Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; ovaj je mene svaki dan pitao "kad ćemo se jebat" i to milijun puta dnevno....stalno to... u ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 21-03-08, 15:37   #351 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Okus kite

ovaj je mene svaki dan pitao "kad ćemo se jebat" i to milijun puta dnevno....stalno to... u svim trenutcima "ajmo se jabt" i te fore...naš kako to ohladi.... ja mu kažem da me ne ispituje da me to odbija on i dalje....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 21-03-08, 15:38   #352 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

U tom slučaju si ga trebala odjebati......kako si ga opisala--on je bio gad, seljačina i nerazuman...,,,Što si ,pobogu, radila 2 god s njim!!!?!?
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 21-03-08, 15:38   #353 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,371
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

A jebat ga. ima svakakvh bedaka
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Star 21-03-08, 15:39   #354 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

pa baš takav je bio...šta sam radila?! bila sam glupa jel sam se sažaljevala nad njim..... bilo mi ga je žao povrijedit pa sam trpila .... al to više nikad ne bi napravila-na greškama se uči...
neukrotiva_031 je offline  
Star 21-03-08, 15:44   #355 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
pa eto baš to i govorim- glumio je sveca-ali se kasnije pokazao u pravom izdanju i ostavljala sam ga svako malo i svađali smo se-pa su pale suze-plakao je i ja se sažaljevala... i bila sam s njim a da mi se smučilo kad me krenio poljubit pa sam se izmicala i izbjegavala...zgadio mi se baš radi tog ponašanja al mi ga je bilo žao.
lpk-ne ublažavam.... neg ja osobno nema šanse da bi nekom neš radila pod nagovor...i takve cure su mi jako glupi ia i dečki. ne rade svi to iz ljubavi-neki rade sam tak da rade.... sam da se iživljavaju
Tjedan dana sa mnom i ti bi promjenila neke stavove.
Ne mislim na stavove o sexu, nego općenito, jer prestar sam za igrice a ti pretvrdoglava.
Sex je ionako šlag na tortu.
Čuj očito nisi srela pravog dečka, pokušaj sa starijima, normalniji su, imaju više razumjevanja
i naučit će te par trikova.
Star 21-03-08, 15:48   #356 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Tjedan dana sa mnom i ti bi promjenila neke stavove.

Lool sry apoljon

Tebe nijedna ne odbija

sry moral sam malo
Adolon je online sada  
Star 21-03-08, 15:53   #357 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Ljubomoran

Izbirljiv sam, kao što Oggy kaže neću ni ja lizat svaki mufić.
Star 21-03-08, 16:02   #358 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-12-07
Godina: 23
Poruka: 13
veljo-b.b.b.
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku veljo-b.b.b.

Neukrotiva u slucaju da dojde onaj pravi i dojde do sexa kajbi ti preferirala i bil mu dala lizat?
veljo-b.b.b. je offline  
Star 21-03-08, 16:07   #359 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

na ovih 36 stranica je samo 3 možda 4 posta o okusu kite...a sve ostalo je debata oko neukrotive i njenog izbora...

ajmo cure pišite o temi
Star 21-03-08, 16:41   #360 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 693
denserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznatdenserica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ja ne podnosim drolje,i cure koje puše za cuge i cure koje davaju na svakom čošku...i ja ne podnosim osobe koje sude o nekom zato jel se neko nije jebao ili pušio kurac....

oggy- tako je!! evo rep
Hm..ovako - drolja nisam definitivno, imam decka s kojim sam skoro 3 god u vezi, ne pijem tako da sigurno ne pusim za cuge i o cem vec pricas tu, i ne dajem na svakom cosku(osim svom decku, a to moze 'na svakom cosku)..I pusim zato jer to volim i jer volim svog decka.Isto ocekujem i od njega, jer je to obostrano zadovoljstvo..I naposlijetku - ne sudim osobama 'koje se nisu jebale i pusile qurac' nego onima koji pljuju po tome, ili bilo cemu drugom, a da to nisu probale..Jednostavno, zivcira me tvoj stav prema tome, samo to.
I slazem se s Nefertiti - mutna mi je ta tvoja pricica s tim bivsim, pa stvarno - sta si radila s njim 2 godine kad tolko pljujes? I ja fakat ne kuzim kak on tebe nije ostavio Jer da mu je tako zestoko kao sto pricas stalo do seksa i stalno te nagovarao, e onda bi on to potrazio negdje drugdje, a ne tebe nagovarao tak dugo..
denserica je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114