju mjesta

Ova tema nema smisla ni morala, na ovakovom forumu, samo skriveni vojarizam, nije bilo vredjanja nikoga. Ko se je nasao uvreden to bad. Tko ima misljenje da samo petnajst godisnjaci mogu tu da pisu onda je administrator trebao da zatvori uvu temu.
Dok god je otvorena, pisat cu ako mi se pise, ako ne necu, ovisi o mojem vremenu. Portal mora da bude demokratski.
Sta se tice moralnih propovjedi, mozda bi ih tu trebalo, ali ne od mene, ja neradim zabadava. Sta sam pisala je moje misljenje, ali mozda nemoze svatko da raspozna razgovor, misljenja i kritike, a kamo li tek propovjedi.

aaaa da ne zaboravim spomenuti okus Kite njam njam
Star 21-03-08, 08:57   #307 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 6,495
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Citat:
Steta probaj ljubav, predivna je, vjeruj mi
Probala sam, i bash zbog toga nekad tesko mogu da odolim, i sta mislis, da li prvo mislim da zadovoljim njega ili sebe onda kad se meni hoce?! Znas, postoji ljubav i strast!!!
Star 21-03-08, 09:37   #308 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Tema je preozbiljna za takav forum, di su najvise jako mladi ljudi tin's, djevojcice.
Ja ne mislim tako. Tin's? Šta ti je to?
Citat:
AIDS se siri ko da je na vutri, i moramo biti svi odgovorni za nase zdravlje..
šta ti je to "vutri"?
Citat:
...a kako je mene moja baka ucila, cistoca je pola zdravlja...
Za čistoću se slažem, ali tvoji postovi izgledaju kao da ih i piše tvoja baka.

..i da.. ovak ti se odgovara na više pitanja. Ne treba pisat 4 posta. Bok!
Dar1 je offline  
Star 21-03-08, 09:42   #309 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Poruka: 6,373
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

a jeste svi ludi.. pričate o ljubavi, strasti i neznam čemu a zapravo bi se žene trebale izjasniti o okusu kite...
Star 21-03-08, 10:24   #310 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,418
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Sta da napisem?? Ovo je zenski kutak, koliko sam shvatila,a u vecini muskarci su znatizeljni
ista stvar je u muškom kutku, s obrnutim ulogama. pogledaj malo.

Citat:
Ali kada bas si tako znatizeljan, kada KITA miirse na mene, na moj slatki tek onda je super, inace bljak, fuj.
pa to smo htjeli čuti.

ček, tebi je kita zapravo instrument kušanja vlastitih sokova? ma zapravo ti bi sebe najradije lizala, samoljubivice jedna!

probaj izvaditi par rebarca pa ćeš moći.

Citat:
Aj popi na moj ceh i misli kako je divno zenu zadovoljiti, zaboraviti na sebe i onda uzivati u dvoje sa kitom ili bez. Tako radi pravi muskarac jer imati Kitu nije dokaz muskosti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114