| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; Glot? Prevod, molim... Hvala.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #323 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Ne zajebavam te. Nikad nisam čuo za taj izraz, majke mi mile... Jebate, šta se odmah ljutiš?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| |
| | #324 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite isto kao što nisi čuo bjelosvjetske opajdare, i šta ono još je bilo ...Ispast će da su muški počeli lagiti, to stvarno ne bi bilo fer za tako jednu poštenu, iskrenu, fair play vrstu... ispast će da sam ti ja edukator na phorumu, ipak nisi to smio dopustiti, žensko sam, sjećaš se ... |
| |
| | #325 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Pa nisam nikad čuo ni za te "opajdare" I ja ne lažem. Ja nisam žensko.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| |
| | #327 (permalink) | |
| Banned | Re: Okus kite Citat:
slušaj kao prvo ja se ne furam na neki ponos .... jebeš one koji se furaju na nešto što nisu,,,ja sam takva kakva sam.naravno da to ne nadoknađuje jel koliko ja znam nema žensku i nije imo ....pa divi se onda i dalje koliko je izdržao.to nije karakter neg traume-kakve traume?de uopće mi se ne raspravlja o tome više...a o mom karakteru bolje nemoj govoriti jel ga ne znaš....aj ![]() | |
| |
| | #329 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Tu ima 33 stranice pa ne kuzim bas o čemu je rasprava. Na 33 stranice o tome kako necija kita ima okus? Ovisi ponajvise o higijeni. Odmah poslije tusiranja ima po nicemu. Nakon nekog vremena je vrlo vjerojatno lagano slankasta od znojenja, a kasnije bogte pitaj na sta. Nije da sam probao, ali logički zaključujem. e sad, zast Neukotiva ima borbu sa vjetrenjacama koliko vidim u zadnjih par strana. Gdje je nastao incident? Ko nece kome probat kakvog mu je okusa spolni organ? ![]() aje ljudi, da se i ja uključim. dosadno mi je, a nema posla. Svi skraceno rade ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:02.

...
nemam sta reci osim
....pa divi se onda i dalje koliko je izdržao.