| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; lpk--nisam nikad imala starijeg frajera-stvarno ni neam pojma kak je to bit s starijim tipom... veljo--dečko me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #361 (permalink) |
| Banned | Re: Okus kite lpk--nisam nikad imala starijeg frajera-stvarno ni neam pojma kak je to bit s starijim tipom... veljo--dečko me već je lizo čitaj predhodne stranice. pajo patak--e baš tako ali ja moram njima odgovorit kad neš napišu. denserica--fakat me nije ostavio jel mene se ne ostavlja hahahaha šalim se-objašnjavam ljudima šta je bilo nije to sam stavr pljuvanja neg objašnjavam zaš nisam....kapiraš? |
| |
| | #362 (permalink) |
| Banned | Re: Okus kite OK! Ali sad mi jos vise nis nije jasno, jos si junferica rekla si i nebi nikad pusila a decko ti je lizo? kaj bi ti jos htjela pa i prevec dugo te je trpio, ja inace obozavam lizat ali da mi cura bas nicim ne prgnjeci glavic malo otero bi ju odma u pm |
| |
| | #368 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
![]() je ova tema u igrama bez granica...mislim ima sve potrebne karakteristike ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| |
| | #370 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
![]() ako me osjećaj ne vara i mislim da me ne vara ovom izjavom ćeš izazvat buru reakcija kod ženske populacije... i znam da ćeš ti reć da te zaboli i da imaš svoje mišljenje ali samo da to kažem...onako kao švicarska ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:25.

de ne kužiš ništa očito...pročitaj si sve postove pa napadaj