| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Tu ima 33 stranice pa ne kuzim bas o čemu je rasprava. Na 33 stranice o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #331 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
![]() Ma shala ![]() Ekipa se razvezala o okusu kite , a to ti je kao da tražiš općeniti okus nečijeg poljupca....svi imamo različiti.. netko puši (cigare )...netko pije previše kava, netko ima pokvarene zube...okus je uvijek drugačiji...Pa tak i kita...netko ne pere kitu...netko se netom prije oznojio pa je slana, netko ju je prao sa head and shouldersom sa mentolom pa je ko orbit...ovisi o pojedincu... osobno mislim da bi se trebala razviti policijska metoda nalaženja kriminalaca gdje bi ženske policajke prema okusu kite nalazile kriminalce... Naravno identifikacija okusa kite bi bila obavezna za svakog punoljetnog građanina i morala bi se apdejtat jednom godišnje ![]() mislim da će se svi muški članovi složiti s ovom metodom policijske istrage ![]() | |
| |
| | #333 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Pa al koliko kuzim Neukrotiva ispada crna ofca jer nije još nikome pruzila oralno zadovoljstvo? ili se varam?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
| | #334 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Ova Mia_me malo previše dramatizira. Nisi shvatila bit teme, mješaš pojmove kao što su ljubav, strast, sex.... i kakve to veze ima s okusom kite.. ![]() Ovo nije takva tema i nema veze s tim, o tome piši na nekoj drugoj temi. Što se tiče ovoga da cure moraju mislit na sebe, na zadovoljenje svojih potreba i ne samo nama udovoljavat. Iznenadila bi se ali uglavnom se događa da cure misle samo na sebe, a i muškima je samo vaše zadovoljenje na napameti tako da se često događa da budu zakinuti, ali ok to je sasvim druga tema. Nažalost vremena su takva da je danas važnije da žena svrši i da bude zadovoljena nego naše potrebe. Sve ste počele diktirat, tako da možemo biti sretni ako uopće ima sexa. Promjenile su se uloge i danas se moramo borit za sve, pa tako i za svoje zadovoljenje. Meni iskreno ne smeta, neka borbe počnu ![]() Neukrotiva - opet spammaš ![]() Oggy- Djelomično si u pravu ![]() Ma Neukrotiva malo pretjeruje i tvrdoglava je ali što se tu može. Mlada je, nadobudna, misli da sve zna a zaboravlja da su neki bili u njenim godinama. Samo pogledaj njene postove, jer ne zna ništa o okusu pa spamma. A rasprava je počela, odnosno ja sam je započeo jer je terorizirala bivšeg "dečka" ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 21-03-08 u 15:12. |
| |
| | #335 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
Al sa 19 godina i takvim stavovima fakat ne znam gdje ces nac nekog cistunca..a uostalom, ja ne znam kako ti mozes govorit da se tebi gadi stavit ga u usta i sl.kad nisi ni probala.. i jos na takav nacin 'fujki fujki gadi mi se, *ebat cu se ja, al pusit necu bla blaa'..Ma sorry al ja ne podnosim takve cure iako sam i ja cura, al da sam musko i ja bi se zgrazala toga.. To ti sve ide na principu primanja i davanja, i ak mislis da ces se sevit a neces pusit -> neces dobit ni ti..po meni od toga nikakve koristi.. Samo sam htjela reci da mi se gadi nacin na koji ti govoris o necemu sto nisi ni probala.. evo i tebi ![]() | |
| |
| | #336 (permalink) | ||
| Banned | Re: Okus kite Citat:
Citat:
nisam ga terorizirala-neg nije bio osoba za jebanje. | ||
| |
| | #337 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Evo da malo poduprem Neukrotivu, ja sam hodala s dečkom 2 godine, bez ikakvih aktivnosti i to od 16-18godina, ne vidim šta je čudno tu... da se vratim na temu, ima ona poslovica ''o ukusima se ne treba raspravljati'' ''de gustibus non est disputandum'' ... mislim da je naziv teme malo pregrub... da je malo blaži vjerojatno bi se moglo suptilnije razgovarati i puno konktetnije odgovore dobiti, ovo je manje više (koliko sam primijetila) mlaćenje prazne slame, ali dobra je zezancija, to ok... |
| |
| | #338 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
koliko misliš da dečko mora potrošiti vremena na tebe da bi postao osoba za jebanje ![]() A za okus kite...nemoj kritizirati ako nisi probala ![]() | |
| |
| | #340 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:05.

)...netko pije previše kava, netko ima pokvarene zube...okus je uvijek drugačiji...

.... jebeš one koji se furaju na nešto što nisu,,,ja sam takva kakva sam.
....pa divi se onda i dalje koliko je izdržao.
i jos na takav nacin 'fujki fujki gadi mi se, *ebat cu se ja, al pusit necu bla blaa'..