| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mia_me Kako ste mudri, hahaha Postoji romantika ne samo sex , Probajte, brinite se o sebi pogotovo djevojke, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #301 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
![]() Drugo, slazem se da zena trba imati svoje ja, ali tim stavom "odbijaj ga" da bi ispala faca, jednom po jednom kad mu se 'digne', mo'sh ga samo oterati da uziva na drugom mestu...
__________________ The rage and love... the story of my life... | |
| |
| | #303 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-03-08 Godina: 33
Poruka: 10
![]() | Re: Okus kite Citat:
Sta da napisem?? Ovo je zenski kutak, koliko sam shvatila,a u vecini muskarci su znatizeljni ![]() Sta je cisto, je cisto i najglavnije za mene, onda sve je ok, joj da znas moze prohtjeve nebi me ni pitao nista. Nebi imao toliko vremena da citas ![]() Nebi se ni javila da nism vidjela sta cure pisu, za zadovoljavanje partnera a ne misle o sebi. Prvo JA onda drugi, muuskaraca ima ko komaraca u ljeti nije nestasica. Ali kada bas si tako znatizeljan, kada KITA miirse na mene, na moj slatki tek onda je super, inace bljak, fuj. Aj popi na moj ceh i misli kako je divno zenu zadovoljiti, zaboraviti na sebe i onda uzivati u dvoje sa kitom ili bez. Tako radi pravi muskarac jer imati Kitu nije dokaz muskosti![]()
__________________ Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway. | |
| |
| | #304 (permalink) | |
Steta probaj ljubav, predivna je, vjeruj mi ![]()
__________________ Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway. Zadnji Uredio mia_me : 21-03-08 u 03:53. Razlog: because | |
| |
| | #305 (permalink) | |
![]()
| |
| | #306 (permalink) | |
Ova tema nema smisla ni morala, na ovakovom forumu, samo skriveni vojarizam, nije bilo vredjanja nikoga. Ko se je nasao uvreden to bad. Tko ima misljenje da samo petnajst godisnjaci mogu tu da pisu onda je administrator trebao da zatvori uvu temu.Dok god je otvorena, pisat cu ako mi se pise, ako ne necu, ovisi o mojem vremenu. Portal mora da bude demokratski. Sta se tice moralnih propovjedi, mozda bi ih tu trebalo, ali ne od mene, ja neradim zabadava. Sta sam pisala je moje misljenje, ali mozda nemoze svatko da raspozna razgovor, misljenja i kritike, a kamo li tek propovjedi. ![]() aaaa da ne zaboravim spomenuti okus Kite njam njam
| |
| | #307 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Probala sam, i bash zbog toga nekad tesko mogu da odolim, i sta mislis, da li prvo mislim da zadovoljim njega ili sebe onda kad se meni hoce?! Znas, postoji ljubav i strast!!!
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| |
| | #308 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
Citat:
![]() Za čistoću se slažem, ali tvoji postovi izgledaju kao da ih i piše tvoja baka. ..i da.. ovak ti se odgovara na više pitanja. Ne treba pisat 4 posta. Bok! | ||
| |
| | #310 (permalink) | |||
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,418
![]() Citat:
ček, tebi je kita zapravo instrument kušanja vlastitih sokova? ma zapravo ti bi sebe najradije lizala, samoljubivice jedna! ![]() probaj izvaditi par rebarca pa ćeš moći. ![]() Citat:
![]() ![]()
__________________ | |||
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:41.

Tako radi pravi muskarac jer imati Kitu nije dokaz muskosti

njam njam