Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Tu ima 33 stranice pa ne kuzim bas o čemu je rasprava. Na 33 stranice o ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 21-03-08, 14:47   #331 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan
Re: Okus kite

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Tu ima 33 stranice pa ne kuzim bas o čemu je rasprava.
Na 33 stranice o tome kako necija kita ima okus? Ovisi ponajvise o higijeni. Odmah poslije tusiranja ima po nicemu. Nakon nekog vremena je vrlo vjerojatno lagano slankasta od znojenja, a kasnije bogte pitaj na sta. Nije da sam probao, ali logički zaključujem.
e sad, zast Neukotiva ima borbu sa vjetrenjacama koliko vidim u zadnjih par strana. Gdje je nastao incident? Ko nece kome probat kakvog mu je okusa spolni organ?
aje ljudi, da se i ja uključim. dosadno mi je, a nema posla. Svi skraceno rade
neukrotiva neće da proba nikome od nas

Ma shala

Ekipa se razvezala o okusu kite , a to ti je kao da tražiš općeniti okus nečijeg poljupca....svi imamo različiti..

netko puši (cigare)...netko pije previše kava, netko ima pokvarene zube...okus je uvijek drugačiji...

Pa tak i kita...netko ne pere kitu...netko se netom prije oznojio pa je slana, netko ju je prao sa head and shouldersom sa mentolom pa je ko orbit...ovisi o pojedincu...

osobno mislim da bi se trebala razviti policijska metoda nalaženja kriminalaca gdje bi ženske policajke prema okusu kite nalazile kriminalce...

Naravno identifikacija okusa kite bi bila obavezna za svakog punoljetnog građanina i morala bi se apdejtat jednom godišnje

mislim da će se svi muški članovi složiti s ovom metodom policijske istrage
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 21-03-08, 14:48   #332 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Da, ali ovde nije samo u pitanju ukus, vec da li je to nama slatko...
Slatko je...
Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 21-03-08, 14:50   #333 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,371
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Pa al koliko kuzim Neukrotiva ispada crna ofca jer nije još nikome pruzila oralno zadovoljstvo? ili se varam?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Star 21-03-08, 15:03   #334 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Ova Mia_me malo previše dramatizira.

Nisi shvatila bit teme, mješaš pojmove kao što su ljubav, strast, sex.... i kakve to veze ima s okusom kite..
Ovo nije takva tema i nema veze s tim, o tome piši na nekoj drugoj temi.
Što se tiče ovoga da cure moraju mislit na sebe, na zadovoljenje svojih potreba i ne samo nama udovoljavat.
Iznenadila bi se ali uglavnom se događa da cure misle samo na sebe, a i muškima je samo vaše zadovoljenje na napameti tako da se često događa da budu zakinuti, ali ok to je sasvim druga tema.
Nažalost vremena su takva da je danas važnije da žena svrši i da bude zadovoljena nego naše potrebe.
Sve ste počele diktirat, tako da možemo biti sretni ako uopće ima sexa.
Promjenile su se uloge i danas se moramo borit za sve, pa tako i za svoje zadovoljenje.
Meni iskreno ne smeta, neka borbe počnu

Neukrotiva - opet spammaš

Oggy- Djelomično si u pravu

Ma Neukrotiva malo pretjeruje i tvrdoglava je ali što se tu može.
Mlada je, nadobudna, misli da sve zna a zaboravlja da su neki bili u njenim godinama.
Samo pogledaj njene postove, jer ne zna ništa o okusu pa spamma.
A rasprava je počela, odnosno ja sam je započeo jer je terorizirala bivšeg "dečka"

Zadnji Uredio LPK : 21-03-08 u 15:12.
LPK je offline  
Star 21-03-08, 15:09   #335 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 693
denserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
[/color]
slušaj kao prvo ja se ne furam na neki ponos .... jebeš one koji se furaju na nešto što nisu,,,ja sam takva kakva sam.
naravno da to ne nadoknađuje jel koliko ja znam nema žensku i nije imo ....pa divi se onda i dalje koliko je izdržao.
to nije karakter neg traume-kakve traume?de uopće mi se ne raspravlja o tome više...a o mom karakteru bolje nemoj govoriti jel ga ne znaš....aj
Whatever whatever..
Al sa 19 godina i takvim stavovima fakat ne znam gdje ces nac nekog cistunca..a uostalom, ja ne znam kako ti mozes govorit da se tebi gadi stavit ga u usta i sl.kad nisi ni probala.. i jos na takav nacin 'fujki fujki gadi mi se, *ebat cu se ja, al pusit necu bla blaa'..
Ma sorry al ja ne podnosim takve cure iako sam i ja cura, al da sam musko i ja bi se zgrazala toga..
To ti sve ide na principu primanja i davanja, i ak mislis da ces se sevit a neces pusit -> neces dobit ni ti..po meni od toga nikakve koristi..
Samo sam htjela reci da mi se gadi nacin na koji ti govoris o necemu sto nisi ni probala..
evo i tebi
denserica je offline  
Star 21-03-08, 15:10   #336 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pa al koliko kuzim Neukrotiva ispada crna ofca jer nije još nikome pruzila oralno zadovoljstvo? ili se varam?
pa da.... i to nije fer.... ako nisam nisam-ne moraju me radi tog kritizirat.

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Neukrotiva - opet spammaš
Ma Neukrotiva malo pretjeruje i tvrdoglava je ali što se tu može.
Mlada je nadobudna, misli da sve zna a zaboravlja da su neki bili u njenim godina.
Samo pogledaj njene postove, jer ne zna ništa o okusu pa spamma.
A rasprava je počela, odnosno ja sam je započeo jer je terorizirala bivšeg "dečka"
pa samo odgovaram na tuđe postove...nisam nadobudna.
nisam ga terorizirala-neg nije bio osoba za jebanje.
neukrotiva_031 je offline  
Star 21-03-08, 15:13   #337 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,457
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Evo da malo poduprem Neukrotivu, ja sam hodala s dečkom 2 godine, bez ikakvih aktivnosti i to od 16-18godina, ne vidim šta je čudno tu...

da se vratim na temu,
ima ona poslovica
''o ukusima se ne treba raspravljati''
''de gustibus non est disputandum'' ...

mislim da je naziv teme malo pregrub... da je malo blaži vjerojatno bi se moglo suptilnije razgovarati i puno konktetnije odgovore dobiti, ovo je manje više (koliko sam primijetila) mlaćenje prazne slame, ali dobra je zezancija, to ok...
Agness je offline  
Star 21-03-08, 15:14   #338 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
pa samo odgovaram na tuđe postove...nisam nadobudna.
nisam ga terorizirala-neg nije bio osoba za jebanje.
oprosti..nebih htio ispast neugodan...al dečko se trudio oko tebe 2 god...znači da mu je bilo stalo do tebe....

koliko misliš da dečko mora potrošiti vremena na tebe da bi postao osoba za jebanje

A za okus kite...nemoj kritizirati ako nisi probala
Adolon je offline  
Star 21-03-08, 15:15   #339 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

agness-baš tako sam i ja negdje od 16 do 18....
eto hvala bogu neko me razumije......

adolon---> dečko se nije trudio dovoljno..... ček tebi je trud ja dođem iz bolnice s operacije i on mene taku slabu napada za jebanje?
neukrotiva_031 je offline  
Star 21-03-08, 15:16   #340 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,836
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Citat:
Hahaha, moras pohvatati sve najnovije dogadaje
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114