| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; ovaj je mene svaki dan pitao "kad ćemo se jebat" i to milijun puta dnevno....stalno to... u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #352 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite U tom slučaju si ga trebala odjebati......kako si ga opisala--on je bio gad, seljačina i nerazuman...,,,Što si ,pobogu, radila 2 god s njim!!!?!?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| |
| | #353 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite A jebat ga. ima svakakvh bedaka
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
| | #355 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
Ne mislim na stavove o sexu, nego općenito, jer prestar sam za igrice a ti pretvrdoglava. Sex je ionako šlag na tortu. Čuj očito nisi srela pravog dečka, pokušaj sa starijima, normalniji su, imaju više razumjevanja i naučit će te par trikova. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| |
| | #357 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Ljubomoran ![]() ![]() Izbirljiv sam, kao što Oggy kaže neću ni ja lizat svaki mufić.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| |
| | #359 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite na ovih 36 stranica je samo 3 možda 4 posta o okusu kite...a sve ostalo je debata oko neukrotive i njenog izbora... ajmo cure pišite o temi ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| |
| | #360 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
)..I pusim zato jer to volim i jer volim svog decka.Isto ocekujem i od njega, jer je to obostrano zadovoljstvo..I naposlijetku - ne sudim osobama 'koje se nisu jebale i pusile qurac' nego onima koji pljuju po tome, ili bilo cemu drugom, a da to nisu probale..Jednostavno, zivcira me tvoj stav prema tome, samo to.I slazem se s Nefertiti - mutna mi je ta tvoja pricica s tim bivsim, pa stvarno - sta si radila s njim 2 godine kad tolko pljujes? I ja fakat ne kuzim kak on tebe nije ostavio Jer da mu je tako zestoko kao sto pricas stalo do seksa i stalno te nagovarao, e onda bi on to potrazio negdje drugdje, a ne tebe nagovarao tak dugo.. | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.

ja mu kažem da me ne ispituje da me to odbija on i dalje....

Jer da mu je tako zestoko kao sto pricas stalo do seksa i stalno te nagovarao, e onda bi on to potrazio negdje drugdje, a ne tebe nagovarao tak dugo..