| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; ok.... razumijem te, jer večina neiskusnih djevojaka ima takvo mišljenje.... s vremenom se to promjeni vjeruj mi....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: Okus kite Nitko se nije okomio na nju! Cura ima svoje mišljenje i treba ga poštovati, koliko god se mi slagali ili ne slagali s njim! Ja sam samo rekla da ono nikad ne reci nikad STOJI! ![]() Još jedna pametna... ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... Zadnji Uredio Ayanna : 14-03-08 u 14:09. |
| |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,903
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Ma sve 5, ali recimo da završiš u ljiepoj dugoj vezi punoj ljubavi i da nakon izvjesnog vremena shvatiš da je tvoj dečko taj s kojim želiš provesti ostatak svog života... Bi li čekala da se promijeniš i "omatoriš" ili bi to ipak učinila...?
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.

vjeruj mi....

All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!